-
no fear 3 sem jeste nehral ale jak ctu vase komentare tak vidim ze dejove to asi nebude moc dobre
-
Předchozí díly fearu sem nehrál.. tak pro mě to je dobrá střílečka.
-
-
koukej doplnit vzdělání, hlavně jedničku+Extraction point!
-
-
no možná *2* edit. To víš herní vzdělání *1* sem přenechal jiným lepším hrám.. fear mě nikdy moc nelakal, ale po ukazkách s trojky sem to musel vyzkoušet.
-
-
no a ted si predstav ze by to jeste byla dobra hra, dej prych ty XP body, pridej atmosferu, utocnejsi AI, trochu vice hororu, dynamicke svetla a mas F.E.A.R prvni dil ...
-
-
-
-
Další podplacená recenze, aneb pouze recenzenti hru chválí a tisíce hráčů na ní plivou jaký je to odpad. Je to jasně nejhroší díl z celé série a velmi pravděpodobně adept na zklamání roku. Dát tomuto 8/10........aspon víme jak to tu chodí. Hanba.
-
-
Tvoje máma musela být podplacená, když si tě nechala...Už vidim jak Day 1 nebo WB má peníze na úplatky proboha proberte se z vašeho mokrýho snu..8/10 To dostává skoro všude
-
-
lol "už vidim jak má WB peníze na úplatky" - mluvíme tady o akvizici takový tý firmy Warner Bros. - takže na úplatky maj, jestli je někomu cpou to je věc jiná. Podle mě sem tam nějaká igelitka, xbox nebo ps3, rautík nebo jiná pozornost ale prachy těžko
Jo ještě k tomu hodnocení: http://www.metacritic.com/game/pc/fear-3 u hráčů zatim 6.6, uvidíme kam to číslo půjde. Většinou na začátku přijde pár lidí z firmy a preventivně nastřelí 10, tak vydržíme
-
-
-
v tý redakci games asi hulej co to jde, ty hodnocení poslední dobou jsou fakt k smíchu
-
Mno abych tak nějak řekl svůj názor - je sice fakt,že jsem věčně nespokojený člověk :D ale FEAR3 je taková ta gamesa, kdy se v neděli "ráno" probudíte z kocoviny, skočíte si na balkon zapálit, dáte menší snídani a řeknete si "co dneska?"- spustíte FEAR3, zatížíte klávesu pro pohyb vpřed a klikáte. klikáte. klikáte. klikáte. a mezitím si matně vybavujete střípky z předchozího večera, vydýcháváte kocovinu a nevnímáte, že už jste prošli minimálně šest loadovacích obrazovek. tunel a moc moc moc vytřískaných patron. to je FEAR3.
-
Mám odehráno jen pár hodin, ale žádná sláva teda. Moje dojmy zatím na 8/10 určitě nesahají. Divnej FOV, lehce rozporuplná technická stránka, příběh, celková nevýraznost ale to je holt věc názoru. Jediný co mě furt těší je AI. Tady bych se rozhodoval mezi 6 a 7...
-
-
hele fakt v posledních měsících za něco stojí jen hra, která ve dosti recenzích propadla a to Alice.. Jinak je letošní rok na pc zatim naprostá nula..
-
-
Neřekl bych , že letošní rok nic dobrého na PC nevyšlo minimálně za mě: Zaklínač 2 naprosto super a hodně mě bavilo Assassin's Creed: Bratrstvo na PC a to mám za to taky vydali letos pak tu byl Portal 2 , Shogun 2 tenhle rok mi fakt moc slabej nepříjde vezmuli v potaz i tituli co mají ještě vyjít.
-
-
To je přece hrozně málo, už sme v půlce roku - AC Brotherhood je navíc hra z minulýho roku, ne novej titul, Zaklínač a Portal sice super, ale 2-3 hry za 6 měsíců? No, už sme zažili lepší časy, to ti povim..
-
-
To sice ano , ale nemyslim si , že to bude takovej děs minimálně mají vyjít letos Skyrim , Deus EX , Heroes za předpokladu , že to nezmršej a výjde to letos tak co se mě týče jsem zažil i suší roky.
-
-
-
-
-
Bože..jak si tady čtu ty komenty ,,jak to může mít takový vysoký hodnocení,, ,,nejhorší díl série,, bla bla bla... 8/10 si to zaslouží... nikdo od toho nečekal ,že to bude aspoň stejně dobrý jako první FEAR a nakonec je z toho na dnešní poměry nadprůměrná střílečka, která má strašidelnější atmosféru než FEAR 2..konečně pryč pestré barvy a techno zvuky to prostě k FEARu nesedí.Grafika stojí za ho*** to ano ale například inteligence nepřátel je to nejluxusnější co se na trhu nachází.
A zkuste mi říct, že aspoň v některých častí hry není cítit strašidelná atmosféra http://www.youtube.com/watch?v=x_5sxfTJGgc&t=0m47s -
-
Nedal si spatny odkaz? Cekam, cekam kdy ze prijde to scary on je z niceho nic konec. *6*
-
a tohle chceš srovnávat s F.E.A.R.? To je nebe a dudy, trojka naprosto ničim nevyděsí.. Zvlášť když ti tam v rohu pořád poblikává +1500 bodů za nějakou ptákovinu.. Se mám bát když mám pocit že hraju Riskuj?
-
A uplně to nejslabší co na te hře jsou ty děsy a nebo flashbacky nebo jak to nazvat ve dvojce sem se na kazdy další těšil tady me štvalo že se v nich nedá sprintovat. Střilečka je to dobrá ale to je i DNF.
-
Inteligence nepřadel je to nejluxusnější??? Hrali jsme opravdu oba stejnou hru? Vždyt se tam teleportují dokud se nepřešlapne neviditelná hranice. Inteligence je uplně nulová!!! Někdo dokonce říka že je hra težká ale to možná tak nevyvažeností.
Strašidelné to není vubec a za celou hru jsou asi tak 4 lekačky ktere se dají očekavat podle hudby. Za singl bez coop bych dal tak 4/10 za MP 7/10 -
-
souhlas.. ty lekačky už prostě nefungujou... je to totiž pořád ta samá písnička..
ale inteligence není tak zlá (i když má hodně much) osobně mě spíš sraly pasáže, kde člověk musel stát a postřílet x vln nepřátel jen pro to,aby se mu odemkly dveře ....
-
-
-
No já když hru vážně chci, tak si ji koupím. Když chci hru jenom zkouknout o čem je a vyzkoušet, tak si ji stáhnu. Ale FEAR3 mi nestojí ani za jedno.
-
Nějak postrádám kompletní recenzi singleplayeru...
-
Myslim ze tohle nema cenu ani stahovat,natoz kupovat.