Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud chcete vědět jak moc je hra dobrá koukněte na METACRITIC.COM a tam je hodnocení her, např. FAR CRY 2 je hodnocen známkou 50/100, přitom kritika tomu dává v průměru 85/100, to stejné DA2, Dungeon siege 3 oboje za 40/100.........., ať mi nikdo neříká že recenze nejsou podmáznuté, a takové hry jako Zaklínač co ma od kritiky 79/100 maj od lidí 92/100 takže asik tak ! *10* *10*
    • Jenže u recenzí "od lidí" je to hodnocení dost často ovlivněno tím, že se lidí snaží hodnocení srážet/zvyšovat. Takže často nehodnotí podle sebe ale "fláknou" nějaké hře třeba 0/10 protože jim současný přůměr připadá moc vysoký a naopak. Dále tam hodnotí spousta lidí, kteří jsou napřiklad proti hře nějak zaujatí, jsou to fanouškové dané značky a odpouští tak spoustu chyb atd....
    • no jo metacritic je hlavně pro špekaté mozky z usa
      • nemluvě o tom že na metacritic to má 77, což je, zaokrouhleně, kolik? aha, 8 z 10
    • Recenze nejsou podmaznute, protoze mazat recenzenty nikdo nemusi, kdyz tem blbinam sami davaji osmicky a devitky :) To je tim, ze hraci pak ty hry hraji s odstupem a delsi cas, a dokonce je i dohravaji, pak pochopitelne maji na hry ponekud odlisny nazor, nez recenzent, co si hru zahraje jako horkou novinku par hodin a jeste zateplna napise sve dojmy...
  • Fear 3 je nadprůměr, tak 6 bodů. Zaklínač 2 - 10 bodů.

Podle stávajícího hodnocení Fear3 - 8bodů by měl mít Zaklínač bodů asi 12.

Právě proto by člověk neměl moc brát v potaz velké recenze, ale spíš se v diskusi něco dozvědět, od hráčů, kteří již hráli.

Třeba nedávno jsem s chutí dohrál RedFaction Armageddon. 15 hodin zábavy - skvělá hra, dojel jsem ji jedním dechem. Pak tady rozkliknu recenzi a koukám, jaká je to prej hrůza a že by mě to vlastně nemělo bavit, hrozné prostředí atd.. Ale mě to opravdu bavilo. Prostě každý se vyřádí na něčem jiném.

Poslední dobou se hodně vyplatí číst ty krátké recenze uživatelů na Metacritic. Člověk si udělá, mnohem jasnější obrázek..
    • je to reakce na fallout@tiscali.cz
      Sorry za double post, prosím smazat
  • Neviem, ale poslednou dobou sú tie hodnotenia akési podivné, 8/10??? toto?? robite si srandu že? Táto naskrz lineárna hra, ktorá sa totálne odklonila od pôvodného F.E.A.R. ako sa len dá. Vidím ale že spracovanie hry a la Call of duty recenzentom sedí :)) Osobne to po 3/4 hodine musím vypnúť, čo sa pri tom nudím. Nie, toto nemá na predošlé diely ani náhodou. Nenašiel som jediný moment keď ma hra ozaj prekvapila a vystrašila. Nevravím, že je tá hra zlá ale pôsobí trochu umelo oproti predošlým dielom, osobne by som tomu viac ako 6 nedal. 6 nie je zlé, koniec koncov je to nadpriemer ;)
    RIP F.E.A.R.
    • fallout
      asi tak souhlas... další hra která jenom dokazuje, že některým vývojářům už vážně dochází nápady...

btw: hodnocení za tuhle hru MAX: 6.5/10
    • Ta hra je opradu jenom aby byla a nic vic. zahrát, odinstalovat. za druhej den si ani nevspomenu že sem nějakej fear 3 hrál.
  • Bohužel je vidět, že na F3AR nedělal Monolith, což jsou machři (už hra Blood byla ve své době nepřekonatelná uměním vylekat a zároveň i pobavit). FEAR (jednička včetně datadisků) byla a je naprosto fantastická střílečka a když jsem ji hrál poprvé a v noci, tak jsem se občas fakt lekl. Fettel byl v jedničce skvělý. FEAR2 ztratilo efekt strašení a lekání, ale příběh celkem slušně navazuje na jedničku a např. hororový úsek ve škole byl naprosto parádní. FEAR3 je nuda, strašení a lekání nulové. Hratelnost a zábavnost single playeru = katastrofální propad proti 1 a 2. Nuda. Alma mezi regálama v trojce = úplně to samé jako Alma v mezipatře v jedničce, kde je nějaký nápad? Fettel je naprosto otravný svým kefráním, když zrovna střílím a nemám čas ty kecy poslouchat. Jin Sun-Kwon nepochopitelně ožije, když byla v jedničce zabita. Fettel ve dvojce v addonu Reborn ožije ve formě Replica vojáka, ale v trojce je zase duchem. Co to krucinál má znamenat?

Hra by se mi možná líbila, kdyby se nejmenovala FEAR a vystupovali v ní jiní hrdinové. Takhle zpackat parádně rozehraný příběh FEAR 1 a 2 je obrovská škoda. Zatímco FEAR 1 a 2 jsem s odstupem času celý prošel asi třikrát, FEAR 3 budu rád když dohraju jednopu a odinstaluju.

V každém případě si zkuste zahrát, možná vás chytne, ale pro mě obrovské zklamání. Asi je lepší hrát ty multiplayery, protože ty se zdá se celkem vydařily a dá se říct, že jsou jediným přínosem do světa počítačových her.
  • no fear 3 sem jeste nehral ale jak ctu vase komentare tak vidim ze dejove to asi nebude moc dobre
  • Anarcha
    Mě osobně hra bavila a líbilo se mi jaký má hra spád a ačkoliv chápu , že se někomu hra líbit nemusí mluvit tady o uplacenýcvh recenzentech je haluz a ti dotyční by si měli uvědomit , že recenze je stejně jako jejich názor pouze subjektivní pohled na věc nikoliv světové dogma.
  • každej má jinačí názory na otevřený konce..těší mě to protože to dává naději na další díl.
    • Cajk
      hele v dnešní době už i uzavřený konce dávaj naději na další díl.. Jde o komerční úspěch, ne o konec:D
    • RE:Prudislav
  • Ještě že jsem to prvně stáhnul. Odpad, jdu si zahrát jedničku
    • Sice jsem proti vsem podelanym portum, ale to prece neni duvod krast. Proste me postupem casu odnaucili hrat hry a usetrit penize na lepsi veci...
      • Vsak kdyz to hned smazal, je to jako kdyz se na zkousku projel v aute a rozhod se, ze ho nekoupi, protoze zataci jen doleva ;) A kdyz na hru nevydaji ani demo (a recenzim jak vidno se neda vubec verit) tak zkusit si hru nejprve stahnout je vlastne jedina moznost, jak se nenechat napalit..
        • Co zkusit OnLive? Sice se v tom neda moc hrat z CR, ale maji tam kazdou hru na vyzkouseni na 30min
          • Anarcha
            To sis celkem odpověděl sám pokud se v tom s ČR nedá moc hrát , řekl bych že to asi nemá moc smysl tam něco zkoušet.
          • To bylo bezvadny (bez ironie) az na to, ze OnLive uz pres mesic je pro CR zablokovany ;)
            • pekne blby, uz mlcim, dlouho jsem tam nebyl...:)
    • taky sem tak udělal, ve skorečku byla plna + datač tak sem to nainstaloval.
  • Hru som dohral > 6.5/10. 8 je za tohle totalne prepecene. Hlavne ze Alice dostala 6, jedna z najlepsich hier tohto roku.
    • michaliuz18
      ALICE ? to je teda jedna z naj tohto roku, neviem ako jej niekto moze dat 6, ved to ma tolko super napadov, len niesu dotiahnute dokonca to neva :) je to na mna ale dost tazke teraz :)
      • souhlas, alice madness returns je perfektni, tam mela byt ta 8cka, ne tady!
        • skvele napady co nejsou dotahnute do konce je to same jako by tam vubec nebyly tak nejspis proto to hodnoceni a opravnene
          "coz vo to jezdi pekne akorat neseje " takze asi tak
          • No ja to zrovna presiel asi pred 30min(nekecam) a az na par much a ku koncu mozno trochu zdlhavosti to bola jedna z naj hier poslednej doby. Smutny genialny pribeh, grafika umenie, skvela hratelnost a puzzles, trochu i oldschool, dost dlha herna doba. Fear 3 tomu *kvalitou* nesiaha ani po clenky. Je to len rehash toho sameho, dohrane za 4-5hod, ziadny vyrazny posun v deji, repetitivne cistenie miestnosti, ziaden "art" ci inspiracia v level designu, novy nepsiatel ktory spawnuje nonstop dalsich atd.. comon! Alica mi dala pocit umeleckeho diela a skveleho pribehu ktory nechcem prezradzovat ale bol velmi, velmi citlivy. Fear 3 mi dal 5hod primernej strielacky.
      • Erien
        Na titul nej hra roku 2011 mít nebude, čeká nás ještě L.A. Noire, AC Rev., Batt. 3, a mnoho dalšího. Ale kvalitní hra to je :)
  • Mám nahráno něco přes dvě hodiny. Dojmy? Mnohem slabší jak jednička, zábavnější než dvojka. S FEARem to ale už bohužel má společného jen název :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit