-
no nevim .. ja to bohuzel cooperativne nehral .. ale z meho pohledu je to nekolik dobrych 2-5 minut dlouhych atmosferickych pasazi, kdy se nestrili, jenom vam tma, hudba a zvuky hrajou na nervy (bohuzel vsechno je tak predvidatelne, ze se leknete spis zvuku a snad jen pokud mate opravdu nahlas repraky) ... a pak nudne zpracovana akce, ktera je stereotypni po celou hru ... k tomu nic moc udelane zbrane a zly pocit ze strelby, dejova prostoduchost, absolutni predvidatelnost, kdy tak nejak presne vite, ze ted se odtamtut vyriti vojaci ci vyskoci mutant ...hra mela problem si me udrzet delsi dobu a po pulce jsem se musel trochu nutit to dohrat ... tj. za SP bez coop bych dal tak 5/10 ...
-
Bože..jak si tady čtu ty komenty ,,jak to může mít takový vysoký hodnocení,, ,,nejhorší díl série,, bla bla bla... 8/10 si to zaslouží... nikdo od toho nečekal ,že to bude aspoň stejně dobrý jako první FEAR a nakonec je z toho na dnešní poměry nadprůměrná střílečka, která má strašidelnější atmosféru než FEAR 2..konečně pryč pestré barvy a techno zvuky to prostě k FEARu nesedí.Grafika stojí za ho*** to ano ale například inteligence nepřátel je to nejluxusnější co se na trhu nachází.
A zkuste mi říct, že aspoň v některých častí hry není cítit strašidelná atmosféra http://www.youtube.com/watch?v=x_5sxfTJGgc&t=0m47s -
-
Nedal si spatny odkaz? Cekam, cekam kdy ze prijde to scary on je z niceho nic konec. *6*
-
a tohle chceš srovnávat s F.E.A.R.? To je nebe a dudy, trojka naprosto ničim nevyděsí.. Zvlášť když ti tam v rohu pořád poblikává +1500 bodů za nějakou ptákovinu.. Se mám bát když mám pocit že hraju Riskuj?
-
A uplně to nejslabší co na te hře jsou ty děsy a nebo flashbacky nebo jak to nazvat ve dvojce sem se na kazdy další těšil tady me štvalo že se v nich nedá sprintovat. Střilečka je to dobrá ale to je i DNF.
-
Inteligence nepřadel je to nejluxusnější??? Hrali jsme opravdu oba stejnou hru? Vždyt se tam teleportují dokud se nepřešlapne neviditelná hranice. Inteligence je uplně nulová!!! Někdo dokonce říka že je hra težká ale to možná tak nevyvažeností.
Strašidelné to není vubec a za celou hru jsou asi tak 4 lekačky ktere se dají očekavat podle hudby. Za singl bez coop bych dal tak 4/10 za MP 7/10 -
-
souhlas.. ty lekačky už prostě nefungujou... je to totiž pořád ta samá písnička..
ale inteligence není tak zlá (i když má hodně much) osobně mě spíš sraly pasáže, kde člověk musel stát a postřílet x vln nepřátel jen pro to,aby se mu odemkly dveře ....
-
-
-
Předchozí díly fearu sem nehrál.. tak pro mě to je dobrá střílečka.
-
-
koukej doplnit vzdělání, hlavně jedničku+Extraction point!
-
-
no možná *2* edit. To víš herní vzdělání *1* sem přenechal jiným lepším hrám.. fear mě nikdy moc nelakal, ale po ukazkách s trojky sem to musel vyzkoušet.
-
-
no a ted si predstav ze by to jeste byla dobra hra, dej prych ty XP body, pridej atmosferu, utocnejsi AI, trochu vice hororu, dynamicke svetla a mas F.E.A.R prvni dil ...
-
-
-
-
Právě ji budu odinstalovávat, protože se to nedá hrát, škoda, že to není jak jednička, ta byla teda daleko lepší, po celkové stránce, gameplay je teď totálně naprd, grafika je horší než v jedničce, stejně tak inteligence nepřátel. RADŠI SI ZAHRAJTE JEDNIČKU:-D
-
To je tu zase odpadu v diskuzi kvůli číslu. Pochopte, že číslo napříč platformami a žánry nemůže mít moc velký význam, maximálně orientační, či jen výsledný recenzentův dojem z hry vyjádřený číslem.
Já si tedy na tiscali games můžu stěžovat maximálně kvůli občasným velkohubým nadpisům u novinek a hlavně kvůli diskuzím, které tu jsou zvlášť u recenzí často slabé.
A evidentně tu nikdo(narozdíl od autora recenze) nehodnotí kooperaci jako primární součást hry(a to nejzábavnější, viz. recenze), což mi napovídá i to, kolik lidí si hru stáhlo někde z rapidshare. *3*
Takže asi takový můj dojem z tohoto zbytečného humbuku, hru sem nehrál tak nebudu hodnotit, ale to co tu někteří píšou, škoda komentovat. -
-
naprosto zbytečnej komentář, ventiluješ frustraci:)? Zahraj hru a pak přijď pokecat.
