Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžře nějaký admin smazat přispěvky (tapety) od Thief1947 a Zapo?? *6*
  • Skoro všetky perky sú orientované len na boj, čo je pre mňa dosť veľké mínus. Akoby autori vyslovene robili svoje dielo s dôrazom na arkádový štýl hrania á la Borderlands. Borderlands mám tiež rád, ale do Falloutu to proste nepatrí!
  • Jack1947
    Ten detektiv Valentine je dobrej i sem si ho vzal jako partáka na hledání shauna, tam mně dostali ty zmutovaní medvědi lol.ty toho fakt vydrželi celkem dost... *7* *15*
  • A ja tam beham nahatej a všechno zabijim pohledem. Zduř. *15*
  • Jack1947
    V Idiamond city jsem a hledám toho detektíva a kopnul bych do toho kurna...

To je prostě síla dvouhlavnovka do palice a gangster si vesele chodí dál, pčiběhne ke mně a pic je po mně. (spíš teleportuje).

Bakonec jsem to dal ale byl to teda natahovaný boj uchg.
  • Mám 18 level. Hraji na survival. Mám na sobě Jeansy a bilé tílko s nulovýma statama. Na hlavě pytel s brýlema od ridera a zbytek od legendárních kvočen, co mi snesly super brnění na ruce a nohy, chest nemám, nepotřebuji. Mám loveckou pušku na max, a pak takovou tu laserovou bumbum jak si ji můžete napulzovat takovým tím točítkem vzadu, mám taky na max, takže s tím můžu zatočit 6x. Legendary a takovy ty silnější ňoumy sundám na ránu z krytu tou laserovou, na ghouly a takový ty zaprášený raidery vezmu loveckou. Nemám problém dát na ránu raidera v kompletním power-armoru. Power-armor radši ani nenosím, to bych tam do nich musel bušit pěstí, aby to byl aspoň trošku férovej boj. Vím, mám počkat, až tam budu mít silnější monstra, ale protože monstra se mění s levelem, tak tám mám zatím jen takovéto gumičky. :( Věcí na craft mám mraky, už me to ani nebaví nosit do mého městečka po každém vyčištěném teritoriu. Peníze jsou mi k ničemu, k čemu bych si kupoval ramena za 6 000 zátek, když jsem lepší našel u "Legendary Super Master Elite Raidera" kterému upadla hlava a chudinky raideři křováci za dvacet sekund radši dělali, že nic neviděli. Všem, už tak hloupým, obyvatelům emériky zřejmě radiace mozky scvrkla natolik, že neví, co mají dělat dřiv, jestli si jit do lednice pro nuka-colu, nebo jít zjistit, proč se tam kutálí kamarádova hlavička. Questy typu dones mi tohle, bohužel je to tamhle někde v řiti (jak se to tam proboha dostalo??) aniž by dotyčný řekl k čemu to je, ale strašně to potřebuje, už mě vytáčí. Postav ve městech je MÁLO, tak strašně málo, o to smutnější je, když se opravdu něco dozvíte tak od třetiny z nich. Hlavní linku jsem skončil v Diamond city, protože samozřejmě detektiv je nekdě v pérdeli a já ho zase musím jít vysvobodit chudáčka. :( Abych to shrnul. Grafika je fajn, v rádiu pěkně hrajou, picpafky jsou taky fajn, ale ty questy, hrůza. Postavy jsou idioti, Vaše postava je idiot, já jsem idiot, že jsem čekal New Vegas v novém kabátku. Zduř. *15*
  • del0
    Vy dneska perlíte kluci. *1*
  • Jack1947
    Jinak sdíky moc tomu člověka co zde napsal že se na všechno vykačlal a šel rovnou do Diamond city, supr věc navíc jsem v jednom kontejneru v přístavu našel tomíka s náboji na prostřelení brnění i když jen 14nábojů...

Ted jsem vyčistil nějakej Combat zone a zachrnáil nějakou fetašku, která se ke mne připojila takže se zdá že budu mít možná šikovnějšího společníka... *3*

Co mně ale dohání ke stavům (no nic pěkného) že ty protivníci toho zvládnou tolik přitom jich je hodně a mnšě zabijí zachvíly i na normal obtížnost *16* *16* *16* *16* *10*
  • Jack1947
    Ten "So called cenzor je k smíchu" anonym který tu hází SPMA bláboly (z jeho hlavy) ?? si tu vesele tapetuje... to dřív bude v pekle mrznout nebo to necháme narůst a uvidíme?
    *7*

Noa co mně na F4 vadí že na to jak je technicky hra odfláklá tak teda má neskutečně dlouhé loadingy... *7*
  • Me strom perku naprosto vyhovuje. Dokonce bych rekl ze podle me je dobre udelany, nebot pri kazdem levelu mam asi dvacet perku, kam bych potreboval bodik investovat. To znamena, ze to je vyvazene a nejaka vetev vyvojova neni lepsi/horsi. Znam spoustu RPG, ktere mely skilly udelane tak, ze stacilo davat jen do jednech a ostatni byly zbytecne. Kam tady? Zvysit 20% silu zbrane = mene vystrilene munice? Nebo dat do charisma = mene penez za nakup munice? Nebo dat do pick locks = vypacim truhlu a najdu munici?
  • Hezke pribehy mas v knihach, tam mas pribeh treba na 400 stran i vice. Cist si nejaky pribeh v pocitacove hre??? Tak nekoho to bavi, ale jeste jsem treba nevidel herni automat, kde by bylo nejak moc textu - spise tam vzdy bylo "start" a "game over" to byl cely text :-)
  • To je sice fakt skvělý, že Far Cry 4 tu možnost skončit hned mělo ale jako k čemu? Hezkej detail ale úplně zbytečnej.
  • přesně a je to plus, nezdržuji tě zbytečně nudné a dlouhé rozhovory, můžeš hrát.
  • presne.. staci odpoved Ano /ne.. na tak stupidni pribeh vic nepotrebujes...LOL *7*..mysleno ironicky
  • tak to nehraj na lowzoli a nebo na kalkulačce.... né sry tak jsem to nemyslel textury jsou sice místy slabý ,ale neplatí to v každém případě. Na druhou stranu někteří rádi uvítají menší velikost na disku
  • buď rád, že to trošku změnili. Nikoho by nebavilo číst mraky textu v nějaké isometrické hře, to je mrtvý žánr. Hra je hra a tahle hra má fajn hratelnost.
  • Tak hra nemusi skoncit ...smarja se da vymyslet bambiliarda variant ...

1) vyplnis mu papiry a do vaultu projdes as is
    2) vyrazis ho, a pak necim uplatis straz
    3) prolezes do vaultu vetraci sachtou
    4) ...

Proste variantni reseni tehoz, kde si proste muzes vybrat === znovuhratelnost presne jako u F1/2. Jenze to by to nesmeli delat ti dmenti co to delaj.

BTW: Uz vim proc je cokl nesmrtelnej ... ti imbecilove nejsou schopny ho udrzet treba na strese, takze z ni klidne spadne.
  • Jako samostatná hra je to pecka, v rámci Fallout universa a jeho zvyklostí to beru jako největší vybočení z řady. Systém XP mi nevyhovuje vůbec

Minecraft z Fallout světa s Lajničkou, ala Call of duty, místo otravného opravování zbraní tu máme otravné vyrábění a opravování všeho.

Graficky je zaostalejší, ale dle mne v pohodě snesitelné.

Shrnuto čekal jsem evoluci NW do lepší grafiky s rozáshlým novým světem a příběhem se zachovanými hernimi principy, dočkal jsem se odlišné hry než všechny předtím, když se nad tím zamyslím tak ani z Fallout 2 na Fallout 3 (pokud odmyslím 3D) nebyly takové výrazné změny (systém zkušeností a perků, používání a náklupy, ....).

Osobně jsem rozpolcen hra se mi líbí, ovšem návaznost na předchozí díly mi absolutně chybí (vyjma prostředí), připomíná mi to Bioshock kdy Infinite jsem taky moc nezkousl
  • Ty seš jak největší troll games.cz každopádně tobě vadí lidi co píšou, že je to baviloa je to dobrý a ty si furt jedeš zas ty svoje názory pořád dokola...stačilo jednou děkujem.
  • Keyz
    Lehce. Nebyly tak hloupé, že jsi to viděl ihned a často.

Kdyby do té rakve kde stojíš dali něco anebo postavy extra.... Stejně by to bylo blbě ale již by to nebylo jako pěst na oko. Takových kravin tam je více a určitě více bude. Pak tomu světu obtížně věříš. To samé atomové válce. Stačí ale aby někdo udělat něco lépe a hotovo. Již to často přehlédneš a spíše tomu uvěříš. Bethesda se zatím stále nenamáhá.

To pak ocením snahu a ne odfláknutou práci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit