-
_
-
A z obrázků jako poznáš jak, že je to "konzolový"? :D ježiš lidi, vám už některejm z těch konzolí úplně hrabe :)
-
Haha bavi me nazory zdejsich kritiku -.- .. Je zajimavy, ze clovek uz predem vi, co bude v komentarich. Ze 2 hry, o kterejch se vlastne vubec nic nevi, jsou uz davno ruzne odsouzeny. Bylo mi uplne jasny, ze FEAR zkritizujete. Vsadim se, ze by tu spousta lidi dalo hre 3 body, protoze "vedej", ze to je spatna hra, aniz by ji zkusili. A naopak jsou tu hry, ktery proste budou lidi chvalit, ikdyz z nich nevideli ani video.
Kazdopadne miloval jsem FEAR 1 a extraction point. Project origin byl trochu slabsi, ale i tak se ta hra dala hrat a rozhodne me bavila. 3 je ale urcite lepsi, nez P.O. a Co-op je vybornej. F***ckin RUN je vybornej mod a mp, ackoliv neni klasickej, je zabavnej.
Hanit hru jen proto, ze to neni ten strasak, co to bejval (ackoliv po opetovnym zahrati me uz taky skoro nedesil, protoze uz mi proste neni 12 nebo kolik mi bylo) a ze uz je vam vsem jasny, ze to je sumarina po zahrati 2 misi -.- mi prijde vazne smesny.
A podplaceni recenzenti? :D vy me bavite :D -
-
To ze hra neni ten strasak je jen kapka v mori toho dalsiho co to neni a melo byt. A pokud si obdaren darem vestectvi pak bys ho mel zuzitkovat smysluplneji. Jestli se ti hra v teto podobe libi je to tvuj boj a mas na to svate pravo. Stejne pravo jake maji jini vyjadrit znechuceni a odpor. My ti nebudeme upirat pravo na oslavne ody, ty nam neupirej pravo si odplivnout. *5* *4*
-
-
Nikdo ti nic neupira, jde jen o vase predsudky.. Zapinat hru s tim, ze to bude urcite blbost, ti zazitek rozhodne nevylepsi..
Co to nema a co to melo bejt? Fettel mohl vypadat jinak, mohla to bejt linearni strilecka jen pro jednoho a ne pro dva? Mohlo to mit lepsi grafiku. Mohlo to bejt jinak stylizovany. Mohly tam bejt strasidelny momenty... Veci, ktery jsou ve skrze ovlivneny jinym studiem a zbytek je ciste subjektivni.. -> uplatny novinari, ehm -
-
Strašidelný momenty .... lekl jsem se třeba na začátku jak tam byla Alma za sklem xD
-
Subjektivni ale o tom to vzdy je. Tohle melo byt velkolepe finale. Predstav si ze by dva dily Pana Prstenu natocil Peter Jackson. Nastavil nejaky smer, vizualizaci, zapletku a pote prisel moula ktery normalne dela videoklipy pro Lady Gaga a natocil posledni treti dil. Dil ktery ma vse vygradovat, vysvetlit, uzavrit a nabidnout fandum nezapomenutelne rozlouceni s tematem a dulezitymi postavami. Jenze misto luxusniho pokrmu jsme dostali okoraly hot dog. Bez coopu bych se obesel, jen supluje smesnou stopaz kampane a MP mam u kazde druhe hry. Chtel jsem kvalitni kampan ktera me pohlti a ne nas.re. A co ten pomalu rocni odklad proti puvodnimu datu vydani, kvuli cemu proboha, vzdyt to cele pusobi jako by to spichli v pauze na obed. Navic by se snadno mohlo stat ze vsem dnum jeste neni konec a smrtelna krec znacky F.E.A.R. by mohla jeste pokracovat pod taktovkou techto " umelcu". Jak se pod tohle mohli podepsat Niles a Carpenter a proc to Monolith vubec pripustil vazne nechapu. *8*
Co se tyce vykriku o podplacenych recenzich tak tem neprikladam vahu. -
-
Peknej priklad, jasne. Ale bohuzel u FEARu to bylo spis tak, ze prvni dil natocil P. Jackson a druhej dil natacel zfetovanej. Fear 3 dvojku jasne prekonava a ackoliv to neni lepsi nez jednicka, porad to je dobra hra. A proc by teda mela ta hra dostat 5 bodu nebo min? Je to kvalitni hra, jen ma s FEARem 1 spolecnyho jen Almu, jmena a zbrane. Chapu, ze to nekomu vadi hodne, ale dalo se to od jinyho vyrobce tak nejak cekat. Kazdopadne zamer myho prvniho postu se ted trochu ztratil a hadat se s tebou o tom, jestli je to spatna nebo dobra hra, nebudu. To je na kazdym z nas )..
-
-
-
-
*2x slovo vybornej ve 2 po sobe jdoucich vetach.. nahradte to druhy necim podobnym :D
**po opetovnym zahrati FEAR 1
-
-
Mám nahráno něco přes dvě hodiny. Dojmy? Mnohem slabší jak jednička, zábavnější než dvojka. S FEARem to ale už bohužel má společného jen název :(
-
Boha, dyť ta hra je úplnej odpad vezoucí se na vlně CoD. Vývojáři noname studio, grafika není, atmosféra není, inteligence vojáků 0, koridor. Nic nechybí - bloody screen, autoheal, krytí, max. dvě zbraně, wtf rankování za nesmysly. To někdo jen rozpracoval tu parodii od Epicu na CoD, co vyšla jako součást kampaně Bulletstormu. Přece tohle nemůže nikdo nazývat F.E.A.R.em !
-
-
heh .. prvni co me u hrani napadlo bylo "Call of Duty po tme"
-
-
Hru som dohral > 6.5/10. 8 je za tohle totalne prepecene. Hlavne ze Alice dostala 6, jedna z najlepsich hier tohto roku.
-
-
ALICE ? to je teda jedna z naj tohto roku, neviem ako jej niekto moze dat 6, ved to ma tolko super napadov, len niesu dotiahnute dokonca to neva :) je to na mna ale dost tazke teraz :)
-
-
souhlas, alice madness returns je perfektni, tam mela byt ta 8cka, ne tady!
-
-
skvele napady co nejsou dotahnute do konce je to same jako by tam vubec nebyly tak nejspis proto to hodnoceni a opravnene
"coz vo to jezdi pekne akorat neseje " takze asi tak -
-
No ja to zrovna presiel asi pred 30min(nekecam) a az na par much a ku koncu mozno trochu zdlhavosti to bola jedna z naj hier poslednej doby. Smutny genialny pribeh, grafika umenie, skvela hratelnost a puzzles, trochu i oldschool, dost dlha herna doba. Fear 3 tomu *kvalitou* nesiaha ani po clenky. Je to len rehash toho sameho, dohrane za 4-5hod, ziadny vyrazny posun v deji, repetitivne cistenie miestnosti, ziaden "art" ci inspiracia v level designu, novy nepsiatel ktory spawnuje nonstop dalsich atd.. comon! Alica mi dala pocit umeleckeho diela a skveleho pribehu ktory nechcem prezradzovat ale bol velmi, velmi citlivy. Fear 3 mi dal 5hod primernej strielacky.
-
-
-
Na titul nej hra roku 2011 mít nebude, čeká nás ještě L.A. Noire, AC Rev., Batt. 3, a mnoho dalšího. Ale kvalitní hra to je :)
-
-
-
Tak já jsem si to vyzkoušel, ale vzhlůedem k tomu, že tam není klasickej multiplayer, jen ty novodobý kooperativná blbiny, tak už je to z disku a nekupuju. Vyzkoušel jsem dvě mise ze singleplayeru a rozhodně to nebyla nuda, natož propadák nebo podprůměr. Zaostává to v grafice, fyzice a systému krytí pro debily, který se nedá používat. Jinak je to na okurkovou sezónu jak dělaný, přestřelky jsou pořád fajn, i když iž to není k chybějícím efektům ono. Nejlepší pořád zůstává první díl :)
-
Ono to hodnecení je tak marné od pana Marného asi proto aby evokovalo v psaní příspěvku a trumfl tak Dana :D
-
Ještě že jsem to prvně stáhnul. Odpad, jdu si zahrát jedničku
-
-
Sice jsem proti vsem podelanym portum, ale to prece neni duvod krast. Proste me postupem casu odnaucili hrat hry a usetrit penize na lepsi veci...
-
-
Vsak kdyz to hned smazal, je to jako kdyz se na zkousku projel v aute a rozhod se, ze ho nekoupi, protoze zataci jen doleva ;) A kdyz na hru nevydaji ani demo (a recenzim jak vidno se neda vubec verit) tak zkusit si hru nejprve stahnout je vlastne jedina moznost, jak se nenechat napalit..
-
-
Co zkusit OnLive? Sice se v tom neda moc hrat z CR, ale maji tam kazdou hru na vyzkouseni na 30min
-
-
To sis celkem odpověděl sám pokud se v tom s ČR nedá moc hrát , řekl bych že to asi nemá moc smysl tam něco zkoušet.
-
To bylo bezvadny (bez ironie) az na to, ze OnLive uz pres mesic je pro CR zablokovany ;)
-
-
pekne blby, uz mlcim, dlouho jsem tam nebyl...:)
-
-
-
-
-
taky sem tak udělal, ve skorečku byla plna + datač tak sem to nainstaloval.
-
-
Pokud chcete vědět jak moc je hra dobrá koukněte na METACRITIC.COM a tam je hodnocení her, např. FAR CRY 2 je hodnocen známkou 50/100, přitom kritika tomu dává v průměru 85/100, to stejné DA2, Dungeon siege 3 oboje za 40/100.........., ať mi nikdo neříká že recenze nejsou podmáznuté, a takové hry jako Zaklínač co ma od kritiky 79/100 maj od lidí 92/100 takže asik tak ! *10* *10*
-
-
Jenže u recenzí "od lidí" je to hodnocení dost často ovlivněno tím, že se lidí snaží hodnocení srážet/zvyšovat. Takže často nehodnotí podle sebe ale "fláknou" nějaké hře třeba 0/10 protože jim současný přůměr připadá moc vysoký a naopak. Dále tam hodnotí spousta lidí, kteří jsou napřiklad proti hře nějak zaujatí, jsou to fanouškové dané značky a odpouští tak spoustu chyb atd....
-
no jo metacritic je hlavně pro špekaté mozky z usa
-
-
nemluvě o tom že na metacritic to má 77, což je, zaokrouhleně, kolik? aha, 8 z 10
-
-
Recenze nejsou podmaznute, protoze mazat recenzenty nikdo nemusi, kdyz tem blbinam sami davaji osmicky a devitky :) To je tim, ze hraci pak ty hry hraji s odstupem a delsi cas, a dokonce je i dohravaji, pak pochopitelne maji na hry ponekud odlisny nazor, nez recenzent, co si hru zahraje jako horkou novinku par hodin a jeste zateplna napise sve dojmy...
-