-
a co je na tom špatnýho?
-
tak ono to je dane klasickym pristupem Bethesdy k obtiznosti...stejne jak ve Skyrimu to bez crafteni na max. obtiznosti ani snad neslo, tak tady je to bez kvalitniho upgr. taky porod. Takze pokud nechces craftit, tak si to dej na normal a pohoda.
-
Hm... sakra, mně se asi nezobrazuje celá diskuze. *9* On je tu nějakej protivník? Co píše?
-
PS: a móda craftění v každé hře už jde taky mimo mě, vyhovoval mi systém v F3 kdy člověk vyrobil nějaků zajímavost ale obešel se bez toho, chci zabíjet mutanty a né si hrát na Bořka stavitele *2*
-
Se tu hádáte a Andrej zatím už má nahráno 100 hodin.
Se zamyslete nad sebou. -
Začínal jsem na F1 kdysi když vyšel s Levelem, poprvé jsem hru zatratil, ale po půlročním návratu mne chytla, doufám že to bude podobné, neodsuzoval jsem ani F3, zde je na mě změn a nedostatků až příliš, při Vatsu se všichni hýbou, a já nemám možnost uhýbat, definování zkratek v F3 NV bylo lepší, ovládní je vyloženě port z konzole, sbírání věcí kolečkem je pro mě porod, počáteční souboje jsou až moc jednoduché, rozhovory šipkami proč nejde hodit na WSAD přenedavání ruky mě sejří, jinak graficky hra nevypadá zle, trošku mě mrzí malá návaznost designu zbraní a celkově prostředí na F3 a NV, také mne mrzí že když uklidím zbraň tak prostě zmizí do XY, dřív se hezky houpala na boku či zádech, Příběh ani nekomentuju, proběhl jsem prvních 30 minut a nevidím v tom žádný zázrak šlo by to lépe, i když kritizuju je hra líbivá ale má spoustu ale za mne 60 - 70% doufám že se mýlím. *6*
-
zase operuješ s tím, že ty sám žiješ u rodičů, a že na tom bude stejně i tvůj protivník z diskuze, což je samozřejmě mylný předpoklad nedospělého jedince.
-
"I am looking for my son! He's not even a year old!"
To tam řekne minimálně třikrát. Možná to je později, takže tam ještě nejsi, nebo sis jenom nevšiml. Ale nevymejšlim si to, nemám proč =).
Ono je evidentní, že to je build-up k tomu, aby tě poslalo do kolen to odhalení, že synátorovi rok opravdu není, akorát jak už jsem říkal, myslím, že to musel čekat naprosto každej =). -
Ale já ti je nedám, nejsme kamarádi. To mi tady nemusíš opakovat, co asi tak týden říkáš rodičům. Když ti oni nechtěj dát patnáct stovek, maj asi svý důvody. Můžeš se vztekat jak chceš nebo jít na tu brigádu. *4* Nebo ti Fallout 4 koupili pod stromeček, to je taky možnost. *4*
-
14 dnu potom co hra vysla. Zoufalost. Nvidia je mela den před launchem. AMD a ovladace, o tom by se dala napsat kniha..
-
Flash Gordon byl docela dobrej film, dneska pusobi uz smesne ale ve svy době to nebylo spatny:) Ale to ty nepamatuješ, v te době se tvoji rodice ještě ani neseznamily:)
-
Spis to bude znamenat ze ho tak naposled videla, když mel pul roku, takze ho tak vidi. Preci jen se mi nezda ze by takovouhle kravinu mohli do hry dat.
-
Z podstaty veci ma vetsina lidi jen prumernou inteligenci.
-
Obsidiani a novy engine ? Vtipalku
-
evidentně špatně chápeš mé motivy, z toho usuzuji, že jsi jen otravné dítě :) Pro pracujícího člověka není problém dát jednou měsíčně 1500kč za hru na konzole či 1000 za PC verzi, samozřejmě chápu, že když máš měsíční kapesné dvě stovky, tak raději volíš slevičky jako správná duchna .)
http://www.originalky.cz/index.php?stoken=1C7E351B&force_sid=83ce65b203cc3d0182c6b48411cb50c0&lang=2¤cy=0&cl=search&searchparam=fallout+4 -
Fallout 4 na ninja PC za 2000 eur vsetko max....wtf!!!! http://i.picpar.com/HQ9b.jpg
-
Jako by to někdy bylo jinak.
-
To se musíš snažit podstatně víc, abys mě rozčílil. *1* Máš na to? *4*
-
No odehrál jsem 10 hodin a mám dost. Pravděpodobně nejhorší fallout hra. I Tactics jsem dohrál. 2x. Ale tohle je prostě tragédie. Doufám že pětku zase outsourcují Obsidianu. Zabugované to bude podobně, ale třeba bude konečně nový engine.
-
ty ještě žiješ u rodičů? Aha, tak to vysvětluje všechno, se asi bavím s nějakým středoškolákem, co si vymáčkl prvního jebáka.