-
Krásný jak se autor uměl rozepsat nad takovym nic.. Naštěstí jsem to ani nečetl, já dám vždy minutu nad komentářema, zjistim jaká hra je, a ještě se k tomu dobře pobavim *1*
-
https://www.youtube.com/watch?v=QN1GahqglVk
-
Tak kvůli nim sou i ty volby dialogů tušim, šipka nahoru, dolu, doleva...
-
protoze hrdina tam nema co delat, ma to byt in eyes, ale kvuli packovacum se musi zbytecne zabejvat panackem
-
Já sem fanoušek jak F3 tak i NV a musim říct, že mě Fallout 4 baví :) grafika mi přijde dobrá ale hlavní příběh opravdu trochu kolísá, možnosti dialogů sou opravdu hodně slabý, ale jinak sem spokojen :). Každopádně si dovolim vypíchnout něco z recenze, píšete něco o zbrani na zádech *1* zrovna to byla jedna z prvních věcí který sem si všimnul, že když schovám zbraň hl. hrdinovi zmizí a na zádech neni, snad to modeři opraví nebo třeba tvůrci rovnou.
Ještě jedna věc: bug sem zatim měl za 12 hodin hraní jen jeden, když sem ghoulovi ustřelil ruce tak zůstali nehybně lítat ve vzduchu. Jinak nic. -
Přesně viz ta grafika...
-
tak tohle muzu jen doporucit :-)
-
Samozřejmě, že si to myslí. Je to jeden a tem seamej idi*t. Poznáš ho tak, že si plete gameplay s combatem. Nejvíc mě ale dostává, jak furt mele něco o tom brakovym textu, jakoby snad RPG byla kniha (kniha = pevně daný NEINTERAKTIVNÍ text, takový menší detail). Na většině těch dialogů v RPG totiž není postaven hlavní příběh, ale možnosti hraní role, což si tady ten trotlík jaksi neuvědomuje. Když mám tunu textových kombinací, který slouží primárně ke svobodné volbě hráče (= hraní role), tak to LOGICKY nikdy nemůžou fungovat tak, jako kniha. Předpokládám, že nikdy nehrál žádné skutečné RPG. Chtěl bych ho vidět, jak by s touhle demen*ní logikou všem hráčům u stolu vyčítal, že jejich hraní role je brak a proto je to špatné RPG. :))))))) Prostě generace páčkových hráčů, co si pletou mlátičky s RPG a myslí si, že roleplaying je to, že ovládám postavu páčkovačem a mlátím potvory, přitom je to samozřejmě hloupost. Roleplaying je hlavně o možnostech jak měnit/utvářet charakter tý postavy, což funguje v první řadě přes dialogy. Komunikace je v RPG na prvním místě. Bez dialogů hrát roli dost dobře nelze. Ale tak je možný, že tady pan páčkovač je zvyklý, že jakékoliv hraní role (divadlo, film, stolní rpg) se většinou hrajou bez mluvení. *15*
-
Samozřejmě, že může. Deus Ex je důkazem.
-
Omlouvám se, pokud nekde mezi 1k prispevky uz bylo...
https://www.youtube.com/watch?v=gCYV8Y9Ywh8
Clueless Gamer: "Fallout 4" - CONAN on TBS -
Je nepochybné, ze F4 je asi tak tisickrat lepsi hra nez nakej zaklinac3 alias geralt kotoulovič šedivák *12*
-
A ještě..je to teda spatna hra nebo ma jen spatny nazev. V tom si je potřeba taky udelat poradek:)
-
Nj, ja ti to neberu. Když to beres jako slapani po odkazu falloutu. problém je v tom ze kdyby to bethesda delala tak jak byli stary Fallouti tak mozna budes ty a par dalších tisícovek lidi spokojeny, ale pro masy by to moc hratelny nebylo. A bohužel, AAA hry jsou dnes o výdělcích a s old school pristupem by Bethesda bud krachla nebo by jsme ji videli nekde na kickstarteru. Takze ja se snazim trosku neortodoxnim pristupem lidem rict ze i na tehle hrach muze byt něco dobrého. Protože at remcáš jak chces, porad tam toho z tech starych falloutu je dost.
-
Takže v podstatě, když si počkám na patch, tak potom s koupí neprohloupím?
-
STAHNI si to zkus si to na chvilku a když se ti to bude libit tak to kup.
-
Ježiš mně je to úplně jedno, piš si co chceš, kam chceš. Jen se ti to teď pokusím vysvětlit po lopatě, protože je evidentní, že křeček v tý tvý myslivně to už vzdal.
-Pochop, že né každýho bavěj tyhle bugfesty narvaný stupidníma nelogičnostma, hloupejma questama, plochými charaktery s příběhem kvality mexický telenovely.
-U Skyrimu je mi to úplně šumák, to je produkt vytvořen Bethesdou, s tím ať si dělají co chtějí když to lidi baví. Neříkám, taky mě to bavilo pár desítek hodin. Ale snažil jsem se vyhejbat jakýkoliv interakci s NPC a v podstatě jsem se jen toulal krajinou a prolejzal co se dalo. Protože si myslím, že tohle je jediný aspekt jejich her, který Bethesda zvládá na jedničku.
-No a pak tu máš Fallout, značku s jejímž vznikem nemá Bethesda nic společnýho. Značku která stojí a padá na interakci s dobře a vtipně napsanými NPC/questy/apod. Ano značka která by mohla být klidně dodnes mrtvá nebýt Bethesdy. Ale jediný co Bethesda udělala pro její oživení bylo, že vzala Oblivion přečmárala duchy na ghouly, meče na kladiva, luky na pušky a změnila setting. A už vůbec se nezajímala co vlastně dělalo Fallouty tak populární. A zase to slavilo úspěch, protože lidi se v tom Bethesdim světě opět rádi ztratili (včetně mě). A už nevěnovali pozornost tomu jak hloupá hra to v podstatě je.
-Potom si přizvali kluky a holky z Obsidianu, jelikož asi pracovali na TESu nebo už na F4. A Obsidian jim s FNV naprosto vytřel zrak. Protože jim ukázal, že to co dělá Bethesda uměj taky a ještě k tomu ve světě kde má všechno hlavu a patu. NPC nejsou černobílý, mají nějaký cíle a svět včetně těch NPC na tebe adekvátně reaguje. + Tu máš pro mě naprosto geniální dialogový systém. Kde tvoje skilly byly v podstatě tvé znalosti v daném oboru. Takže pokud jsi měl např. vysoký stealth mohl jsi to využít v rozhovoru s jedním Nightkinem (pokud si dobře pamatuju) atp.
-No a teď tu máme Fallout 4 a situace se opakuje. Bethesda zmrvila všechno krásný, co Obsidian zachránil. Narvala to hloupostma, přihodila přiblblý stavění z Rustu a zlatej grál v podobě Power Armoru (PA) ti dá po hodině hraní. S tím, že např. fusion core do PA ti vydrží 15min. i když bylo v předešlých Falloutech jasně řečeno, že od modelu T51 core vydržel 100 let.
Takže jediný co po tobě chci je, abys pochopil že né všichni tady jsme Bethedroni. A co chceme je resp. co já chci, aby když už musí Bethesda tuhle značku držet při životě (dojit). Tak ať to je s nějakým porozuměním tomu světu a respektem k tvůrcům kteří ho stvořili.
Pokud tě to baví, tak to je jen dobře. O tom to taky má být, ale nemusíš se hned utrhovat na každýho s kým nesouhlasíš a kdo čekal/chtěl od Falloutu něco jinýho možná lepšího než ty. -
Presne, tuhle jsem si nainstaloval Fallout jako ze z nostalgie a vubec me to nebavilo hrat. Dnes jsou hry uplne jinde. Hlavne drive za mlada se delaly hry vice kecaci, ted by me to nebavilo hrat.
-
počkaj na GOTY :)
-
Kdyz jsem videl poprve Stalkera, tak jsem si rikal proboha co to je za hruzu :-) Asi neco jako hraci tady reaguji na Fallout. Rikal jsem si, co to je za hruznou grafiku, co ty zvuky kdyz strilim (prvni dil)? Pak jsem se od toho odprostil, vnoril se do krajiny a vsechny dily jednim dechem dohral. Byly tam lepsi bitky - pusobilo to vice dospeleji mi prijde. Fallout je proti tomu takovy detsky
-
Jéé Pikaču *14* *14* toho jsem měl! a i mluvil!