Přejít na výpis diskuzí
Facebook koupil Oculus Rift za 2 miliardy dolarů
25.3.2014 | Aleš Smutný
349 příspěvků
-
Tak ono je to celkem lehký .... stačí si počkat na finální produkt a ten si potom koupit podle toho co z něj bude. Ne?
-
jeste dodam ze pokud si na tom neco budete chtit zahrat automaticky pocitejtejte s prihlasenim na fbook ucet, par reklam a jede se..:)
-
Údajně probíhá masové rušení objednávek Oculusu mezi zákazníky. Očividně nejen mezi běžnými uživateli: https://twitter.com/notch/status/448586381565390848 *15*
-
Vím to, že se z toho lidem dělá pořád špatně. Zeptej se Pavla Dobrovskýho, jak dlouho by chtěl mít tuhle věc na hlavě. On tu točil seriály k OR a podle jeho reakcí bych neřekl, že to bylo snesitelné na delší čas.
-
bohuzel kazdej kdo zna facebook uz mas jasno:/ velka skoda a jsem rad ze jsem nekoupil ten posledni devkit. o virtualni facebook fakt nestojim stejne jako o pokemony co jsou na stejne urovni co se tyce zabavnosti. Projekt bud zkonci ve ztracenu nebo to bude napojeno pupecni snurou na projekty f*ckbooku. Ale co deti maji tendence psat jak se zrovna citi takze bryle s velkym napisem OculuBook si urcite koupej. Kdyz bude reklama pred vecernikem
-
Boha jeho Robotrone, zjisti si k tomu něco... Jsi mimo realitu.
-
Proč takový govada vůbec reagují na cokoli, co píšu. Nečti, dej mínus a jdi do prd3le. *3*
Opieště kód z obrázku: "KKT". Fakt náhoda, že to padlo zrovna u tebe. *1* *4* *3* -
Ano, to jsem psal v tom předešlém příspěvku. Jakýkoli nový hardware má smysl jen tehdy, pokud je podpořen softwarem.
-
Pokud chceš takhle hloupě trollovat, tak si dej nějakej normální nick, ať tě lidi neprokouknou na první pohled *3*
-
Ta hra je dělaná primárně právě pro pohybové ovládání, že? O tom to právě je - hry musí být dělány primárně pro VR s tím, že budou využívat možnosti VR. Jinak nemá VR ve hrách smysl.
-
On je tam jen maskot. Jeho poslední zoufalý krok už dávno neúspěšného člověka. K tomuhle si fakt něco zjisti, protože argumentovat zrovna jím není dobrý nápad. *3*
-
Neni to pravda. Aktuálně hraju Metroid Prime 3 na Wii, což je FPS dělaná přesně na míru pohybovýho ovládání a lepší FPS jsem nikdy nehrál. Díky tomu a jedinečnýmu designu je ta hra prakticky geniální a nemá obdoby.
-
Neměl jsi to na hlavě - víš H 0 V N 0 . Může dlouze psát, tenhle pro tebe zřejmě nepodstatný :D fakt neobkecáš. Co bylo, bylo, tohle je něco jiného. Vyzkoušej.
-
Před x lety ta technologie byla v plenkách. Malé rozlišení displejů, pomalé počítače, které moc nedávaly vykreslovat hru dvakrát, atd. Když i takový John Carmack tomu věří natolik, že odešel z ID a věnuje se VR, tak to asi nějaký smysl mít bude.
-
nečetl jsem ten blábol celej.. ale dokážu hádat - nikdy jsi OR ani nezkoušel, co? Takže teď vážně: nebuď dem3nt.
-
Pohybový ovládání má smysl jen při různých party či hraní s kamarádem. Jinak je úplně na nic, leda snad při využití při nějakým lehkém fitness. U VR je ale problém, že si to člověk nasadí, okamžitě ztratí přehled o dění kolem a stává se tak zcela izolovaný, takže využitelnost na párty docela slabá. Jinak souhlas, že to má jen velmi dočasné a omezené využití.
Dokud nebude VR nutná k hraní hry či čemukoli jinému, nebude se používat jako se dnes používá třeba klávesnice a myš či gamepad. -
Podle mě je to podobný jako pohybový ovládání. Na Wii byla spousta her co pohybový ovládání využily na max, protože to bylo součástí a filozofií konzole. Když jsem ale měl pohybový ovládání u PS3, tak jsem to využil ve dvou hrách a pak už na to nešáh. A to přitom bylo Move u PS3 dobře řešený. Jakmile na VR helmu bude řada dobrých her, kde bude jasné, že jedině s VR si tu hru lidé užijí tak jak to vývojáři zamýšleli, tak to bude mít smysl.
-
jdi si ven zahrát nějakou střílečku, na odreagování
-
Ani omylem.
-
Nač ta histerie? Velká firma ucítila výdělečný projekt, zainvestovala a pokud bude projekt dobrej a bude se prodávat, vrátí se jí investice zpátky a ještě něco vydělá. To nemusí nutně znamenat, že vám bude při každým použití skákat do ksichtu farmville. Až se tak bude dít, budu to nadávání chápat, ale zatím je to zbytečný.