-
-
Daří se mi dobře, díky za optání. *3*
-
-
-
není to zas tak špatné..akorát tenhle fear je už jak se říká uvařený z vody,staré triky nefungují..grafika je nic moc,atmosféra není špatná ale už víte co se bude dít..třeba ,pocit že máte furt někoho(něco) za zády (z prvního dílu) už je dávno pryč.když hru budete hodnotit objektivně tak že nebudete srovnávat tenhle titul s předchozíma dílama (jak to má dělat recenzent) tak nebýt nebýt co-op + že hra snad i tak trochu překvapila nad své očekávání tak se snad ani recenzentovi nedivím. jo a možná by nebylo od věci hodnotit hru na 2 části .. a to SP a MP.
-
Jde vidět, že tu platí pravidlo ,,vždy jde slyšet nejméně početná skupina,, :D
-
-
Když budou recenzenti opravdu znalí herního průmyslu a budou psát objektivní recenze, tak tohle platit nebude. Protože se budou moct o co opřít. Objektivně psát recenze jde! Podíváte se na předchozí „rovnice“ dílu hry. Porovnáte s jinýma „rovnicemi“ her plus jaký je rok dneska a rovnice hardwaru. To porovnáte. Něco sečtete, něco odečtete a máte výsledek. Recenzenti by si měli sestavit statistiku vývoje, od které by se opírali(jakýsi základ).
-
-
už zase ten mýtus o objektivní recenzi? Kolikrát tenhle blábol ještě uslyšíme? K věci laskavě..
-
Ale pockat, to me dost zaujalo. Dokazal bys takovou rovnici sestavit (primo sem napsat), ktera by nakonci vypliva objektivni cislo? Treba me zaujala ta promenna jaky je rok. Jak bys to pocital? :)
-
-
Sem by se mi to asi nevešlo:D. Uděláš si statistiku vývoje PC hardwaru a konzol co se výkonu a možností týče. Uděláš si statistiku vývoje softwaru (možnosti, optimalizace…). U hardwaru si vypočítáš herní výkon v těch bodech, kdy vyšli jednotlivé konzole. Tím zjistíš, že po vydání poslední generací konzol se vývoj softwaru pomalu zpomaluje... Z toho už vyvodíš technickou stránku (grafiku) her z bodů, kdy vyšly. Dále musíš nějak vyvodit kvalitu a úroveň her v závislosti na čase a platformě. Ty musíš potom vzájemně porovnat. Hodně zjednodušeně řečeno. Prostě zapojíš statistiku, posloupnost a pravděpodobnost. Podobně jako bys dělal průzkum trhu akcií. Ale tebe asi spíš zajímá kalkulačka do které vepíšeš jméno hry a vyhodí ti výsledek. Bylo by to složité a muselo by se to pořád aktualizovat, ale ano šlo by. Výsledek bude vždy pravděpodobná hodnota. Nikdy to nebude úplně přesné.
-
-
Mira objektivity recenzi je ale subjektivni ;)
-
-
-
Dokonalé vyhrocení příběhu, skvělá zápletka, cooperativní možnosti sou třešnička na dortu.
Umělá inteligence jako u každého FEARu nesklamala. Ovládání se oproti druhému dílu zlepšilo a po dvaceti minutách už se člověk cítil jako doma. Naskriptované situace se vyskytovali celkem často, ovšem v přijatelné formě. S dalším dílem této skvělé série jsem nad míru spokojen 9/10 -
-
tak teda na ukončení příběhu mám přesně opačnej názor
-
to vypada na další řady casual hráčů ....
-
-
A nebo nekdo s jinym vkusem, co tolik nelpi na tom hororovym aspektu.. ...hmm?
-
-
..hrál jsem na nejtěžší složitost a jenom v noci..se sluchátkama s 3D rozhraním a na slušné volume a musím přiznat že horda valících se maniaků s páčidlem nebo i naskriptovaná procházka po elektru v super marketu mě chladným nenechala..a nějakej po**ra nejsem hry typu Fear Dead Space..a další na hrad.
-
-
Sice to nejděsivější co jsem hrál a dohrál byly první dva feary a doom3 jsem nezvlád, musím souhlasit. Řada míst není děsivá, ale už když si člověk není jistej úplně vším tak to je ono
-
-
-
-
Konečne rozumna reč dpc...ja už som si myslel, že so važne velmo divny, alebo som sa rano zobudil na planete opic.
-
-
Ono to hodnecení je tak marné od pana Marného asi proto aby evokovalo v psaní příspěvku a trumfl tak Dana :D
-
Neviem či ste si všimli, ako rapidne klesla kvalita hry v 3tej misii.
Ani tak nejde o to, že nabiehaju davy dementov opasanych bombami-wtf Serious Sam ??-
ale to spracovanie je prišerne, včetne grafiky, mam pocit, akoby som hral dve rozne hry...robili ju snaď dve rôzne študia ?
Moje nadšenie z prvych dvoch misii silne opadlo a zmrzol mi usmev na tvari, kym toto nedohram, ak to vôbec dohram, nenapišem ani čiarku. -
-
Taky zklamání, hra zatím stojí vyloženě za hovno, je to dumbed down na blbou konzolovku. pochybuju že to dohraju. Nějaké výjimečné AI jsem si nevšiml, nemá to šmrnc ani spád, prastarý modern warfare (to první) je lepší.
-
ty impotente čoboláckej tahni na slovensko a neotravuj (buzno)
-
-
lol čo ti narastol prvy chlp na pipíku, že sa takto rozdrapuješ ??
Aby ti nenatiahol niekto na papulu si daj POZOR !!!
-
-