Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • h0p3
    Já fakt nevim jestli neumíš číst, ale neřekl jsem že chci aby to bylo jako starý Fallouty. Ze kterých tady už opravdu moc není. S hratelnosti nemám problém, jen nemuseli vyhodit všechno co z F3/FNV dělalo rpg. Chápeš, že klidně mohli zachovat všechno z předešlých Fallout a klidně k tomu přihodit tenhle jejich crafting a stavění. I když chápu, že je Bethesda neschopná napsat pořádnej dialog a komu by se pak chtělo do toho ještě montovat nějaký skilly že jo?! Tak to všechno radši vyházet.

A s tím názvem jsi uhodil hřebíček na hlavičku, protože to jsem tu už jednou psal. Kdyby se to nejmenovalo Fallout, tak opět by to byl produkt Bethesdy a od těch vím co očekávat. Takže bych ty jejich blbosti snášel daleko lehčeji.
  • Tak to se obavam ze to nikdo nezaruci.
  • KKking- stačí se přiblížit ke stěně nebo ke sloupu a automaticky má hráč možnosat se zpoza ní vyklonit.
  • kkING
    po xx odehranych hodinach je to zatim nejzabavnejsi hra z novych falloutu. crafteni a vlastne kompletni system "recyklace" odpadu a managmentu osady dava prozkoumavani sveta a prolezani kazde ruiny daleko vetsi vyznam. AI bych rekl funguje vyborne, nepratele se schovavaji do krytu a vyklaneji se (zatim jsem naprisel na to zda muze i hrac a docela bych uvital radu pokud to jde :D ) utoci z vice stran. u tezsich souboju pak docela pomahaji i "drogy". u obtiznosti survival mi pak schazi nutnost neco snist a obcas spat a leceni tezsich zraneni pomoci stimpacku taky pusobi zvlastne. questy, pribeh a svet pak trpi nemoci vetsiny novejsich "open world" rpg, kdy na vzdalenosti dvou vesnic mate ve hre cele mesto a spoustu veci kolem a jako celek to pak vypada nedomyslene
  • Dle chuti kazdeho soudruha.Kazdy ma rad neco.Nekdo vdolky jiny holky. Fanousci davaji 6 z 10 novacci ci ti co to prekousnou ze to neni fallout davaji treba 9 z 10
  • .....pribeh a postavy...
  • No ona je popularni v tom jak se rozchazi dva tabory.Srdcari a zacatacnici v jak bych to rekl v oboru.To je duvod proc toho je tady tolik.My srdcari jsem zklamani ze to proste Fallout neni ani za mak to at se na me nikdo nezlobi.To co udelala Bethesda z teto znacky je opravdu velikym zklamanim.To ze se toho prodalo tolik......no oni vlastne ani do sveta pred tim nerekli ze to vlastne je od zacatku jina hra a ze maji dialogy jen 4 moznosti o interface jak je priserny to taky nikde neukazali a pribeh a postavi jsou Vam ve finale lhostejne to taky z promo vidiei neuvidite.Takze i srdcari si mysleli ze to bude snad dobra hra.Bohuzel pro srdcare to byla podpasovka a opravdu hype a reklama dela divy.No a pak je tu tabor ktery haji hru protoze Fallout svet navstivili treba poprve a nebo se jim libil F3 a NV ci to hraji proste ze je to hra a hrat se to da a az to dohraji tak si ani na to nevzpomenou
  • Náhodou , mě dialogy přijdou lepší. Nejde už jako starších verzí prostě zkusit vše a něco z NPC vytáhnout, tady prostě vedu kontinuální rozhovor. A nevím jestli jste si všimli ale hodně reaguji i na blbé povzdychnutí či pláč dítěte na začátku a postavy maj mnoho dialogů i mimo rozhovory, stčí jen hodně vnímat co kolem vás postyvy dělají. Mě rozhovory potěšili i příběh a jeho návaznost. Musel jsem jen upustit od dogmatického křižování mapy a příběh najednou zapadá do sebe a často se prolínají (alespoň ten kolem syna)
  • Od toho se taky odvíjí kvalita tvých příspěvků
  • Thorleif_cz
    Se vzpamatuj ty lobomotohomo, jsou to hry z jinýho žánru. Neporovnávej hruška s jabkama. Voe. A sedmička padne jak ulitá, tím udělali kluci z games velkou radost.
  • Ptáček mít pravdu!
  • Pak ,ze hra neni popularni...je to sranda jaky udelala rozruch a vsude se o ni mluvi a tady skoro 1t komentaru..To nemel ani desitkovy W3 *1*
  • Chim
    Stačí když si přečte moje komentáře. Co příspěvek, to perla. Hned bude vědět, za co tahle hra stojí. A to jsem tuhle hru dokonce ani nehrál...
  • homeles8
    novinky ne, ale vždycky když to jde, tak si tím poseru život i ve hře a pak se hra změní jen na hledání ingrediencí nebo drog, protože potřebuju jenom drogy, jenom drogy! Z postavičky se stane hnusnej feťák co chce fetovat a na všechno ostatní kašle. To mě baví. Akorát si ještě musím postavit ten baráček, kde bych se válel zfetovanej v koutě. i když to bych moh spíš v nějaký tý random zbořenině, nebo na nějakým vrakovišti. Akorát škoda, že pomocníci nefetujou.
  • Tilwaen
    Mám z toho podobný dojem. Je to prostě Skyrim 2.0 - všichni na hru remcají, ale ve výsledku v ní klidně strávíš až stovky hodin času. Na Vánoce by to mohlo být ideální.
  • Tilwaen
    Náhodou, tohle je zrovna dobře odvedená recenze. Jestli máš nervy na to, abys zde (nebo obecně v kterékoliv místní diskuzi) hledal kvalitní netrollovací a nehejtovací komentáře, které hru dobře vystihnou, tak klobouk dolů.
  • To jsou u Falloutu novinky, co?
  • AC jsem nehral ale ta 7 pro F4 je tak akorat
  • Jack1947
    947 komentářů lool to je síla ale dalo se to celkem čekat... tak co dotáhneme na 100 důvodů proč Vávra nemá rád Skyrim nebo ne? Be hyped! *5*
  • tady té hře dáte 7 z 10 a sračce jako je ac syndicate 8 hele vzpamatujte se

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit