Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestě k PM jeho jediná šance jak opět uspět na herní scéně je opustit Fable a udělat Black and White na Xbox Kinect *3*
    • Masa-san
      Hlavně nezrujnovat B&W serii jen to né !!!!!! *9* už dvojka ztratila trochu kouzla z Jedničky, skoro se zdá, že Petr umí udělat dobrou originální hru, ale u pokračování už mu dojdou dobré nápady.
      ne že bych nechtěl nové b&w, ale mám z toho obavy.... čim je to jen způsobeno ? *7*
  • Chtěl bych vědět kolik je autorovi této recenze. Horší recenzi jsem snad už nečetl. Četl jsem jiné recenze na F3 nebudu zmiňovat a všude dávají 8/10. Tak kde je zakopaný pes. Já bych řekl, že v autorovi této recenzi. Hrál asi první rpg v životě a myslel si, že tam budou běhat růžoví jednorožci. Můj názor na tuto recenzi *6* *11*
    • Spades
      Fable 3 ma k RPG asi jako Shift 2 ke střílečce... To už bych to spíš přirovnal ke stylu Plants vs Zombies...
  • Tak rencenze na tiscali sou fail, věřím jedině IGN a Eurogameru, ostatně tam hra dostala 8/10
    • nevim kde beres tech 8 ale tady podle toho dostal na IGN 6/10 http://pc.ign.com/articles/116/1168275p1.html
      • ucho
        8,5/10 ma xbox verze. teď je otázkou, čím se to liší, když dle recenze je obsah hry stejný...
        recenze je bohužel psaná tak nešikovně, že z ní ani nejde poznat, jestli hru s tím gamepadem lze hrát nebo nelze...
        • Uz jenom to, ze je hra stejna jako na Xboxu muze byt klidne duvod aby na PC dostala jine hodnoceni...
          • ucho
            obsahově, chápeš? obsahově... když bys měl na xboxu tetris, kde padají nějaké kostičky, u PC verze bys očekával, že tam padají stejné kostičky a že smyslem naprosto stejná věc. obsah, náplň hry, je shodný...

proč lidé reagují na příspěvky, které si buď nepřečtou nebo nepochopí?
            • ucho
              Masa-san: je třeba si uvědomit, že jsem mluvil o RECENZI FILMU, ne recenzi bluraye disku a co obsahuje navíc... ;)
              jinak budeš v šoku, ale pokud někdo napíše recenzi na film titanik a za pár měsíců vyjde na BluRayku, znova se recenze filmu většinou nepíše. tady však PC verze dostála jistých změn a zdá se, že dle recenze byly ty obsahové změny k lepšímu, toliko k logice, proč snižovat hodnocení (ale pro případné rýpaly, hodnocení této recenze nijak nenapadám. přestože z vlastního subjektivního dojmu po přečtení recenze mi přijde, že se slovním hodnocením podobá spíše tomu, které je u známky 6. každopádně to číslo není důležité).
              a nevím, proč se někteří PC hráči považují za víc "hardcore"... :) je to spíš k smíchu.
            • Masa-san
              Ucho: k tomu dvd a blueray srovnání, pokud bude na blueray stejné kvality jako na tom starem dvd, tak ano, měl by dostat horší hodnocení, protože od blue ray se prostě očekává víc. A vydavatelé mužou brečet jak chtějí že je to stejný film, prostě tam není to proč si blue ray uživatel kupuje blueray. Tod k technickému zpracování (portu hry), nehledě na jiné nároky doby atd atd.
              z5 k PC a Xbox >
              PC je opravdu více hardcore okupovaná platforma a vše jednoduché a dětské je tam prostě nuda.
              Na druhou stranu Xbox je konzole na hry, zastrčíš disk a hraješ jen tak, nepotřebuješ nic moc složitého, aby tě to bavilo , tod k hraní na Xboxu.

Obě hry mohou být stejné, však uživatele PC a Xboxu poptávaji každý prostě něco trochu jiného, nepočítaje dobu a sebe-chvalné průpovídky vývojářů, které navnadily PC hráče a následně je zklamaly *3*
            • Ucho: DVD a BD není dobré srovnání. Spíš bych to viděl srovnání Kino vs DVD/BD. Mimo to konverze se očividně moc nepovedla a na PC vyšel zaklínač, což taky může ovlivnit perspektivu... A na PC je větší koncentrace "hardcore" RPG hráčů z dob minulých.

