-
Tohle je první F.E.A.R ve kterym jsem se vubec nelekl. Snad vic jak polovina "lekacich" okamziku prisla v naskriptovany moment, kdy jsem se ani nemohl poradne hybat a druha byla dost predvidatelna. K tomu dementni ovladani, ktery je jeste horsi nez ve dvojce. Jediny plus ma UI, ta nezklamala a byla fakt aktivni. Casto se mi dostala do zad az jsem se divil. Nicmene, nadruhou stranu nekdy mi nesmylsne vbehla pred ksicht a zacala na me strilet z pu metru. To jsem si pripadal jako kdybych hral Black Ops..
A jeste nesmim zapomenout na nekonecny mnozstvi protivniku, kteri se spawnuji dokud se nedostanete na vypinac spawnu. -
-
Víš oni se to dostali do zad ne kvuli AI ale kvuli tomu že pokud nepřekročíš neviditelnou čaru tak se těma teleportama stale objěvují. Snad jediny okamzik kdy mě kdo zabil byl pravě v tom že se teleportoval za má zada a zatimco oni vydrží skoro cely zasobnik ja vydržel par ran do zad.
-
zvlastni .. me AI prisla sice aktivni ale jakoby meli zonu ve ktere se muzou pohybovat .. pokud jsem zustal schovany tak jsem si mohl jit pomalu udelat i kafe .. (hral jsem na stredni obtiznost) .. v podstate nic narocnejsiho nez zakleknuti a proklikani jejich hlav po vas hra nechce .. primacknuti se k prekazce jsem po par minutach ani nepouzival .. k tomu no recoil zbrane, autoheal a nekonecne zasoby munice ... stejne tak probihaji souboje s bossama co respawnujou vojaky .. schovat, strilet chvili na toho bosse zatim co vojaci cekaji (on je nerespawnuje dokad je nezabijete), zabit bosse a pak dorazit tech par cekajicich vojaku ..
-
a k tomu ovladani: nez si na nej zvyknete, tak je konec hry *12*
-
-
Bouhžel souhlasim co je napsaný víše...Těšil sem se jak malé děcko a ve finále mi to přišlo jako COD4 ....Hráno pouze v noci + sluchátka a bouhžel ani tak skoro žadnej F.E.A.R :D.....tak škoda 2ka se mi líbila o hodně víc...holt se nesmí člověk moc těšit :D...
-
Pro mě obrovský zklamání... tohle nemá s FEARem nic společnýho. Jak píše někdo níž, kdyby se hra aspoň jmenovala jinak, ale takhle doj*bat výbornou atmosférickou sérii? Radši si 10x zahraju jedničku než znova tohle. Kdyby aspoň ve scénáři za Fettela udělali nějaký změny, všechno je ale naprosto stejný, filmečky, scripty, lokace, rozmístnění nepřátel, bossové... těžce odfláknutá hra smrdící konzolovým portem, už nikdy víc.
-
K tomu míření: vypnul sis v nastavení Auto-aim? Já ho měl defaultně zapnutý a s ním je míření opravdu "gumové", když sem ho vypnul tak mi přijde v pohodě.
-
-
* měla to být reakce na Dash-POWER
-
-
No panove kdyz to ctu tak to nebudu asi ani instalovat.
-
-
Doporučil bych ti to nainstalovat ať si uděláš vlastní názor , ačkoliv chápu že být ovcí jdoucí za stádem nejlépe vedeným pasáčkem je mnohem jednoduší postup. *1*
-
-
Nebuď ovce - skoč z okna! *4*
-
-
Zkus mi objasnit tok svých myšlenek jsi-li toho schopen , protože jsou bez pochyb hluboké a čim větší hloubka tim větší tma , proto asi nevydim ten význam , ale jinak ti tleskám si nejlepší.
-
-
Jsem schopen, ale nejsem ochoten. Zapoj mozkové závity. *4*
-
-
lol
-
-
-
-
Máš pravdu jsou to ovečky ovlivnitelné. *2*
-
Souhlas
-
-
-
nebylo by na skodu psat PORT KONZOLE nez PC hra, do *** s timhe dnesnim svinstvem
-
-
Už když jsem poprvé viděl videa jsem si říkal že něco nesedí. Na Brink jsem byl též natěšenej a jak to dopadlo. Ja už se dnes ani tomu nedivím
-
-
neviete, ci je uz fix na fov?
-
Hru hraju v singlu, jsem zatím někde v polovině a řekl bych, že kvalita jde spíš nahoru. Zprvu na mě F3AR působil jako CoD4 se špatnou grafikou (spíš vina mého compu) se systémem krytí jako návdavkem. Hra je přece jenom o něco těžší než předchozí díly a to hlavně díky tomu, že je zde systém autoléčení. Což ovšem autory přivedlo na myšlenku občas téměř nekonečných soubojů s ARMACHAMEM a posedlíky. Co mi na hře hodně vadí je systém levelování a omezené munice. Oproti jedničce, kde člověk musel taktizovat a brát nutně i horší zbraně jen kvůli střelivu, zde jsou dva extrémy - buď náboje máte, anebo běhát dokolečka a sekáte nožem. Co se týče AI, armacham je sice chytřejší a početnější, bohudík ale také není moc vitální, narozdíl o posedlíků, kterým useknete obě ruce a ještě v nic zahučí celý zásobník, přičemž posedlíci s bombou jsou snažší na zničení, ale v arénách, kam se hráč dostává poměrně často, jsou to opravdu bastardi. A teď ke strašení. Poté, co jsem se ve F3ar dostal do 5. levelu musím konstatovat, že jednička byla z celé série asi tak nejsvětlejší a nejméně strašidelná (vyjma jedné části 6. intervalu, kde byli ti divní zneviditelňovači), laboratoře ve dvojce a baráky ve 4. levelu trojky jsou celkem dost náročný na nervy. Bohužel, často se mi ve trojce stává, že je strašení blbě načasované a už jsem párkrát stoupl přímo do almy. A poslední věc - grafika. Jednička má bezkonkurenčně nejlepší grafiku - i dnes. Popravdě jsem ještě neviděl hru s lepší grafikou. fear 2 a 3 mají na druhou stranu grafiku příšernou a sedne jen na děsící scény.
-
A z obrázků jako poznáš jak, že je to "konzolový"? :D ježiš lidi, vám už některejm z těch konzolí úplně hrabe :)
-
Dohrate ... 4 hod herna doba WTF?!
DNF - sklamanie
F.E.A.R - sklamanie
Serious Sam 3 - prosim ta nesklam nas aspon ty!! -
-
4 hodiny? A to byl Speedrun ne? :D To jsou přesně ty lidi co si daj nejnižší obtížnost a jedou: tatatata-head shot tatatata-head shot ... o tom FEAR neni..tam si máš vzít brokádu a ve SlowMo si k nim dojít ustřelit končetinu a koukat jak jedna z nejhezčích fyzik(krom FEARA 2) dokončuje dílo zkázy.
Dohrál jsem to za 7 což je dneska u First person stříleček skoro nadprůměr(bohužel) -
-
Hral som to na normal a presiel som to skor ako som si stihol zacat hru uzivat.
Speedrun? No - mozem to prejst aj rychlejsie, ale hrat to odznovu sa mi ani nechce, kedze to nema ten "play again" efekt.
-
-