-
myslim zes nebyl na lvl 1,2.. btw co to je zase za prispevek? Tragedie tady
-
Bioware možná, tuhle možnost bych nezatracoval, ale co já vím, trojku jsem nehrál ale new vegas bylo super, ale možná by bylo lepší kdyby bylo od bioware
-
Mě se tato modifikace rozhodně líbí. Je pro mě důstojným pokračovatelem hratelnosti kterou měl Fallout 1 a která byla rozvinuta ve Falloutu 2. Obzvlášť se mi líbí že začínáte jako nula bez ničeho, postupněse musíte vypracovat a ze začátku je hra příjemně obtížná. Příběh je docela fajn, zatím jsem někde v polovině a rád se v dlouhých zimních večerech vracím do světa Falloutu. Díky tvůrcům, za to že tuto modifikaci vytvořili zdarma a ve svém volném čase *3*
-
Strasne nudna hra , ktera dneska nema co nabidnout . Clovek se akorat z teto hry orosí-
-
připiš tam hodnoceni,dělej *15*
-
V prvom rade dakujem autorovi za pripominenku tohto modu. Mrzel by ma keby so na neho zabudel kedže Fallout 1 a 2 sú asi naj post-apo hry ktoré kedy vyšli.
Za druhé som rád, že autor upustil od číselného hodnotenia. Je to zlo.Už len sledovať na forach u skoro každej recenzie komenty typu - "7.5 si nezaslúži ja by so jej podľa svojej práve teraz v hlave vymyslenej stupnice dal 8"..prípadne naopak. -
Ja treba 3x rozehral Fallout 1 a nikdy nedohral. Ale i tak na to rad vzpominam :)
Pak uz sem zkusil jen Fallout new vegas a to je taky supr hra. Ale taky sem ji nedohral.
Moc toho nedohraju no... -
Sakra, ten epitaf pre BGE ma vôbec neteší. :-(
-
Skvělý počin! Tleskám. *4*
-
kde je čislo ??
-
Fallouty miluji, bohužel dnes se už nevrátím k nainstalování 2ky a ressu ač bych strašně rád. jak tady někdo napsal že fallout je mrtvej .. no u mě je i to cédo z Levelu kdy ho dali k číslu zdarma je již za tu dobu nečitelný :-/ .
Upřímě, více slávy by kluci dosáhli, kdyby tento produkt v pasovali do posledních falloutů. Mraky dnešních pařánků v době kdy jednička vyšla nebyli nasvětě. -
A hodnotu IQ a scan obcanky. Fotka pritelkyne ve spodnim pradle (nebo bez) nutna neni.
-
Ke každému příspěvku prosím uvést věk. Děkuji, Roy (26) *2*
-
co je tohle za recenzi?! žádám novou recenzi od jineho autora. kdo souhlasi at da +
-
13 let??
-
Jo a souhlas, ze recenze je naprostej trash. Jak kdyby autor o tom psal svymu mladsimu polomongoloidnimu bratrovi. Tohle si takovej projekt vazne nezaslouzil.
-
Vsechna cest autorum, vynikajici pocin. Nejlepsi "mod" co jsem kdy hral. Dialogy skvele promakany, obtiznost, vyber reseni questu. Regulerni dil fallouta. Chybi tomu uz vazne jenom ten preklad, aby si to mohli zahrat vsichni.
-
Nevim, proc bych mel hrat dvourozmerny Fallout Resurrection, kdyz si muzu zahrat Fallout 3 a zaroven i jednu z nejlepsich her vsech dob, ktera oba prvni dily strcila naprostym a zdrcujicim zpusobem do kapsy. Bohaty svet, atmosfera, hudba, vsechno neuveritelne zabavne a i ted po nekolika letech je stale proc Fallout 3 hrat. Naopak tahle dvourozmerna nostalgie pusobi jak pest na oko, ta grafika je proste k ubliti, desing hry uz dekady nefunguje a ty tuny textu uz nikoho cist zkratka nebavi. Fallout 2 byl ve sve dobe genialni a uzasne dilo, ale zestarlo a zemrelo. Toto je znicujici pravda, kterou si musite pripustit. I vzhledem k Falloutu 4, jehoz oznameni je jiz za rohem.
-
Nasledne jsi sebral medvidka z kocarku, pribehl behemoth a rozflakal te na kasi.....
To vazne chces hodnotit hru podle tohoto atributu? Ja ve F2 zabil supermutanta nozem, ma to nejakou vypovidaci hodnotu o kvalite Falloutu 2? -
každej je hold na něco jinýho. kdyby to psal oddanej fallout fanda tak by zas ostatní brblali ze engine vypada jak blitky na plátně. a že tam neni dubing a blab lablab l. no stress