-
Takže můj názor:
1) První FEAR byl výborný a pocit z boje proti replica vojákům se zatím nikomu nepodařilo překonat(Ani samotným autorům v dvojce)
2) Chyba FEAR3 není v tom, že je konzolový, ale že je odfláklý. Stačí se podívat na Killzone 3
3) Série FEAR se přiklonila ke Call of Duty a místa, kde na vás lítají hordy zombíků(nebo co to je) jsou vyloženě dementní... -
-
Souhlas. Prvni fear jsem dohral nekolikrat a demo predtim jsem dohral snad 50x a stale mam pocit ze maloktera hra mi dala tak zabavne souboje v SP. Az me skoro ty radobystrasidelne prvky obtezovali.
Po tom co jsem zkusil demo FEAR 2 a koukam na FEAR 3 uz vim ze se ani nemusim snazit a proste si to nekoupim.
-
-
Myslim ze tohle nema cenu ani stahovat,natoz kupovat.
-
Takze FEAR 3 po par prvych minutach hrania: Celkom ma to prekvapilo, cakal som ovela horsie. Rozculuje ma , ze tam nieje LEAN, mele weapon - iba nozik, potesila kopacka a podklznutie. Boj da dost zabrat na vyzsom levely, ale na FEAR Combat to stale nema. Skoda len , ze majitel WB neurobi remake Combatu v novej grafike, nemuseli byt nic ineho menit, dorobit zopar levelov a opravit dost bugov, ktore su detailne popisane uz viac rokov.
-
-
LEAN je nahrazenej naprosto debilním tzv. Systémem krytí, což je pokus jak dostat leaning na jedno tlačítko na konzolovým ovladači. Další konzolovka, zmrvení klasiky ve jménu mainsreamovosti. Jako se stalo kdysi s Rainbow six.
-
-
Tak já jsem si to vyzkoušel, ale vzhlůedem k tomu, že tam není klasickej multiplayer, jen ty novodobý kooperativná blbiny, tak už je to z disku a nekupuju. Vyzkoušel jsem dvě mise ze singleplayeru a rozhodně to nebyla nuda, natož propadák nebo podprůměr. Zaostává to v grafice, fyzice a systému krytí pro debily, který se nedá používat. Jinak je to na okurkovou sezónu jak dělaný, přestřelky jsou pořád fajn, i když iž to není k chybějícím efektům ono. Nejlepší pořád zůstává první díl :)
-
Boha, dyť ta hra je úplnej odpad vezoucí se na vlně CoD. Vývojáři noname studio, grafika není, atmosféra není, inteligence vojáků 0, koridor. Nic nechybí - bloody screen, autoheal, krytí, max. dvě zbraně, wtf rankování za nesmysly. To někdo jen rozpracoval tu parodii od Epicu na CoD, co vyšla jako součást kampaně Bulletstormu. Přece tohle nemůže nikdo nazývat F.E.A.R.em !
-
-
heh .. prvni co me u hrani napadlo bylo "Call of Duty po tme"
-
-
FEAR 3 môj názor na tuto hru je nasledovný . Očakávania od hry u mňa boli velké pretože 1 bola skvela na ten vek s grafikou a psychical enginom dodávala hre niečo viac .. Po inštalacii a spustení hry ma hned sklamalo menu príliš moc jednoduche po nastaveni všeho na ultra high & high a nasledne spustení hry prišla facka hra ma absolutne nezaujala slaba grafika ! slaby engine a uz vôbec nie hororove nikde som sa nenaplašil po 20 min hrania som to vymazal sklamalomato a hru od tvorcou urcite nepodporim moj nazor na FEAR je ze 1 bola skvela 2.3 nudne a neustale jenom jedno strilet , strilet, hra vypada jak z roku vydani doom3 na PC tam bola lepsia grafika no nic a hodnoteni 8 je moc good moje je 5 ....... *9*
-
-
v původním F.E.A.R. se nestřílelo nebo co?
-
-
no určitě tam nebyl neomezenej respawn nepřátel po překročení neviditelný zdi jak psal kolega níže
-
-
Nic takovýho tam ale neni
-
-
Mám za to jestli dotyčný nehraje beta verzi , protože v té něco takového snad i bylo , ale v plné verzi to jak říkáš opravdu není hru jsem dohrál a tohle jsem tam fakt neměl.No ještě je tu jedna možnost a to sice , že si dotyčný plete pojmi z dojmi a má na mysli vojáky co tam teleportují ostatní dokud je nesejmete to potom jo.
-
-
-
-
-
Kupodivu docela zábavné. Člověk se hodně dozvěděl o pozadí příběhu z jedničky. Teď hraju znova jedničku a sposta Fetelových monologů konečně začalo dávat smysl.
Kampaň trojky mi zabrala asi 10hodin (na nejvyšší obtížnost). Prostředí bylo rozmanité, zbraně standard, protivníci o poznání hloupější než v předchozích FEARech. Většinou člověka umlátí čepicema, protože v hojném počtu lezou z několika stran zaráz a člověk taky má ze začátku velmi málo munice.
Na to že to dělalo jiné studio si myslím, že to dopadlo nečekaně dobře. Čekal jsem totální hrůzu a byl jsem mile překvapen. Ani jednou jsem se, ale nelekl a ti rychlí skákací-hořící démoni a mi opravdu lezli na nervy. Jen ten konec mohli trošku jinak udělat.
Ale jinak skvělá hra. -
4hodinová hra a 8/10 (A coop a MP zas tak skvělý nejsou) já už myslel že na Games berou tu přísnou stupnici vážně :-(
-
-
Jo chlape To máš Marný :-D
-
Nojo. To tady ted bude zle, ze "Kdyz Duke mel za sest, jak muze mit FEAR osmickuuuuu????" : D
Ja teda rad uverim tomu, ze FEAR bude porad mnohem lepsi. Vyzkousim, snad neprohloupim. -
-
osobmne me nakej Duke vubec nezajímá tak nevím co mi hop cpeš:
jinak ta hra má zmršenej konec jedný skvělý séerie a vůbec se to nehraje jako FEAR(tohle je ostuda série i oproti slabší dvojce) ale u některejch recenzentů se hodnotí spíš jméno než hra (To je Marný ;-)) -
klidně vyzkoušej, ale radši nekupuj.
-
-
-
to.,too too,.., toto,to je snad ještě tupější než poslední call of duty. Kvuli nějakému coopu takhle zjednodušit hru, děj naprostéj KÝČ, akce nuda. Krom druhé postavy na tomhle není nic zajmavého. u Duka sem se bavim mnohem víc. nechápu ani jeden web co tomu davají 8/10.
Mám rád klasické akce ale takhle sem se u fps už dlouho nenudil. -
-
To je věc názoru mě zase Duke sklamal a Fear 3 pobavil a ne nejsem 13 děcko které nikdy předtím Duka nehrálo. Ale respektuju názory jiných takže ok
-
-
Jako Duke mě taky sklamal hrací dobou, a koncem, no ten to uplně zabil. Ale jinak vím co byl duke a jako duke se to hrálo az na pár drobností. Ale tady sem si prostě chtěl zahrát "F.E.A.R." ,jestli výš co tím myslím. Ale jaksi to F.E.A.R. není.
-
-
-
Mě to baví... *3*