-
Ak su to tie chyby co boli prelozene na sectore, tak to je cisty blud jak z noveho casu
ze Ai nechodi do boxu blbost
ze pri poskodeni sa nic nestane blbost - menej to zataca
ze Ai zahrieva v race - nevsimol som si blbost
A ze oneskorene podradovanie, ked to niekomu laguje co uz, ja mam starsi PC a este aj prstom hybe presne, same bludy
Proste vsetci cakali aky to bude prepadak, teraz hladaju chyby aj tam kde niesu
A vela vela dalsich
jedina chyba je v tom Boxe.
Ale ked to nehrate na klavesnici ale na volante , mate setko Off, a Expert AI, tak je to parada, neni to sice rFactor, ale nema to ani tak daleko od neho, len to je viac stabilne, umna 9/10 -
Nikde som nenasiel zhrnutie HW narokov?? Ak su v recenzii tak sorac, nebudem citat cely clanok na hru o ktorej na prvy pohlad neviem ci ju rozbeham..
-
Ty se mi zdáš *1* *1* *1* Tohle bych chtěl vážně vidět jak te pusti na trat s prázdným kolem a behem 3 kol ti tri gumy prasknou. Natoč to a dej to tu protože ti NEVĚŘÍM ANI SLOVO!!!!! A to že na nejtěžší obtížnost zajedeš kolo o 3s rychleji než kdokoli jiný to bych taky velice rád viděl! S tím kačírkem je to sice blbost, ale to myslím není tak strašný problém. Výjezd z kačírku je pomaly takže stejně většinou skončíš na chvostu pole tak o co jde? Blikající textury jsem nepozoroval ani na PC ani na Xboxu takže nemužu posoudit.
Takže jediné co na ten tvůj a 999 post napsat......znám minimalne 30 lidi co jsou z toho nadseny a zadny problemy jako vy nemaji takze budto mate nejakou piratinu a nebo si ty vase dve placky reklamujte protoze tema svojima recma jen odrazujete lidi co by z toho mohli byt nadseni!!! -
loz.
-
hra obsahuje podla istej newsky na n4g.com .. viac ako 10 herne kritickych chyb, dat jej 8/10 je usmevny priklad recezentskej idiocie.
http://www.thegamingreview.com/2010/09/f1-2010-hit-by-major-bugs/ -
Takže pokud to hraješ na PC tak už touhle dobou jsou na netu mody upravujici barevnou paletu a další. To že to chceš hrát na klávesnici je sice hezké ale bohužel to je hra kde se try voziky ovladají na volantu a proto nečekej že na klavesnici to bude nějaký zázrak. Na padu je to uplne jina liga a to nemluvim o volantu kde je zazitek už uplne jinde!
Automaticky vjezd a výjezd z boxu? Traparna? hhh, jen jsi nam ukazal že jsi hru ani ze 3% nehral protože tohle jde vypnou čtyřma kliknutima.
Srovnáváš tu F1 2010 s rFactorem, GTR2 a podobnyma simulatorama a to jen dokazuje, že tomu totalně nerozumíš protože F1 2010 si na simulator ani z daleka nehraje a samotni Coddis řekli že udělali hru tak aby pokryla co nejvice lidí.
Já myslím že recenze je možná kapánek růžová, ale napsaná dobře a s většinou souhlasím. To že to není simulátor a že se automobilove hry hrajou na volantu nebudu taky mluvit, protože tohle je myslím každému normálnímu jedinci taky jasné. F1 2010 pokryva jak arkadove hrace ktere hra dokaze vest za rucicku tak i ty co chcou nechat veskerou zodpovednost ve svych rukach. Ano neni to uplny zazrak a obtiznost se omezuje defakto jen na to trefit zatacku ve spravne rychlosti a nepridat moc plynu aby vas to neroztocilo ale i tak si to jde hlavne v MP poradne uzit.
