Přejít na výpis diskuzí
Facebook koupil Oculus Rift za 2 miliardy dolarů
25.3.2014 | Aleš Smutný
349 příspěvků
-
Jo bylo, používala to Lízi dcera :)
-
Já jsem si nikdy účet nezaložil, od začátku mi byla tahle služba nesympatická. Ale taky to nikomu necpu, jenom to prostě jde totálně mimo mě.
-
Zkus zabrouzdat (ke ještě stále aktivní) diskuzi ke článku o Skyrimu od Dana Vávry a budeš nabit na celý rok dopředu *1*
-
Tobě to musí vážně pálit.. *16*
-
Souhlas. FB je takový jaký si ho uděláš. :D
-
To stejné můžu říci o tobě. Jdeš proti proudu "haterů" FB a cítíš se in, že? A ne, FB dnes a denně nepoužívám. (další vnucená lež..) Služba je to v základu dobrá, to nikdo nepopírá! Že se dá používat s rozumem ke svému účelu opět nikdo nepopírá! Zkrátka a dobře přenech tyhle in, out argumenty dětem a přijmy fakt, že lidé nemusí mít problém se samotnou službou ale s praktikami okolo služby.
-
Jako stádo se mi jeví spíš lidé, kteří na facebook nadávají. Kterých je tu nejvíc ostatně ;) Já chápu, že dětem a mladším lidem facebook nemusí dávat vůbec nic, jen v sociálních sítích vidí trapnost kde se lajkuje co se dá bezesmyslu. Ale pro dospělý, co mají třeba vlastní rodinu je to najednou snadný přístum k informacím od přátel a rodiny, nebo i od lidí, které potkali třeba jednou v životě a už se s nimi těžko někdy setkají, protože žijí na druhé straně planety. A lidi se o druhé lidi zajímají (normálně :)
-
nemám ho
-
Rok 2010: Facebook huj, bee..
Rok 2014: Facebook fuj, bee..
Pamatujte, ovce vzdycky beci se stadem.. -
Tak mě to rozhořčilo, že jsem si musel zmněnit status...
-
Docela mě překvapuje ta nenávist vůči Facebooku. V tý jeho vizi VR vidim budoucnost narozdíl od her.
-
Přišel jsem kvůli komentářům... nebyl jsem zklamán. Davová hysterie mě dokáže nabít pozitivní energií na celý zbytek dne.
-
Jo, v Simpsonech něco takového bylo...
-
Fotit se před zrcadlem a rodinné fotky, nebo fotky z cestování jsou něco jiného. To druhé je v rámci přátel přece zajímavé.
-
Ok, tak je možné, že to bylo i v nějakém "novějším" díle, který jsem neviděl - Simpsony sleduju jen po 17. řadu. Každopádně tam bylo přesně to, co popisuješ, Leela si tam na seznamce našla svého jednookého "Al Bundu" *1*
-
No takhlě - mně se FB líbí v tom, že různé studia / firmy / produkty tam mají exkluzivní newsky a prezentace, které tam jsou dřív, než jinde a to je asi jediný důvod, proč na něj chodím. Technicky je FB podle mě čím dál horší, pořád ho předělávají a podle mě úplně zbytečně. Jinak takové ty věci jako přátelé a rodinné fotky jdou úplně mimo mě, nechápu lidi, kteří musí na FB vystavovat každou fotku, kterou zrovna pořídili - to je prostě ta dnešní nemoc, kdy lidi pořád musí s něčím machrovat a ukazovat se, každý chce být hvězdička a kdy v ničem nevynikají, tak se aspoň budou ženské fotit ve spodním prádle s vyšpulenou držkou a pak mít úžasný pocit z toho, že 20 ldií (se kterými se jinak vůbec nebaví) ji dalo LIKE.
-
a přesně takhle ho používají normální lidé. tak nevím v čem je problém nikdo vás nenutí hrát ty jejich podělany hry nebo lajkovat kdejakou cipinu a že se sem tam oběví nějaká reklama ja v dnešní době naprosto normální, tady na games mě reklamy se.... mnohem víc. ten hate je dost mimo ale chápu že za každou cenu jít proti proudu je víc in *7*
-
Díky.. takže nejprve bloknou celou částku a pak srazí na furt těch 50 S.. a platí nejen pro kreditky, ale i VISA debe. karty? viz. níže
FAQ: "you are using a Visa/Mastercard Debit Card (tied to your checking account), please make sure you have the funds available for entire purchase price to cover the temporary authorization hold." -
Dnes došlo ke zhoršení mojí nálady a zároveň k mému rozpolcení, protože jak nemám rád facebook (a ne, nepoužívám ho), tak se těším na OR.. to je situace :)
-
To nevim, ale tohle sem viděl v Simpsonovejch stoprocentně. Asi to bylo v obou :)