Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Still
    Textury OK??
    Příšerný lowres textury *7* Chtělo by to rozhodně HD textury...
  • PreidaQ
    Tohle nebyla odpověď, kterou ten člověk chtěl slyšet.
  • nightborne
    S takhle bohatým světem, dobrou atmosférou, (pro někoho) příjemnou hratelností a fenomenální hudbou? 7.

edit: I když, možná 8, některý chyby se v prvotině přece jenom odpouštěj snadněji, než když je vidíš popátý.
  • Když čtu o těch problémech se kterými se hra potýká, tak by mě zajímalo, jaké by hra měla hodnocení, kdyby šlo o neznámou značku neznámého studia.
  • jo, chtěl jsem ještě říct, že mě akorát vadilo to množství zbraní. Spousta dostupných normálních pušek a pistolí plus super energo zbraní versus trubkové zbraně na ten samý způsob. Dal bych přednost spíˇˇs těm trubkovým home-made s možností upgrade plus rare zbraně z doby před válkou. Takhle trubkovky ztrácí smysl...
  • Dle steamu 41 hodin a příběh dohrán. Tedy již můžu finálně hodnotit. Pecka. Jedním slovem. 9/10. Ano an bugy jsem ke konci hry nakonec narážel často, ale nic zásadního. Pád hry 1X. Takže, příběh je podle mě super, navil mě takže nechápu, proč to hodnotíte tak špatně? Dokonce mi bylo líto syna, dojalo mě to. Takže 9/10 příběh zvuky a hudba - nemám jediné připomínky(Bravo Inon Zur) 10/10 grafika - super nejsem náročný, scéna pěkně nasvícená, textury ok 9/10 optimalizace a bugy - 7/10 herní doba - 10/10 no žena mě málem zabila a to mi ještě spousta prozkoumávání a side questů zbyla... Za mě tedy finálně 10/10 bavil jsem se a o tom to je. Nelituji že jsem koupil, Zahraji znovu 100% Mějte fajn večer!
  • Ano to je taky katastrofa. Interface teto hry a vubec ovladani je nejvetsi katastrofa co jsem zazil.Ty hvezdicky to ke neuveritelnej maglajs a clovek se v tom ani nemuze zprientovat co co je.Zlaty dobry klasicky procenta k tomu a ktomu skillu.Toto co predvedli vyvojari Bethesdy je do nebevolajici prasecina.Takovy hruzinec bych cekal od nejaky garazovy firmy a ne od vydavatele aaa titulu.Jo tohle je horsi nez strasny.
  • Jack1947
    Díky a dáš mi pokoj? nebo tam kde budu psát já budeš i ty abys mi řekl jak velký hlupák jsem. Ještě že máme ten internet vid aby trosky v inkognitu ostatním říkali jak hloubý jsou... *7* takže poslední reakce pro tebe můj milý trollíku.
  • Jsi hodne hloupy hlupak.
  • Jack1947
    Chápu že se snažíš tvářit pozitivně a že F4 si prostě koupi zasloužilo ale už to začináš trochu hodně přehánět. Jak žikám je to nedostatkem her vše je odložené nebo stálo za houby ale ne ted sem přifrčí jiný aby mi tvrdily že jsem bud hodně dobrý hráč nebo deb1l. *7* Pravda je taková že mám pravdu. Bud jsou to rozbité hry nebo mp only...
  • Jack1947
    And this... blbost!
  • Mezi detma to dneska funguje tak, ze kdo ma login a obrazek je boss? Drsny. *15*
  • Keyz - expert na cryostazi..seznamte se:)
  • Nechce se mi procitat vsechny prispevky,ale stezoval si tu nekdo na ten vyber ''perku'' pri kazdem lvl? Me to prijde strasne neprehledne a je to snad poprve v zivote kdy se u RPG hry netesim na dalsi level postavy. Doufam ze si na to casem zvyknu.
  • Ty vole, prej rozhlidnout po mestecku..padaj atomovky a on by sel na prochazku a koukal jak se hybe listovi v korunách stromu:)
  • Jack1947
    Užil by si hru která není tak deilní a zjednodušená?
  • PreidaQ
    Nedokážu si představit, jak ty sis mohl vůbec v životě jakoukoliv hru užít.
  • Beseda Shitworks neprekvapili. Flakaci a technologicti amateri.
  • Jack1947
    To nevím povíš mi to? nojo inkognito bez obrázku. Vidím nick a hned si řeknu další anonym... pomalu stejnej odpad. *7*

To dole snad ani nestojí za koment to je jen úmyslné vyvolání reakce... mrkni na horu. To dítě. *3*
  • Jaky to je mit v palici vymeteno?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit