Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keby sa fallout vrátil ku starej dobrej klasike a bola by to opäť izometrická ťahová stratégia aspoň tak dobrá ako prvé dva diely tak by som bol nesmierne rád. Takto ma to obchádza obrovským oblúkom...neviem no, mne trojka ani new vegas vôbec nesadli, niekoľko krát som sa k ním vrátil a nikdy som ich nedohral. Po prechode do 3D hra stratila to kúzlo, ktoré robilo hru výnimočnou a očarujúcou....Je to fakt škoda.
    Keď som spomenul ťahovú stratégiu, pamätá si niekto na spellcross?
  • změn doktora, nebo aspoň léky *8*
  • lol :D..ale neberiem ti to...mne sa paci dost W3 a rovnako tak sa mi pacil W2...a rozhodne sa tesim na tie velke pribehove DLC
  • Trojka je vzdycky nejhorsi dil, to je skoro pravidlo ( cest vyjimkam jako Q3 ).
  • XorxoxTalarius
    No jenze jak to "balancovat" pokud plne vyupgradovana osada vydela treba litr za tyden a ja muzu postavit tech osad treba dvanact, tak jsem za chvili milionar, navic diky nahodnym najezdum na moje opevnene vesnice ziskam jednou za cas solidni obnos za vybeni najezdniku
  • W3 jsem nehrál, tak neposoudím, ale třeba v Gothicu mi ten systém přišel fajn. Jen už to pak byla jiná hra, jiný zážitek, než nabízí TESy - ne lepší, ne horší, prostě jiný :o)
    (a je příznačný, že u Gothicu zase lidi nadávali, že je to moc těžký atd: :))
  • v HC módu munice váhu měla, ne?
  • Nedá mi to - někteří tu zmiňujete "geniální system" ve Witcherovi 3. Ještě nikdy v dosavadnim životě jsem nehrál PC titul, který by měl takové očekávání ( i já měl velké očekávání ), podařený PR a marketing obecně a TAK ZOUFALE RYCHLE mě ta hra přestala bavit. Je to subjektivní a v podstatě můžete říct " to máš chlapče smůlu, nám to z objektivního hlediska přišlo minimálně ucházející".

Ta hra šla po 10 hodinách z HDD - absolutně šedivá a nezáživná břečka - subjektivně. Witcher I. a II. mě přitom bavil hodně a oba díly jsem dohrál.

Fallout 4 si doufám nevezme z Witchera 3 žádnej herní aspekt, byla by to pro mě absolutně domrdaná a zoufale nudná hra. Chápu vaše nadšení ze Zaklínače, pochopte a mějte shovívavost i vy k negativnímu hejtu na jinak z objektivního hlediska doboru hru - holt se nezavděčíš kažýmu
  • Pri trose fantazie... pred triceti lety ti zrezivel spodek auta po 15 letech. Dnes to diky spesl nateru nehrozi. *2*
  • XorxoxTalarius
    Spravne, spousta veci nic nevazi a minuci krome granatu a raket do teto kategorie zapada, takze jsem chodici strelnice
  • Podle toho co pises sis dal tak maximalne ikonu na plochu a rikas tomu mod.
  • Měl jsem za to, že munice ve FNV nice neváží. Až na pár vyjímek.
  • Nebo do dvou dnů zmizí ve sběrně.
  • Pokud to neznamená, že ořežou, to co už ukázali, tak je mi to fuk.
  • Vůbec nezáleží na tom jestli levelují konkrétní potvory a nebo téže buňce konkrétní potvory nahradí jejich silnější verze nebo jiná potvora. Jde o to, že s tebou levelují jednotlivé buňky, tudíž leveluje herní svět. Což je napřesdržku (rozuměj z pohledu logiky herního světa natolik hloupé, že se to nedá přehlédnout a tolerovat) a Oblivion a Skyrim jsou z toho důvodu nehratelné, alespoň pro mne.
  • Hochu ja chodil na nexus když ty jsi ještě tahal gumového kačera kolem piskoviste. Jo nektery mody jsou fajn, ale ta hra se proste da v pohode hrat i bez nich. To ze někdo ma potrebu si tam naflakat 200 modu a udelat z toho uplne jinou hru je spis věc preference. Ja osobne hraju radsi hry tak jak vymysleli vyvojari nez tak jak je vymyslel uhrovatej John nekde z Ohia. Hodne modu jsme zkousel a i udelal do Morrowindu a Oblivionu, a po te dlouhe ceste jsme zjistil ze je vlastne nepotrebuju, protože mi vlastne k nicemu nejsou a zaroven zjistil ze hry vazne radsi hraju tak jak je udelali vyvojari. Mozna tam nekdy dospejes taky, hodne stesti.
  • 200 let a to svodilo ne a ne zrezavet. To u nas zrezavi i po 30 letech *5*
  • anoncovana není spisovne a tady mate taky chybu "po dokončení příběhového části hry"
  • Ale on ma pravdu. Ze ty ses jelito, ktery neumi pouzivat na nexusu vyhledavani uz je vec jina.
  • nevim jestli po trojce a skyrimu dám bethesde ješte jednu šanci... možná kdyby dali možnost strílet questove NPC a za každej blbej quest bych to NPC zastrelil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit