Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo. Na Falloutu 3 se mi nejvic libila ta moznost volby, ze jsem to mohl hrat jak jsem chtel. Vetsinou jsem strilet nechtel, takze jsem se vyhybal, ukecaval, hledal reseni a koukal po skrytych vecech v okoli. Ale i tupe ustrilet to slo. To je na tom to nejpeknejsi, ze nekdo dokaze udelat hru pro siroke spektrum hracu a kazdymu nabidne neco jineho.
  • Sr_Lobo
    Jak rikas, ale tak furt je to RPG a zas je tenhle styl furt stokrat lepsi nez kdyz monstra kolem tebe levelujou s tebou.
  • Keyz
    Tam je problém, že věci a akce za které máš body blbě rozložili a často jsi řadu monster a questů přerostl levelel a pak to bylo lehké. Je to hra kde level hraje mega roli. Trpaslíka v košili na levelu 50 nezabiješ ale npc v brnění na levelu 10 ano.

Naštěstí, tam ty silná monstra pořád berou dost.
  • Keyz
    A jak to bude v praxi?

Když tedy nemusím dělat tyhle akce ze kterých mám výhody, tak to znamená, že hra bude velice lehká? Když bude stačit postava s horší výbavou, menším level apod.
    Nebo bude okolí a věci levelovat podle hráče jak tomu často blbě bylo?

Tyhle volitelnosti jsou často nesmysl. Dělám něco protože z toho něco mám a to je ta hlavní motivace. U hry bez levelování okolí to také o něco ulehčí postup. Tedy bez toho to musí být obtížnější. Navíc založit osadu je velká věc a divil bych, kdyby to hráč nedělal a nemělo by to dopad na příběh a NPC...Tedy jestli se konečně uráčí udělat živý svět.
  • Simpletoni jsou vydeseni z toho jak komplikovana ta hra je *1*
    Ted je porad dokola ujistuji ze neni treba zapinat mozek, staci behat za sipkou, zapnout bullet time a vsechno postrilet ......... cod s bullet timem v postapo svete.
  • Sr_Lobo
    Nejsem zadnej HC hrac, avsak trochu se bojim aby pak hrac, ktery tohle vsechno navic bude vyuzivat nemel postup hrou az prilis lehky. Napriklad ve Witcherovi 3 pouzivam vse co se da (mimo odvaru) a i na nejtezsi obtiznost je to po prekonani Belosadu dost lehky (hraju na PC nevim jak na konzoli). Zkratka aby me krafteni bavilo a davalo mi pocit prinosu, ale abych tam pak nechodil jako superman.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit