Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *4* Fable má špatný hodnocení, ale při tom bych na ní nedal dopustit, jasně o chybách vim, už jedničku sem dohrál několikrát a pokračuju až do trojky, ale Peter říkal že 4 bude lepší *1* *1* *3*
    • Masa-san
      No oni toho napovídali už u dvojky a trojky a u pc verze taktéž, už by se milý Péťa měl dát zase do kupy, pomalu v něj ztrácím víru.
  • Genius prumernosti muze napsat jen pitomec, nebo dite. Nebo opravdu muze autor oznacit hry jako Magic Carpet 1,2, Black and White, Syndicate za prumerne? To snad ne, ve sve dobe byly revolucni a i dnes hratelnosti prekonavaji kdeco. A pokud je za prumerne opravdu povazuje, pak nechapu kde tiscali vyhrabalo tak nekompetentniho autora..

Ano jeho posledni hry jsou jen pro casual hracea mozna jsou i spatne, ale to ani v nejmensim nesnizuje kvalitu jeho predchozich skvostu (a tech kvalitnich je porad jeste o dost vic)...

Ted jeste aby nejaky jakoze autor zacal tvrdit, ze prumernejsiho vyvojare nez je Spector nevidel, protoze se mu nepoved Epic Mickey...
    • Absolutní souhlas. Dodal bych už jenom Dungeon Keepera, v podstatě co hra, to legenda. On upřímně ani ten Fable není špatný, jenom prostě "jiný". Jednička mě bavila hodně, dvojka moc ne, trojka je zase o něco lepší, ale abych se přiznal, spíš bych ji koupil třeba mámě než sobě :)

Jinak scéna z továrny, o které mluví recenzent, je jako vystřižená z Dickense. Možná by si měl ten hoch doplnit nejen herní, ale i celkové vzdělání :/
    • Koukni se na předchozí stránku. Zdejší "přispěvovatelé" pravděpodobně sdílejí názor autora článku. Taky mě to naštavalo. Na P.M. hry nadosmrti nezapomenu.
      • BLack and White je hodne precenovane nebyl to zadny zazrak... Nicmene Molyneux sam nekdy loni prohlasil, ze v zivote neudelal zadnou revolucni hru, ze ho to snad zatim ceka... No Fable to nebude...
        • Já zastávám názor, že Black and White byla jedna z nejlepších her v její historii. U ničeho jsem se tolik nebavil. Vycházel sice z Populuse, ale propracovaný systém života vesničanů a jejího managamentu byl dokonalý. Živý ostrov a hráčův avatar, reagující na podněty. Tehdy to byla bomba.
        • Jenomže P.M. se podle mě strašně shazuje tím, jak před vydáním každé hry tvrdí jaká to bude revoluce. A rok po vydání začne říkat jaká to byla hrůza, jak si je vědom, že to stálo za prd, ale že se poučil a že nová hra již přinese vše a ještě víc a všechny nás totálně ohromí. No a pak to začne nanovo. v dobách Dungon Keepera jsem si ho vážil. Ale teď mi tímhle šaškováním přijde spíš k smíchu. Jako takovej pózař co se snaží žít ze svýho jména a ždímat PR hype dokud to půjde. Buď si má za svýma hrama stát. A nebo pokud mu tak dorbý nepřijdou, tak o chvíli netvrdit opak. Mám pocit, že je snad jediná osoba v herním průmyslu co tak dělá. Ostatní vyhypují a pak aspoň mlčí. Nikde neslyšíš Bioware jak by říkal... jo dragon Age se nám nepovedl. Ale jen počkejte na dvojku, tak všechno opraví. A teď že by říkali - jo DA2 stálo za prd, ale v ME3 vám vytřem zrak. A mají dobrej důvod, proč to se takhle nechovají.
          • JE v podstate jedno co PM keca, proste dela marketing, nebo je to klidne blazen... ale porad to nic nemei na tom, ze Magic Carpet napriklad je skvela hra, a pro nekoho (mne :) ) jedna z 5 nejlepsich her vubec. A kdo neveri at ji klidne vyzkousi...

Ze se zmenila doba neni argument...
          • Souhlasim... me od nej bavil jen Populous a pak Keeper to byla vyborna hra... potom to uz slo celkem z kopce, ale sve fanousky zjevne ma...
  • tak tohle hodnoceni neni vubec fer!! hra zklamala, ale dat ji 5/10 to je proste nefer kdyz to porovnam s hrama ktery tady dostalh 5. *8*
  • Nevím jak se vám hra líbí,ale já osobně jsem hrál jedničku,ale vůbec mě nebavila,nicméně jsem jí dohrál.Měl jsem v ruce dvojku,dohrál cca do poloviny a dál jsem se tím nezabýval.Trojka mě nyní nechává absolutně chladným. Fable opravdu není má krevní skupina,navíc "velkohubá" prohlášení tvurce,mi už taky lezou krkem...
    • Já si pamatuju, jak jsem rozbalil Fable: TLCh pod stromečkem a pak jsem jí hrál asi 3 dny v kuse. A asi před rokem jsem ji dohrál znovu. Pro mě osobně má ta hra speciální kouzlo, proto mě dost mrzí, že Fable 2 na PC nevyjde a Fable 3 je zase paskvil *7*
    • Masa-san
      Souhlasím, měli plnou hubu superlativů a pak to dopadlo.... no tak jak to dopadlo...
      *11*
  • Blbá a hloupá recenze,fakt...Víc k tomu psát nebudu,hra takc špatná jistě nebude..
    • Úsměvné, hru jsi nehrál, přesto je podle tebe recenze hloupá. Na základě čeho?
  • Teda s tou Aničkou mi to vubec nedocvaklo. :)
  • fable sem miloval a ted lituji toho že jsem si koupil sběratelskou edici :(
  • RakeW
    Nedávno jsem tady jednu recenzi obhajoval, tak si dovolím si tuhle zase trochu zkritizovat. Nic proti výslednému hodnocení ani autorově názoru na hru. Mně spíš vadí to, že to celé působí jako článek z nějakého soukromého blogu (který leccos snese).

Mám rád černý humor a sám jsem na tohle, jakkoliv drsné téma (i když jsou samozřejmě i témata mnohem drsnější), slyšel pár povedených vtipů. Ale nemyslím si, že by měli co dělat na stránce formátu Games.cz a už vůbec ne v takovéto podobě. Prostě vtip a hlavně smysl té zmínky o Aničce mi jaksi uniká...

Jakože je Fable tak jednoduché, že ho zvládne hrát i mrtvola? To by se dalo sdělit i mnohem vtipnějším, méně provokativním a hlavně více vkusným způsobem.
    • smejki
      teď je otázka, jestli to tak autor myslel, nebo jde jen o blbou shodu, páč ta mrtvá Anička není z Dejvic ale z Tróje.
      • RakeW
        Taky mě to napadlo, ale když sedí i věk (což jsem si musel zkontrolovat, zas tak jsem to nesledoval). Ona to od sebe zase taková dálka není.
    • recenze mi přišla absolutně nudná a nevkusně napsaná. Já sám bych se styděl něco takovýho hodit na blog. Jinak ke hře - jednička se mi líbila a na trojku čekám než mi dorazí a myslím že zas tak strašný to nebude!
  • Já pořád čekám na 2-ku...
    • BoB.2
      Nedavno tu psaly že na PC nebude.
  • Já myslím, že to tak strašné není. Osobně bych neříkal, že je hra špatná. Je jen hodně jiná - někomu kdo má zažité určitá pravidla se to líbit nemusí. Ale věřím, že naopak spoustu lidí to osloví. A je to udeální titul pro nehráče a příležitostné hráče. Co je samo o sobě zápor? Myslím že zrovna u Fable III je třeba hodně dělit na "nelíbí se mi" a "je to špatné", protože zrovna u ní se to podle mě hodně často zaměňuje. Ta hra vůbec špatná není. Jen prostě nesedne publiku, které nejvíc navštěvuje herní fóra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit