Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě se to hraje skvěle, atmo je síla, ovládání mi přijde takový svižnější než u W3 a to mě bavil, dvakrát jsem ho dohrál a prolezl jsem každý kout. Mohla být lepší grafika, i když nasvícení je pěkný, hudba je taky skvělá. Taky se mi nelíbí jak skáče hlavní hrdina a neumí se zachytit. Chůze a běh jsou pěkně udělaný. Na power armor je.u, sem v tom jak tank, nechal jsem ho někde v autobuse...Hru si i přes divný rozhovory vychutnávám, atmo mě táhne, i to memento z nukleární války tam cítím. Zbraní mi přijde zbytečně moc druhů, radši bych je víc craftil. Za mě teda: Grafika 5/10 Atmo 10/10 Hratelnost 9/10 Příběh 7/10 Celkově 7/10
  • Hele, já jsem taky takový detailista a u F4 jsem se fakt zasmál, očividně v Bethesdě nepočítají s lidmi, kteří si jdou vlastní cestou nebo nad něčím přemýšlí... Hned na začátku je to fakt úlet, už jak výjdeš z baráku, tak se ani nemůžeš rozhlídnout po městečku, všechno je okatě uzavřené a obklopené stromama... Nahoře jak přistává vertibird, tak ty pohyby stromů jsou jak z nějaké grotesky, navíc když vypne rotor, tak se ty stromy hýbou pořád *1*
    Takových věcí je tam padesát na každém kroku.
  • Jack1947
    Ty seš deb1l ne? prostě to byla náhoda že jsem to psal a než jsem to odelal takto on dopsal tak z toho nedělej vědu. Prostě stejné myšlenky v jeden čas to tě nenapadlo? si troll nebo co...

Už aby ty aanonymy někdo zredukoval beztak 85% -90% příspěvků tady u Falloutu je od nich.
  • Ano, tys to psal jeste pred tim nez se objevil post, na ktery reagujes. Cool story bro.
  • Myslim, ze tohle je ve vsech scifi. Daleko vic to srazi zjednoduseny herni mechaniky. Ale spatna hra to nakonec neni, pribeh je docela solidni, obsahu je taky dost. Svet je sice maly ale hodne narvany ruznyma lokacema. Dohrat mi to trvalo 36 hodin a to jsem umyslne hodne side questu skipoval.
  • Jack1947
    Hrozně vtipné ale smolík je že jsem to napsal těsně předním.
  • nightborne
    Jo, zkoušel jsem běžet někam do řiti, místo do krytu, a sejmul mě výbuch =). Ale na čas to imho není, jenom má ta startovní lokace zřejmě neviditelný hranice, při jejichž překročení tě to zabije.
  • Keyz
    Nejlepší jsou ty dřevěné stavby které přežili atomovou válku. A to prosím když jede výtahem dolů, tak zrovna přichází tlaková vlna. Nehledě na to, že kdyby člověk koukat do toho výbuchu tak by poté prd viděl. A to ty baráky nikdo nepostavil, jsou jak byly jen částečně poničené...

Btw zkoušel někdo čekat když říkají aby jste běžel do krytu? Počítá s tím hra a tedy bouchne bomba a konec hry? Nebo tam mohu čekat hodinu a pořád bude NPC řvát, že budou padat bomby.

Dal jsem si to znova a stejně nechápu to zmražení. Jak mohou zmrazit člověka který drží u sebe dítě? Co to je za kravinu. Každý by musel být extra aby každý mohl být připojen na přístroje atd. To je prostě...Jako tak nedomyšlené. Klidně by šlo udělat jiný příběh anebo začátek a ne tohle. To je opravdu divný.
    Nevím co tam maká za lidi ale když jinde to udělají nějak lépe a hledí i na drobnosti, tak to asi lépe udělat jde. Ne dokonale ale lépe.
  • ve Wastelandu 2 když pomerne z kraje hry aktivujes atomovku v muzeu na enklave rangeru tak je taky konec, titulky a konec..nevim..zabere to tak hodinu hry nez se tam clovek dostane.
  • To ze Hnisavec nema prachy na kvalitni PC.
  • To nevím, ale třeba ve Far Cry 4 to bylo.
  • nightborne
    Hej a co teprv Far Cry 4, tam to snad mohlo skončit taky hned.
  • Jo, něco podobnýho snad prej bylo taky ve Far Cry 4... al nevím, jestli to nebyl jen nějakej hack...
  • Slysel jsem ze Far Cry 4 skoncilo, kdyz jsi na zacatku pockal.
  • Jack1947
    No a to by nebylo špatné podobně jako to mělo jak jsem zjistil např Far cry4 hra skončila když jste na začátku skutečně počkali. F4 by mohlo mít něco v tom duchu protože suma sumárům beztak tam ten konec bude... dříve nebo pozdějc. Splněj se všechny hlavní kvesty a je vymalováno.
  • nightborne
    Tak jistě, kdyby ho šlo vyhodit, hra by skončila do deseti minut =)). Což by mimochodem ale bylo docela fajn, kdyby tam ta možnost byla. Trochu mi to připomnělo Far Cry 4 - když jsi na začátku opravdu počkal v místnosti, než se Pagan Min vrátil, hra skončila =). Nebo ve Way of the Samurai 4 - tam jsi mohl hned po připlutí říct převozníkovi, že tady se ti teda nelíbí, ať tě zas odveze pryč -> konec hry =)).
  • Jack1947
    Na to může mít ledajaký hack nicméně...
  • gratz on 1000
  • Ale houby, musíš koukat taky na achievmenty, víš?
  • Jack1947
    Taky to jedu na max a jsem spíšev otráven z toho jak moc vyblité to mohli udělat *11* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit