-
Děkuji celému týmu za dokončení a přeji dobré ohlasy i ze zahraničí. Opravdu jste udělali skvělé dílo! Máte být na co pyšní. *3* První postavu jsem zvolil akční, takže hodně střelby a postrach pustiny. Druhou postavu mám velmi výmluvnou a charismatickou, tak se hned ukáže propracovanost a zábavnost celého příběhu. Společníci jsou také výborní. Ještě jednou díky.
-
Úžasná hra, mám už nahraných třicet hodin a ještě nekončím. Za hodnou postavu, za zlou postavu, různé zbraně, kombinace příběhových stran atd. Tahle hra má opravdu co nabídnout. Místy si říkám, že škoda, že nebyl původní F2 taky takhle propracovaný. Rozsahem sice menší, ale atmosférou hutnější.
Jenom s autorem recenze asi nesouhlasím s tou karmou, asi jsem zbaběle za dobráka od kosti, ale při každém průchodu mi karma leze nahoru jak zběsilá. Možná je to herním stylem. Poučení v Ressu je nicméně jednoduché - člověk může být dobrý a všem pomáhat, ale bude ho to stát, a ne málo.
Taková zajímavá životní lekce. -
Zdravím, právě jsem dohrál Fallout 1.5: Ressurection
neskutečná práce chlapi, nedokážu si představit jak jste se museli nadřít. Možná ani radši nechci.
Připoměl jsem si krásné staré časy fallouta. Hru jsem zkoušel dohrát různými způsoby násilně, nenásilně i vědecky :). Mysleli jste opravdu na všechno. Úžasné úkolové mise od vrahů, pedofilů, feťáku a prostitutek až po gangy, mutanty a vojáky. Kolikrát jsem nevěděl pro koho pracovat, kdo lže a kdo ne...
Doufám, že se patch brzy rozroste po světě a ressurection team sklidí co největší zasloužený úspěch. -
Ja som pra krat skusal si zahrat fallout 1 ale nikdy ma to nejako nebavilo a hned som to vypol. Bolo to tym ze ja som skor maniak do Jagged Alliance 2 a fallout ma moc neoslovil. Ale skusim to este raz bud Fallout 1 alebo tento 1.5
-
-
Tak to zkus Fallout Tactics. To by tě mohlo zaujmout.
-
Mal som zo zaciatku rovnaky pocit. Musis tomu dat viac casu, rucim ti ze neolutujes. JA2 je TB strategia, Fallout RPG, obe su to skvele hry.
-
Je fakt, že JA2 má mnohem zábavnější souboje, ale Fallout má zase lepší příběh a celkový herní svět... Obě hry jsou každopádně klenoty
-
Musi te bavit i cist, ne jen hrat. Ale jestli jsi taktickej maniak, tak ve falloutu holt rozhodne nejsou takovy moznosti jako v JA.
-
-
v ja ale zase nikoho nerozmaznes sledgehammerem *5*
-
-
Nebo se nenechas ojet Zackem a nenavstivis Chuckuv obchod *4*
-
-
-
-
Tak to je hodně hustý... Velice vám děkuju pánové na games.cz že jsem se dozvěděl o tomhle modu, obrovsky děkuju autorům a hned jak přijdu domů z práce vytáhnu to brutálně poškrábaný Fallout 2 CD a stahuju mod. Konečně zase bude co hrát. Vůbec jsem nedoufal že ještě někdy něco podobnýho spatří světlo světa. Jen tak mimochodem, zdá se to jenom mě nebo v tom článku je dost velikej spoiler na příběh? Teď mě to docela hodně mrzí že jsem to tam vyčetl *13*.
-
V prvom rade dakujem autorovi za pripominenku tohto modu. Mrzel by ma keby so na neho zabudel kedže Fallout 1 a 2 sú asi naj post-apo hry ktoré kedy vyšli.
Za druhé som rád, že autor upustil od číselného hodnotenia. Je to zlo.Už len sledovať na forach u skoro každej recenzie komenty typu - "7.5 si nezaslúži ja by so jej podľa svojej práve teraz v hlave vymyslenej stupnice dal 8"..prípadne naopak. -
Sakra, ten epitaf pre BGE ma vôbec neteší. :-(
-
Když si jej zahrajete 2x tak máte plnohodnotný Fallout 3 *3* Supr hra, ještě jednou dík tvůrcům.
-
No on ten „hejt“ může bejt jen jinej názor (ano, to taky existuje!). Nikomu názor na Fallout 3 nebo Skyrim neberu, ale obě hry mě prostě k smrti nudili a jejich grafika mi taky přišla jako nic moc. A ze to uz nikdy nebude jako 1 nebo 2? Hmm, ale o to vubec nejde. I kdyby serie zacinala Falloutem 3, mel bych nazor naprosto stejnej.
-
-
Fallout 3 se může líbit snad pouze lidem s nízkými nároky. Vůbec nejde o to, že to je ve 3d a už to není tahovka Jde o to, že Bethesda úplně ignorovala Fallout bibli a celý děj, který byl tak geniálně a do detailu vymyšlen v 1 a 2 a dala si tam jen to, co se jim zrovna hodí - prostě do hry nacpaly vše, co vypadá cool (supermutanti, enkláva, Washington, atomovky apod.) a vůbec se nenamáhali vysvětlit to, kde se tam vůbec vzali. Design budov a předmětů taky nesedí k tomu, co bylo stanoveno v prvních dvou dílech, postavy jsou naprosto nudné a bez charakteru - pamatuje si snad někdo nějakou postavu z F3 kromě fotra? Ale jak už jsem psal, lidem s nízkými nároky, kteří u hry nepřemýšlí budou spokojení. Nebudou totiž vnímat co se blábolí v rozhovorech, jde přece jen o to, jaký quest dostanete. Nebudou vnímat, co se bude dít po cestě ke splnění questu, jde jen o to, že ho splní atd.... A to jsem ještě nezmínil že systém SPECIAL je v F3 jen, aby se neřeklo a na hru má minimální vliv
-
-
F3 sem vypnul po cca hodine hrani, kdyz sem prvni pistolkou usutoval supermutanta .... jakejkoli vyvoj abilit, hledani lepsi vystroje ... naprosto nanic.
-
Hele ja si pamatuju prvního supermutanta kerýho jsem potkal ve F"3" ..George.. jsem si ho ted pojmenoval a sundals ho zakladní pistolkou, jsem z toho tedy docela tekl... a tak už jsem tušil,že je něco zle *7*
-
-
Nasledne jsi sebral medvidka z kocarku, pribehl behemoth a rozflakal te na kasi.....
To vazne chces hodnotit hru podle tohoto atributu? Ja ve F2 zabil supermutanta nozem, ma to nejakou vypovidaci hodnotu o kvalite Falloutu 2? -
-
Tys zabil supermutanta nozem po 10ti minutach hrani v kosili? Hmm... to ses asi dobrej ... ale spis vul, protoze na to aby ses jim moh jen priblizit si potreboval celkem slusnou vystroj a predevsim postavu slusne natrenovat. F3 to bylo uplne jedno.
-
myslim zes nebyl na lvl 1,2.. btw co to je zase za prispevek? Tragedie tady
-
-
Já jsem na levelu 3 měl rotačák, kosil supermutanty ve velkém a úplně omylem našel fotra.
-
-
-
-
-
-
Vsechna cest autorum, vynikajici pocin. Nejlepsi "mod" co jsem kdy hral. Dialogy skvele promakany, obtiznost, vyber reseni questu. Regulerni dil fallouta. Chybi tomu uz vazne jenom ten preklad, aby si to mohli zahrat vsichni.
-
-
Jo a souhlas, ze recenze je naprostej trash. Jak kdyby autor o tom psal svymu mladsimu polomongoloidnimu bratrovi. Tohle si takovej projekt vazne nezaslouzil.
-