-
Já myslím, že to tak strašné není. Osobně bych neříkal, že je hra špatná. Je jen hodně jiná - někomu kdo má zažité určitá pravidla se to líbit nemusí. Ale věřím, že naopak spoustu lidí to osloví. A je to udeální titul pro nehráče a příležitostné hráče. Co je samo o sobě zápor? Myslím že zrovna u Fable III je třeba hodně dělit na "nelíbí se mi" a "je to špatné", protože zrovna u ní se to podle mě hodně často zaměňuje. Ta hra vůbec špatná není. Jen prostě nesedne publiku, které nejvíc navštěvuje herní fóra.
-
fable II je pecka...
III stala za prd, ani jsem ji nehral vic jak jednou neskutecne nudne Q typu bez tam a tam a tam nekoho zabijt, pak se vrat...
neskutecne neprehleda "super" svatyne ktera celou hru naprosto kur*** a delala celou hru neprehlednou :/ Fable II byl paradni a do dneska ho este sem tam zahraju :) -
Já pořád čekám na 2-ku...
-
-
Nedavno tu psaly že na PC nebude.
-
-
Teda s tou Aničkou mi to vubec nedocvaklo. :)
-
Žádný díl Fable jsem nehrál, ale chtěl jsem vědět jestli má cenu si ho na PC pořizovat. Lákalo mě tam možnost změna vzhledu postavy, mít vlastního psa, mít svůj hrad. Po této recenzi z Fable 3 mám velmi špatný pocit. Mohl by někdo kdo to hrál na xboxu říct, jestli to je skutečně tak špatné, hodně jsem od toho očekával. Pak pro mě asi bude lepší když počkám až zlevní Zaklínač 2:(
-
-
Podívej se na youtube na nějaká Lets play videa z Fable III.Vypadá to, že to ty lidi baví . *3*
-