Do příštího ročníku mají určitě co napravovat v MP a u konzolí bych uvítal replay celeho zavodu! protože bez tohodle opravdu sampionat udelat nejde protoze neexistuje zadna kontrola. Jinak je hra suprovni a nemam s ní zadny problem. -
Vsechno marny, vsechno bylo receno uz tady http://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/prvni-dojmy-z-f1-2010-53799 F1 2010 si na Formuli 1 vazne jen hraje. Nikomu to neberu, jako arkada na oddech je to pouzitelne a MP me zatim docela i bavi, ale singl zavody a podivna kariera to vazne srazeji hodne dolu. *7*
-
Tak to přesně je. Je to simulátor pilota F1, ne pouze simulátor auta. Ne každý má chuť a hlavně čas pořádat si kariéru online (taky jsem jezdil LFS). Vím, že pravý simulátor musí být absolutně nepřátelský, težký a nudný a pokus codemasters o zábavu a atmosféru je naprosto neodpustitelný a je nutno jim to dát sežrat... *3*
Pravda je, že je to zabugované více než by bylo zdrávo, a chybí spousta věcí (zvláštní, že tu nikdo z "hardcore F1 pilotů" nevzpomenul absenci telemetrie), ale nemohu si pomoci, libí se mi to. Přinejmenším je to směr který bych rád viděl dále se rozvíjet. A to například i u leteckých simulátoru - tedy simulovat prostředí, nikoliv jen suchou techniku. -
Tak nic proti ale asi mas kram kompa v zivote se mi nic z tohodle nestalo guma mi praskla asi jen 2x za 6 zavodu a s grafikou nemam vubec problem vsechno jak ma byt
-
To mi prijde jako kokotina pri kvalifikacich sem jel na cilovi rovince s Vettelem vedle sebe a casy nam naskocily jak jsme projely cilem a par vterin za nama byl Barichello a jakmile na mapce projel cilem naskocil mi jeho cas ......... nahodne generovana cisla to mi prijde tezsko
-
nemam vubec zadnej problem hraju v rozliseni 1920x1080 8xAA a nemam ani nejmensi problem 4Jadro, Ati Radeon 4870 1Gb, 4 Gb ram
-
Tak to seš z těch šťastnějších. Mě max 50fps a bolí mě z toho hlava. ATI HD 5800 1GB, 3GB RAM, dvoujádro E8500 3,16GHz. 1680x1050. Nastavení grafiky mi nedělá prakticky žádný významný rozdíl.
-
Jen malé rýpnutí *3* Jak můžete vědět, jaká je reálná hodnota gripu? Ve fromuli 1 jste určitě nejel a v simulátorech, jaké mají týmy F1, zřejmě taky ne. Copak máte stejné ovládací prvky, jako mají piloti v reálu? Závodní hry i tzv. komerční simulátory se sice snaží přiblížit herní zážitek realitě, ale vždy bude na konci hráč se svým PC a volantem (jakékoliv značky). A ten s tím musí jezdit. Tipnu si, že samotné řízení auta v simulátoru typu rFactor (jak jsem psal jinde, znám a mám mód F1) je bez asistentů těžší než v reálu. V reálu totiž přicházejí ke slovu další faktory, jako teplo, přetížení, únava, nutnost nastavovat v průběhu závodu všechno možné, komunikace s týmem atd. Samotné řízení formule musí být pro pilota co nejsnadnější, aby se právě mohl věnovat už jenom piplání nastavení auta a co nejjemnějšímu dolaďování průjezdu tratí. A ne se stále prát se řízením... Ale jinak chápu vaše nadšení pro simulátory, taky mě to baví, jen ten čas chybí *3*
-
"tahle hra se snaží vyvážit trochu serióznější přístup k ježdění ... a áčkový vizuál, který je dán zázemím velkého studia a vyspělým enginem. To je kombinace, jež byste v tomhle subžánru směrem zpátky hledali hodně dlouho..."
Přesně tak - souhlas s autorem. O to přeci v této hře jde. U sim hardcore hráčů vzbudí podobný přístup ke ztvárnění hry vždy nářek, s tím se nedá nic dělat... A to simulátory mám rád, jen na ně člověk potřebuje spoustu času a slušné hw zázemí... A na úmorné pilování setupu pro daný okruh prostě většina hráčů nemá ani čas, ani chuť, ani zkušenosti. To je celé. -
Myslim ze by se nemeli vubec srovnavat tyto 2 hry R Factor a F1 2010.
Kazda hra je uplne pro jine hrace,ale myslim ze to vsichni vi.
F1 2010 je proste pro ty svatecni,co ci chcou hru jen uzit.RFactor je zase pro ty narocnejsi,ktere bavi pilovat sve jizdni schopnosti.
F1 2010 se opravdu povedlo,sice ma sve mouchy,ale ktera hra je dneska nema. -
Je fakt, že se v boxech nelze podívat na počínání protivníků v tréninku a kvalifikaci. Jen se ukazuje, zda jsou v boxech nebo ne. A není to vlastně jedno? *2* Jestli v kvalifikaci zajede AI nějaký čas jakoby na trati anebo je čas pouze náhodně vygenerován tak, aby to odpovídalo výkonnosti vozu a nastavené obtížnosti? Vyjde to nastejno. A v závodě je to nejspíš v pořádku. Alespoň opakovačky vypadají tak, že to, co se odehrálo v závodě se uděje i v opakovaném záznamu...
-
Hra šlape velmi dobře, až nečekaně. Nějaké propady FPS jsem zatím nezaznamenal. Vše na full i s vyhlazováním (2x), rozl. 1920x1200. PC: 4jádro, 4GB RAM, Radeon 4870...
-
Koukám, že se tu sešli samí odchovanci rFactoru *3* Taky jsem jezdil rFactor on-line (nějaké baráže, ligu ne), i mód F1 mám ještě nainstalovaný (a tam jsou F1 opravdu "splašené bestie", se kterými se nejezdí zrovna snadno). Je pak jasné, že F1 2010 je pro tyto jezdce tak trochu sranda ježdění, ale podle mě si F1 2010 vyšší hodnocení docela zaslouží. A to za celkem slušné zprostředkování zážitku z "kariéry" závodníka F1. V rFactoru žádnou vysmívanou omáčku sice nenajdete, ale pro spíše sváteční jezdce je F1 2010 vyvážená kombinace zážitku z jízdy i toho okolo. A když si nenecháte od hry kecat do řízení, tak to není zas tak úplně lehké, a strávíte-li u 1 závodnho víkendu řekněme cca 1 hodinu v tréninku a kvalifikaci + 40 minut závod (40% délky), tak je to pro většinu hráčů tak akorát. A tak to nejspíš Cdemasters i chtěli. Když budete pilovat 1 okruh spoustu hodin, tak i s tím Virginem budete soupeřem pro Red Bull, ale na to se většina nehardcore hráčů vykašle. Takže moje zkušenost s touto hrou a hodnocení (i přes ty uváděné nedostatky - chybějící údaje na obrazovce, safety car, praskající pneu apod. ) určitě palec nahoru. Není to zkrátka simulátor, ale arkáda vypadá určitě jinak... A pro autora - jakto že nastavování auta spočívá pouze "v šoupání mezi několika presety"? Zkoušel jste vůbec použít obrazovku co vám dají na auto v boxech? *3*
-
Že tady nikdo nezmiňuje potíže s FPS. Na foru codemasters se to dost řeší. Nebo to tady všem šlape?
-
Koukám, že recenzent velkoryse nezmínil fakt, že v F1 nejezdíte proti vozům AI, ale pouze proti téměř náhodně vygenerovaným časům. Vozidla řízená AI na trati nejsou, nezajíždí žádná kola, pouze se objeví u hráče, když je blízko. Vedou se stále diskuze, jestli to platí i při vlastním závodu.
Smyšlené časy a neexistující protivníci jsou u závodní hry typu F1 tou největší botou, co mohli Codemasters udělat a mají z toho poměrně velkou ostudu na internetu.
Viz http://www.rockpapershotgun.com/2010/09/28/wheel-life-f1-2010-ai-faked/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+RockPaperShotgun+(Rock,+Paper,+Shotgun)