Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PreidaQ
    A fokus na otevřenou hratelnost není fokus?
  • Se mi zda ze ti udelam ikonku na prrdeli, chlapce *3*
  • Proc by to melo byt hloupe. Prece svet se meni a nezustava porad stejny. nebo si skutecne myslis ze kdyz pujdes do lesa a potkas tam kralika ze ho tam najdes za rok zase? Bude tam treba medved nebo nic, a presne takhle se chova TES. Akorat se to urcuje levelem hrace, coz treba me vubec nevadi.
  • To víš, až vyrosteš z puberty, možná ti Witcher 3 nebude připadat tak špatný, jak ho tu popisuješ.
  • Žilka v mozku praskla, svěrače povolily...
  • co bych se vracel do tyhle degenerovany společnosti
  • Super, tak to hlavne dodrz a nevracej se.
  • Jdi jdi! Val val! Už sa nevracaj!!! *15*
  • s games ja skončil, tahle hra si nezaslouží tolik pozornosti aby tu za pul dne bylo 60 prispevku. vy jste proste hloupí konzumenti, ovce a je mi z vas zle. pojebany mainstream. už vidim jak tomu tu da grygar nebo smutny 10/10 *11* jdete se posra+
  • Napr. aj so skyrimom som na tom podobne, všetci to ospevovali aká je to skvelá hra atď. a kúpil som si to, zahral a bol som viac než sklamaný...
  • Doufam ze vylepsena verze PS4 vyjde driv nez F4 :-).
  • Normalne ne.
    Ale v Hardcore mode ma hmotnost vsechna munice.
  • Inquisitor
    Ono Fallout 3 a New Vegas má tak specifickou podobu, že to má člověk buď rád a nebo to nenávidí. Mě to baví a na čtyrku se těšim, ale nějaká izometrická odnož by nemusela být špatná :)
  • Procpak? Bojis se, ze se potkame? *14*
  • taky na XP a pravdepodobne s dosboxem.
  • na čom si to hral? Ja som to hral pred pár rokmi na XPčku, na win 8.1 mi to nejde a to mám originálku...
  • "(například z vlastních obchodů se sympatičtějšími cenami)"

nieje to myslené tak, že v obchodoch vo vlastnej osade budeš mať lepšie ceny/zľavy a nie že ti budú zarábat?
  • Mart9
    Nejsi žádný HC hráč, ale ve Witcherovi 3 používáš, co se dá, a hraješ ho na nejtěžší obtížnost. Hranice HC hráčství se za léta posunula a ty seš HC hráč. Já jsem byl a už nejsem, hraju jen každý den FIFU, a když je čas, postupně si dohrávám skvosty v knihovně, letos jsem stihnul jen Far Cry 3 a pár hodin mám rozehraného Maxe Payna 3.
  • Počkej, Power armor ti přece přidal 3 bodíky do síly, což už dokáže vyřešit spoustu problémů s nosností. Nebo už jsem tak vylízanej, že si to nepamatuju a bylo to tak jenom v prvních dvou dílech?
  • Muj prvni znicenej tank jednim enemy lucistnikem si budu pamatovat uz asi do smrti. To mi, ale bylo 12. Nedavno jsem to zkousel zase rozehrat a je to ted uz spis k smichu. Soundtrack dobrej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit