-
Tak k prekonani Witchera to stacilo.
-
Obávám se, že pointa byla spíš v nemožnosti lepšího seřazení materiálů, nebo třeba kusů zbroje podle typu (hemy/chesty/atd). Zkus prodat nějakej konkrétní item, když s sebou taháš stopadesát jiných "junk" itemů =).
-
Zatim odehrano 26 hodin level 14 a ,musim rict parada..Jak sladily soubojovy system +vats je genialni ne jak drive u starych Faloutu to byla desna nuda..Ja se kralovsky bavim a to mam na pocitaci Witchera 3,ale zatim jsem ho nedohral..Podle me to nema stavu jak tohle..W3 ma dobry pribeh,grafiku,ale to je tak vse..crafteni,zbrane se nada s F4 vubec srovnavat
-
Ve starých falloutech to jinak nebylo *7*
-
Sakrys, hraju na very hard, lvl 24 ...mám 50 odstřelovačku na 100 dmg + vystřelí dvě rány za ráz, takže 200 dmg a raiderům v pa, saju do halvy tak max 1/5 života .. ? + i v třetím powerarmoru na předposledním upgradu, dostávám někdy v budovách, např. od mutantů, docela do těla a to je láduju namaxovanou broknou. Kurňa jak to dáváš, takhle levou zadní ? :)
-
Bohuzel lidi jako ty (nejsem si jisty jestli pouze netrolis) dokonale przni rpg zanr. Ve falloutu2 (coz osobne povazuju za nejlepsi rpg co jsem hral) se dala naprosta vetsina situaci "nudne" okecat.
-
Overhype jak svině, ale co jiného se dalo čekat. A to si ještě vzpomínám na komentáře jak Fallout 4 bude GOTY a jak překoná Zaklínače 3 etc. Z toho co sem z FO 4 viděl...no musím říct, že vzhledem k tomu jakej hype to původně byl, jsem očekával něco trochu lepšího (i na poměry Bethesdy). Žádnej zázrak se nekoná.
-
Jedno se musí F4 nechat má hodně hezké efekty nasvícení a slunce odrážejicí se od objektů, nevím proč ale čím víc hraju tím mmín barevné a malované se mi to zdá jakoby se hra vyvijela za pochodu *4*
-
Žiaľ, Fallout 4 je krásna ukážka toho, že ide vždy len o peniaze, pretože autori vydali svoje dielo NIE pre fanúšikov série Fallout, ale presne pre tých druhých, ktorých je samozrejme väčšina. Ako ortodoxný fanúšik série toto beriem ako poriadny fľusanec do tváre! *11*
-
Omlouvám se za vyjadřování, jsem od dnešního rána, fakt nakakaný.
Nazdárek, takže prej FALLOUT 4!
Na follout 4 jsem se fakt těšil , jelikož psychologie 3ky, je fakt super, jsem sám a pomáhám ostatním, nebo prostě a jednoduše NE !!!. Ale aby se mi, na jediném místě, kde můžu konečně stavět a mít své zázemí "POKAŽDÉ!!!", i přez absolutně uzavřený ocelový plot nasr..i nějaký psichycky nemocní, zamindrákovaný, depresoidní, kr..éni, s vyfetovanou bábou co jenom dobře slyší a hraje si na věštkyni, do každého baráku co si upravím, deb...ta!! ano ten první jsem kompletně rozebral a upravil druhý, který jsem obehnal ocelovým plotem bez dveří a lezl tam přez schody, které jsem odebíral při odchodu. Po teleportaci z5, ejhle b....anti v mým baráku a nemůžou přes plot ven, co je to za blbost, vždyť nejdou ani vyhladit, jelikož i když je fakt rozstřílíte na kaši, ejhle je tu resurekce a nebo májí i boti své quicksavy ?!?!?!
Pokud se budu chtít starat o někoho, pustím si Simsi a ne follouta !!!!!
Omlouvám se za peprnost, mého vyjadřování (mě osobně tato verze zklamala), už bych si měl asi zvyknout, že další díl té samé hry, jak říkají vývojáři, je vlastně úplně něco jiného než předešlé díly.....!
Celé sváteční úterý, jsem kvůli této hře tunil a taktoval své PC i chlazení vodou jsem přidal, abych si hru opravdu užil, ve své plné kráse..... Zbytečně......
Tímto NECHCI hru znechutit nikomu, graficky se mě osobně OPRAVDU líbí i hra mimo vesnici je příjemná, i nový VAT je příjemný, jelikož jen pouhé zpomalení času nutí, hráče opravdu naplánovat útok, v co nejkratším čase, je to prostě hra s napsaným scénářem a ne realita, je to pouze můj osobní názor, který způsobyli boti, kterým jsem pomohl v muzeu a voni si usmyslely, jako že jim budu i nadále sloužit? Kvůli tomu jsem se po 200 letech ven fakt nehrabal.......
Třeba si k tomuto systému hry najdu cestu později, třeba až bude nějaký datadisk, který doplní mnoho volného místa a nedodělky. Jak říkám, hra je v globálu to co jsem čekal, ale simsí vesnice mi po tom, co jsem se zamiloval do trojky opravdu vadí natolik, že jsem hru dnes ve 4:35AM smazal, ale jak říkám po asi 7mi hodinách hraní, mám ze hry i pozitivní pocit, takže těchto 25GB si v mém Pc, jednou místo o5 najde.
Přeji všem mnoho úspěchů při plnění misí. *1* -
30GB je pomerně dostačujících na normální nerozplizlý textury... *7*
-
Možno keby si bol sám modér, viac by si si vážil robotu iných, ktorí to navyše robia ZADARMO!
-
Presne tak! Aj keď je otázne, či modérom bude za to tento paškvil stáť...
-
Omyl - nápad stavať a opevňovať základne už vymyslel jeden modér (zhodou okolností tiež Slovák *1* ) asi pred šiestimi rokmi. *3*
-
Nazývať Sims RPG je urážkou žánru RPG, a prirovnávať ho k Falloutu je hrubosť najväčšieho kalibru, bez ohľadu na to, aký veľký paškvil Fallout 4 je!
Pardon, ale presne takým ako si ty, práve Bethesda štvrtý Fallout prenechala. -
Je mi líto toho kdo psal recenzi, že za celou dobu hraní nepřišel na to, že se věci v obchodě dají seřadit např. podle zbraní, brnění, aid, munice a pod.... a ne jenom podle hodnoty, dmg..... :D
-
Súhlasím so všetkým, no minimálne v jednej veci pravdu nemáš - o 5 rokov bude hra oveľa populárnejšia než je teraz, pretože moderská komunita ju posunie na úplne iný level. Len vďaka modifikáciám je Fallout tak veľmi populárny. Čo myslíte, odkiaľ pochádzajú nápady tvorcov, ktoré predviedli vo svojom štvrtom pokračovaní? Stačí sa pozrieť na zjavne originálny prvok, akým je stavanie a bránenie vlastného obydlia. Pre mňa žiadna novinka - už pred niekoľkými rokmi totiž vyšla modifikácia pre Fallout 3, ktorá presne toto umožňovala:
http://www.nexusmods.com/fallout3/mods/7070 -
Svätá pravda! Ak dáš vedľa seba nedokonalé a dokonalé, tak ľudia veľmi ľahko spoznajú ten rozdiel, ale ak im ukážeš len nedokonalé, budú spokojní. *3*
-
Ja som tiež fanúšik Fallout franšízy, no práve toto štvrté pokračovanie robí tak trochu hanbu aj tretiemu Falloutu a aj New Vegas. *9*
-
Ty příspěvky nejsou v rozporu s pravidly webu, páč nenavádí k blokování reklamy a nezpochybňují názory redakce. *1* Nic se mazat nebude.