Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chápu, že jseš docela frustrovanej z toho, že ti rodiče nechtěj koupit Fallout 4 za tuhle cenu, tak si vyléváš zlost na diskuzích, ale řeknu ti tolik: jsou to jejich peníze, oni s nimi musí hospodařit. Živit a šatit pubescenta není snadný. Jestli se jim teď zdá hra předražená, neznamená to, že se jí nedočkáš, jen prostě teď se jim to nezdá jako vhodná investice v poměru cena/hodnota. Ale jestli už ti bylo patnáct, mohl bys zkusit brigádu. Je docela možný, že tě to i trochu naučí hodnotě peněz, možná že si za ně ani nebudeš chtít koupit hru. *4*
  • Předhánět se, kdo víc zaplatí, kde jen jsem to viděl. Jo aha, na východ od Slovenska.
  • takže jsi jak ten důchodce, co probírá staré žrádlo, tak ty probíráš staré hry za levné ceny. Prostě sociálka, jen to hezky okecácáš.
  • Něco pro našeho bojovníka Flashe, který tady už třetí den odhodlaně bojuje s kritikou F4. Držím palce, nedej se.

https://www.youtube.com/watch?v=LfmrHTdXgK4

Flash, aahaaaa, savior of the (F4) universe....
    *1*
  • novy drivery pro grafický karty od AMD pro fallout 4
    http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx
  • Budeš se divit, ale ano, tak to u nás už téměr 26 let chodí. Jen a pouze zákazník určuje, co je fér cena. Za stejný výrobek to pro někoho může být 1000, pro někoho 500. Zdá se mi to předražený? Nekupuju, nazdar. Zdá se jinýmu cena ok? V pořádku, ať si to koupí.
  • co je fér cena? Ty určuješ, co je fér cena? Fér cena je pro tebe dvě stovky? Nenech se vysmát.
  • Čecháčkovství je nakoupit tunu nekvalitních potvravin na hranici trvanlivosti za "90% slevu" a ještě se o ně u regálu porvat. Nekrást hru, ale počkat si na ní, než bude za cenu, kterou považuje za fér, na tom nic čecháčkovskýho není. Rozdíl je v tom, že v prvním případě člověk peníze vyhazuje, v druhým s nima hospodaří.
  • nightborne
    Jojo, tvrdí, zopakuje to tam asi tak pětkrát =).
  • Zadna reputace neni, muzes se pridat ke vsem a v main story pak prijde zlom kdy se budes muset rozhodnout.
  • A teď do toho vlítne cenzor, pardon, moderátor. *1*
  • jasne pul mega lidi co to ted hraje na steamu jsou idiotii a jen ty jsi ten chytry, nech toho:)
  • V případě, že nemáš žádnou hru a zbraň u hlavy "hraj F4 teď, nebo zemřeš", má smysl koupit teď.
    V normální situaci, kdy má snad každý zásobu kvalitních titulů, je day one koupě jen dětská rozmazlenost, ty "čeháčku".
  • jasne, zaskoc si do Lidlu když sou slevy, budes mit taky kompletni edici se vsema DLC od duchodcu.
    Me tohle cechackovani vždycky pobavi:)
  • 1000 :)
  • ona hlavni postava nekde tvrdi ze si mysli ze je jejimu diteti pul roku? nevsiml jsem si.
  • Za rok dva za to dáme 250 a bude to kompletní edice, jako vždy :)
  • nightborne
    Flash: Ono hlavně vsadím botu, že jakmile jsi na začátku viděl únos syna, a pak se zatmavila obrazovka, doslova každýho napadlo "aha, tak kolik let jsem byl mimo teď?"

Osobně jsem čekal, že potkám nějaký lidi, osadu, městys, kterej bude mít toho mýho syna za zakladatele, nějakýho praotce či něco podobnýho. Což jsem se skoro trefil, žeano.

Nicméně mě trochu uráželo, jak hra předpokládala, že automaticky a nekriticky přijmu demenci hlavní postavy, kterou ani nenapadlo, že by jejímu synovi nemuselo bejt půl roku =).
  • prosimte uklidni se, tohle uz tady vyslepicilo plno lidi. Kazdej kdo se boji spoileru na takovahle fora nechodi. me jsou spoilery u zadku, takze ses sice obrovskej kreeten ale nijak si mi neuskodil.
  • za railroad mas za ukol zabít BoS, vyhodit do vzduchu boston pomocí atomovky. jo btw šef institutu je tvuj syn

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit