-
Za mě (dohrán coop na PC) 8/10 spravedlivých, je to takové hezky vypadající Call of Duty s příběhem a atmosférou.
-
-
aha akorát že jako F.E.A.R. to stojí za houno
-
-
_
-
-
-
hodnocení 8 je v recenzi zřejmě kvůli Co-op módu a MP, který autor vychválil za jeho originalitu. Zdá se však, že to tu nikomu nedošlo...jenom neustále kritizujete singleplayer, protože je to ta nejhorší složka hry, ale sami nemáte možnost si ten Co-op zahrát...možná byste se nad sebou mohli trochu zamyslet, ovce.
-
-
Hej, oni su tu niektori ako moja 3. ročna dcerka ked pozera Snehulienku-
pride strašidelna scena a Lucia beži do izby s vykrikom: Vypni tooo,
tak to vypnem, však nemusi stale kukať do bedni...a o 5 min pride so slovami:
Prečo si to vypol ? Vôbec som sa nebala ! :D
Zatial hram hodinku ale prvy dojem-velmi dobry
-grafika je sice ina ako predtym, to bude ty enginom, ale pôsobi dôverihodnym dojmom, proste mam pocit že všetko vizera tak ako ma, hra tienov, pekne farby, atmosfera sa da krajať.
Hratelne dosť naročne-mam to na normale, ale čo stvaraju protivnici...môžem zapnuť bullet time, ale nie som B-čko, len v najnutnejšom pripade :D. -
To je tak 3/10. V rámci série možná i 2/10 - už dvojka nestála za nic, ale tady z věcí který tu sérii definují nezbylo vůbec nic.
Recenze úplně mimo...
-
Já hru nehrál ale zajímalo by mě kolik těch chytráků tady na diskuzi ji hrálo nebo se prostě jen rozhodli že když nadávali na hru před tím než vyšla tak by teď bylo divné přestat i kdybi byla sebelepší a radši nadávají pořád. Jak říkám navím jaká hra je ale jestli je coop tak dobrej jak tvrdí recenze tak s nákupem nemůžu šlápnout vedle
-
-
tak se sám ujisti že děláš dobrej nákup a hodně zdaru.
-
no ja byl zrovna jeden z těch co hru před vydáním bránil :-( teď toho lituji.
Ale neviditelný zdi s který po překročení ukončí neomezenej respawn nepřátel je hnus (a to se na to u CoD nadávalo) - Použil bych tu větu kterou někteří u DNF. Kdyby nebylo v názvu FEAR tak by po hře neštěkl pes.
R.I.P. FEAR -
-
Neviditelý zdi s respwanem nepřátel ve FEARU nejsou jen tam jde na tebe více vojáků a ty si pak myslíš ,že musíš někam jít aby to přestalo...to je rodzíl
-
-
-
Podle mě by bylo nejlepší aby se hoši z Monolithu probraly a udělali pravý konec F.E.A.R.u a tuhle trojku by měli zničit a spálit jelikož jsem byl znechucen přiběhem vážně škoda že tu trojku tak skonili ale já hlavně doufám že udělají pravý konec F.E.A.R.u protože jak už řikali ostatní a já to řeknu taky ,pos**ly perfektní příběh této povedené hry. *4*
-
Je to klasický Fear, který po dvou hodinách začne být hrozivě nudný.
Jinak by mě zajímalo, co je podle recenzenta (mimochodem, máte skvělé jméno) tak legendárního na Monolith Productions. Udělali Condemned a NoLF, to ostatní nic extra není - AvP2, Fear, Gruntz, Sanity, Blood... -
-
AVP2 byla dost dobrá hra.
-
-
Oproti prvnímu dílu je druhý díl hodně slabý.
-
-
Blbost, výborná FPS, i když už ne tak hardcore.
-
-
-
Heh... Tak jestli je to klasicky FEAR, tak jedine dobre, a urcite se po dvou hodinach nudit nebudu : P
Bohuzel moc neverim, ze tomu tak je. Ale sanci mu dam - dobra FPS to asi bude.
Jinak MONOLITHu na status legendy ty serie staci. Blood byl prece ve svy dobe kult. NOLF taky.
A FEAR a Condemned dobry hry se skvelou atmosferou i dost odlisnym gameplayem... -
-
Jednička byla hrozivě stereotypní - stále stejné lokace, stále stejně nudné souboje...
FEAR dobrou atmosféru nemá, to je jeho hlavní problém - hraje si na horor, ačkoli je to obyčejná FPS.
Ve chvíli, kdy Monolith bude legenda, tak je legendou každé druhé vývojářské studio.
-
-
-
Bude i video-recenze?