PS: BTW k obsahu také patří prezentace.
            • ucho
              Kar-Chee: tím chceš říct, že PC hráč je něco naprosto jiného než Xbox hráč? představ si, oba jsou to lidé, oba jsou to hráči, a nebere se zde ohled na skupinu. takže máš rád přirovnání? takže taky jedno dám.
              na DVD vyjde nějaký film, po roce vyjde na Bluray. očekáváš, že ten FILM bude mít jinou recenzi, pokud bude obsahová část stejná? vážně? a když na tom Bluray disku budou nějaké věci navíc jako film o natáčení nebo smazané scény a alternativní konec, bude mít recenze FILMU opět jiné hodnocení? ano, u her je to náročnější, je tam nějaká technická stránka, ale o té se zde v recenzi příliš nemluví. navíc já zmiňoval OBSAH...
            • Představ si, že recenzuješ novou tříkolku v místním hračkářství. Řekneš si: " Ok nic moc to neumí, ale mou dceru to pobaví". No ale pak na výstavě harleyů vidíš tu samou tříkolku a znovu tě požádají o recenzi...
    • RavenHolm
      Myslíš ten náš český Eurogamer, který funguje jako reklamní banner pro Xzone?
      • furt lepší reklamní banner pro xzone než reklama na whiskey jameson *6* *3*
        • smejki
          která tu byla ještě za Doskočilova panování *3*
          • Je vidět, že chlapci nikdy nepili Jamsona, zato hodně hráli hry... To přijde *2*
  • Nevím ale přijde mi že hodně lidí se automaticky s totožnuje s názorem autora i když hru vůbec nehrálo.
  • So here it comes, the great shitstorm of our time.
  • svatý Fable 1, ve sve dobe nadherny pohadkovy RPG s dosud nevidenyma novinkama s krasnou grafikou a zajimavymy, zabavnymi questy...ale pan Moly..blabla toho holt nema dost, vzdycky naslibuje hory doly a vysledek je vzdycky jeste hluboko pod tema dolama... uz se "tesim" na Fable 4 :-/ zachvili tam budem ovladat armady a bude z toho nakonec strategie..ach jo
  • Jo jo zase jen slibovali kvalitni hru a zas odpad jako u Mafia 2. Jeste ze tu mame za chvili Zaklinace 2 a potom snad i Dungeon Siege 3 a hlavne TES5 Skyrin.
  • Štúdio Lionhead (resp. Bullfrog) založilo niekoľko, pre svet hier, zásadných žánrov.
    Takže pán autor, ak dovolíte, podajte mi ruku a zlezte zo stromu. Je čas si dať lieky.
    • Hele hry jsou už trošku někde jinde, za posledních pár let nepřinesl tohle studio vůbe nic zásadního.
      • helgi
        To je možná pravda, ale nazvat P.M. "géniem průměrnosti" je přeci jenom trochu mimo.
        • Posledních 10 let jeho tvorby to ale přesně vystihuje...
  • no Magic Carpet 1,2 a Syndicate je herni pravek a BaW bylo dost děsný zdlouhavý a nudně nudný, Fable 1 jsem s vypětím dohrál a zahodil jedinou hru kterou uznavám je Dungeon Keper ale to už jdou časy dávno pryč. Fable 3 se vyhnu obloukem, dal jsem přednost zaklínači..
    • Jestli je Magic Carpet herní pravěk, tak co je potom Populous nebo Powermonger? :)
    • ucho
      no vidíš to. tady je vidět, jak každý hry vnímá jinak. mně zase přišel nudný Dungeon Keeper (snad po prvních 5 úrovních). a Fable pro mě byla hra roku, kterou řadím mezi srdcovky vedle Gothica 2 :) já určitě Fable 3 šanci dám, i když hodnocení 5 jsem se trochu lekl na takový titul :)

edit: tak koukám hra má v zahraničí hodnocení 8,5/10, tak to snad taková tragédie nebude.
      • "mně zase přišel nudný Dungeon Keeper"

Upálit! Upálit! Upálit! *1*
  • Masa-san
    Autor to možná trochu přehnal, nicméně byl pravděpodobně tak rozhořčen, že si nemohl pomoci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit