Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • P3RS3CUToR
    Hele ja si pamatuju prvního supermutanta kerýho jsem potkal ve F"3" ..George.. jsem si ho ted pojmenoval a sundals ho zakladní pistolkou, jsem z toho tedy docela tekl... a tak už jsem tušil,že je něco zle *7*
  • Hra 10/10 proto nechápu autora proč jí tak strhal. Jen proto, že zobrazuje to co zobrazovat má...
  • zdenek.sipek
    no musim opravdu říci, že recenze tedy nic moc... to ale neubírá na faktu, že hra je super
  • Fallout 3 se může líbit snad pouze lidem s nízkými nároky. Vůbec nejde o to, že to je ve 3d a už to není tahovka Jde o to, že Bethesda úplně ignorovala Fallout bibli a celý děj, který byl tak geniálně a do detailu vymyšlen v 1 a 2 a dala si tam jen to, co se jim zrovna hodí - prostě do hry nacpaly vše, co vypadá cool (supermutanti, enkláva, Washington, atomovky apod.) a vůbec se nenamáhali vysvětlit to, kde se tam vůbec vzali. Design budov a předmětů taky nesedí k tomu, co bylo stanoveno v prvních dvou dílech, postavy jsou naprosto nudné a bez charakteru - pamatuje si snad někdo nějakou postavu z F3 kromě fotra? Ale jak už jsem psal, lidem s nízkými nároky, kteří u hry nepřemýšlí budou spokojení. Nebudou totiž vnímat co se blábolí v rozhovorech, jde přece jen o to, jaký quest dostanete. Nebudou vnímat, co se bude dít po cestě ke splnění questu, jde jen o to, že ho splní atd.... A to jsem ještě nezmínil že systém SPECIAL je v F3 jen, aby se neřeklo a na hru má minimální vliv
  • OK. Už v půlce jsem byl natolik zhnusen autorem, že jsem nechtěl pokračovat ve čtení... Už nemám ve zvyku se k těmto věcem moc vyjadřovat. Bohužel jsem to dočetl. Za mých 20let působení v herním průmyslu jsem snad ještě nezažil větší s prominutím "spatlaninu vydávající se za článek" než dnes. Autor jak elegantně nazván "zdroj: Vlastní" asi nikdy nehrál původní série... Pokud ano, doufám a zároveň lituji, že zmíněný autor protrpěl mozkovou příhodu. Víte ono post-apo není o rozkvetlých květinách a o tom jak se konečně usmíříte s Vaší matkou, kterou jste chtěl v pubertě ojet(http://cs.wikipedia.org/wiki/Oidipovsk%C3%BD_komplex). Chápu, že mnoho lidí má mentální problémy, stejně jako Vy a potřebují si to něčím kompenzovat. Ale takto neobjektivní "recenzi"... To zůstává rozum stát. Zkuste si prosím jednou zahrát F1-F2 a potom se pokuste psát článek o něčem čemu už možná trochu porozumíte. A abych se vyjádřil na Vaší úrovni STFU or GTFO.
  • remcani na F3 je mimo misu, protože nevim kdo by ho udelal lip..Bioware? nebo nejaky rusaci?..no proste nikdo..budte radi ze tahle znacka nezasla spolu s druhym dilem..
  • taky me to nebavi :D
  • No on ten „hejt“ může bejt jen jinej názor (ano, to taky existuje!). Nikomu názor na Fallout 3 nebo Skyrim neberu, ale obě hry mě prostě k smrti nudili a jejich grafika mi taky přišla jako nic moc. A ze to uz nikdy nebude jako 1 nebo 2? Hmm, ale o to vubec nejde. I kdyby serie zacinala Falloutem 3, mel bych nazor naprosto stejnej.
  • mdkGT
    Alespon nevykoukas pismenka.
  • mdkGT
    Ten hejt je jen od urcitych lidi, ja sam jsem velky fanda puvodnich Falloutu, muzu klidne rict, ze jsem na nich vyrustal a F3 mam rad. New Vegas je sice lepsi v pribehu a logice, ale zase nemusim tu kovbojskou kulisu. Jasne ze neni to jako 1 a 2, ale to uz nikdy nebude. Ja bych F3 dal 8/10, za ten priserny klisoidni pribeh *15*
  • Kallessin183
    Tak já na tenhle problém nenarazil, nebo mi nevadí... nevím. Třeba u Skyrimu mám nahráno přes 330 hodin a splněnou tak polovinu questů. U Falloutu 3 hodiny neznám, ale prošel jsem ho tak na 80% a to bez DLC. Nyní jen co nad Mohavskou pouští zavládně Prapor legie, přesunu se do DC a prošmejdit všechno a dohrát všechna DLC, která již vlastním.
  • Já třeba z Falloutu 3 byl zprvu taky nadšený a bavilo mě neustále něco objeovat. Ale jak psal autor výše, po nějakém čase přišla repetetivnost, nuda a konec. Tak jako u Skyrimu, objevování mě drželo opravdu hromadu hodin, ale boj samotný nudil a časem jsem prostě přestal.
  • Aristarch
    ...súhlasím *4*
  • Neni čislo, nečtu recenzi
  • ucho
    Fallout 3 jsem rozehrál minulý rok, dohrál hlavní hru a téměř jedno DLC, pak jsem přišel o uložený pozice, protože Windows Live je pěkná mrcha... každopádně pro mě to byl plnohodnotný nástupce Fallouta a hru jsem si užil. za mě bych klidně těch 9/10 dal a nestydím se za to. snad se k tomu někdy dostanu znovu a sjedu to znovu i s těmi DLC... ale dřív asi zdolám New Vegas.
    každopádně nechápu ten hejt Fallouta 3. jen víc takových a na čtyřku jsem zvědav...
  • aspoň vidno ako sú zavádzajúce recenzie s odstupom času,,,,Fallout 3 bol recenzentmi vynášaný do nebies, často dostávala 10tky a bol označený za RPG roka...a hoop...takmer každý koho poznám si to kúpi a nedohral...sám som to rozohral asi 3x a nikdy som sa nedostal pre neskutočnú nudu, tupé dialógy, nezmyselné obmedzenia, hnusnú grafiku a extrémne debilné non user friendly hrabanie v inventári a mapke, cez 10-15 hodín. A s príchodom New Vegas šla medzi verejnosťou fáma o kvalite F3 úplne do kytek.....
  • P3RS3CUToR
    Všem doporučuju. Po zklamání z F3 ..New Vegas je na samostatnou kapitolu.. todle je pravej fallout 3. Ten spravnej feeling i humor tam je... něco mi tam chybělo,ale něco mě zase odrovnalo. klobouk dolu. poctivejch 9/10 .
  • Když si jej zahrajete 2x tak máte plnohodnotný Fallout 3 *3* Supr hra, ještě jednou dík tvůrcům.
  • *připomenuto
  • Konečně :) Musím se přiznat, že jsem na Ress v poslední době zapomněl, takže je paráda, že vychází a že mi to bylo touto recenzí připomentu. Času moc bohužel nemám, ale na toto si jej určitě nějak udělám :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit