Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Tjn, Steam počítadlo úplně naprd.
  • Udelas. Nechas pozlatit konzoli.
  • špatně socane. Ty jsi tady začal hulákat o nefér ceně, jak je to drahé apod. Což je samozřejmě nesmysl. Hra stoji naprosto stejně jako každá AAA hra, proto je naprosto zcestné mluvit o nefér ceně. Ty můžeš maximálně držet papulu a říct, nemám prachy, jsem sociálka, počkám na slevu. No nic jdu si před objednat Xenoblade Chronicles X
  • I kdyby za 200000 eur. Z h*vna zlatou cihlu neduěláš.
  • nightborne
    Vždyť jo. Ale nevysvětlíš to. Zkrátka pro někoho, když dáš radši litra za něco jinýho, a hra XY ti za něj osobně nestojí, seš socka, co si to nemůže dovolit. Máš totiž ze zákona přikázáno, že od určitý platový úrovně musíš kupovat minimálně jednu hru hned po vydání, bez ohledu na to, jak velkej o ní máš zájem, to nevíš?
  • OK super, tak jdu plnit ukoly pro vsechny. Nejvice se mi libi prave ty pro minuteman, protoze jsou to venkovni utoky na tovarny. Mise od BoS jsou tak trochu nuda. Jinak jak to tu nekdo vyspoiloval s tou atomovkou, tak ja si do nedavna myslel, ze nejvetsi muj vykon, byl utok na Deathclaw s missile launcherem, ale pak jsem byl prijemne prekvapen ucinkem Fatmana :-))) A to tu jeste nekdo kdesi zminoval Mr. Handyho, coz bude asi poradna sranda, protoze jsem k tomu nasel uz fuel:-)))
  • mne steam pocit herni dobu i kdyz mam hru jen spustenou v menu na pozadi a pritom delam uplne neco jinyho

protoze comp skoro nevypinam, jednou mi takhle u jedny nenarocny hry naskocilo asi 160 hodin za prvni tejden po nakupu
  • Jen pro zajimavost, prvni minuta ve hre ... dmentni matka, ktera nech dite s klidem rvat, vopruz mezi dverka, kterymu 5x reknu at vypadne, a stejne vopruzuje dal ... fakt vyber jak noha ...
  • Přesně tak, nightborne. Pokud to pro tebe tu cenu mělo, tak sis udělal radost a budiž ti přáno, stejně jako všem, co si koupili libovolný výrobek za libovolné peníze, když to pro ně osobně byla dobrá investice. Včetně Fallout 4. Někdo jiný by řekl, že ta hra má hodnotu 2000 a kdyby tolik stála, klidně si jí koupí. Někdo v ní vidí hodnotu 500. Tak to prostě je, oba jsou v právu říkat, za jakých podmínek jsou hru ochotni si koupit a to kolik jiných lidí si koupilo hru za libovolný peníze, to je zcela vedlejší.
  • Upřímě nový systém energozbroje a perků mě moc nenadchnul, přijde to jen mě že z energozbroje se stal krám o který se pořád musím starat? 5 kousků předtím si udrželo určitý systém a při 6-té to měl někdo potřebu převorat
  • Hele utopenec se vrátil, 12 milionů lidí mluví o fér ceně, jedna sociálka z Moravy by to chtěla za 500. To je samozřejmě jen omezený pohled člověka, co nemá peníze a nemůže si to dovolit a pak jen trapně brečí pod recenzí, jak je to všechno drahé, jak bude muset počkat až to bude za dvě stovky, pak si to možná koupí na Steamu, bez tak jsi to zpirátil a teď tady děláš frajera. Samozřejmě doporučuji najít si práci, nejlépe placenou práci, kde ti bude připadat jedna hra za 1000 měsíčně jako nic.
  • nightborne
    To nevysvětlíš =).

Hlavně to je celý poněkud subjektivní, žeano, že devíti milionům lidí, polovině nafetovaných hypem, stála hra za plnou palbu, znamená, že ten, kdo chce od her něco jinýho, a za plnou cenu mu to nestojí, je automaticky co? Socka? Ale no tak =).

Strávil jsem strašný mraky hodin ve třetím Diablu, koupil jsem si sběratelku za 3000, protože mi za to stála, nelituju.

Někoho D3 nebaví, koupil by to maximálně za pár kil na zkoušku. A víš, co je kouzelný? Ani jeden není "v neprávu", protože tak to prostě funguje. Boha.
  • No a ještě ke všemu víš, že utopenej jsi ty. Tvoje snaha převracet skutečnost na tom ale nic nezmění. Až si budeš vydělávat vlastní peníze, můžeš o tom kecat. Budeš mít jinej pohled na jejich hodnotu. *4*

Pro mě osobně je fér cena F4 799 Kč, a to jen proto, že obsahuje famózní soundtrack. Bez něj by měla hodnotu o 200, 250 korun míň. Ano, obsahu má evidentně hodně, ale scénář a dialogy stojí za zlámanou grešli, nebaví ani náhodou - a cenu výrobku hodně snižují bugy nedodělky. Kdyby jich hra neobsahovala takové množství a kdyby si scénáristi dali záležet, pak se můžeme bavit o dvanácti stovkách, takhle ani náhodou.

Jestli se dá v F4 strávit tisíce hodin zábavy je teď čistá spekulace, protože to ještě nikdo nemohl dokázat. Strávil jsem však stovky a stovky hodin zábavy u her za 1500, u her za pár stovek i u her, co jsou zcela zdarma, takže to je stejně irelevantní.

Ale to je jedno. Fakt musíš nejdřív poznat hodnotu peněz, pak něco kecej.
  • To víš, že to byla paráda, papundekl rulezz. Každopádně hlavní je, že mě znáš a víš, kdy se moji rodiče seznámilY. *1*
  • "Jen zákazník určuje, co je fér cena" Tady jsi potvrdil moje slova, jelikož 12 milionů lidí si hru koupilo během pár dní za plnou cenu, která jim připadla fér, že nepřipadla fér nějaké sociálce z Moravy, už nikoho nezajímá.... *15* Tím bych to ukončil.
  • Jde vidět, že to v té nedospělé hlavě ještě nemáš úplně srovnané, jelikož tvé argumenty jsou naprosto infantilní a na úrovni základní školy. Celkově cena her si drží posledních pár let hladinku, protiargument že to navýšíš o 1000% je naprosto nesmyslný, jelikož se to nikdy nestane. Co ty bys navrhoval za cenu u hry, kde můžeš strávit tisíc hodin? Dvě stovky ve slevě? Je mi tě líto, snad z toho vyrosteš.

Jinak jak jsem psal, neměl jsi nic psát, jelikož jsi se kompletně utopil.
  • No aspoň v tom neplavu. *4* Koupil by sis Fallout 4 za 5000, 10000 korun, kdyby to po tobě prodejce chtěl? Měl bys kecy typu "ty určuješ, co je fér cena?" Ne, považoval bys to za sakra předražený a nekoupil to. A představ si, jsou lidi, kterým by to nevadilo, považovali by to za fér cenu a klidně by si to koupili. A ty bys byl ještě víc smutnej, než jsi teď. Tak tady neoperuj s tím, že zákazník nemůže určit, jestli je jakákoliv částka za hru moc. Jen zákazník určuje, co je fér cena a nehodnotí jen to, jestli si může dovolit hru koupit, ale taky jestli má obsah tu hodnotu, za kterou výrobek kupuje. Pápá. *4*

Jo a zkus tu brigádu, dorostenče. *5*
  • Steam
  • jak viš ?
  • tonoucí se stébla chytá... Ještě pár vět a už se nadobro utopíš .)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit