Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nightborne
    Přesně tak, to je ta "výhybka" z recenze.

Jinak podle parťáků se to, myslím, moc odhadnout nedá, já třeba běhal po Prydwynu s Valentinem, což je asi jako přijít s jarmulkou na sjezd neonacistů, a nikdo si ho nevšímal.

Jak Minutemen tak BoS jde, řekněme, o dobro Commonwealthu, takže si do zelí nelezou, tam by neměl bejt problém =).
  • nj pro konzole je to vzdycky drahe
  • Jo, takze infiltrace institutu je takzvanej ,,bod bez navratu,,. Ja nejsem ještě tak daleko, zatím sem jen u minutemen a BoS, pac mi prislo ze spolu nemaj moc problém. Z toho duvodu ze sem mel sebou partaka od minutemenu při ty první misi s BoS a problém spolu nemeli.
  • ale nechapu tu cenu 1700 ?? v dnesni dobe bych za to dal tak 500
  • Takže podobně jako v Boiling Point ... přidej se ke komu chceš , dělej si co chceš ...a zachraň svoji dceru ;) *6*
  • nightborne
    Já ti to nechci spoilovat ale =). Nicméně řekněme, že Minutemen a BoS má víceméně stejnej zájem, takže si nejdou po krku, ale jakmile využiješ jedný frakce, aby ti pomohla infiltrovat Institut, už se ti odehraje dějová linka tý frakce, kterou jsi vybral.

Co se týče postranních úkolů, je jasný, že jak propukne konflikt, už questy od nepřátel splníš těžko. Jediný trochu jiný to je právě s Minutemen, protože jejich questy souvisej v podstatě jenom s osvobozováním míst pro stavění apod., takže ty si, myslím, zablokovat nemůžeš - v Bethesdě nechtěli, aby sis volbou frakce znemožnil stavění, pač sou na něj pyšný, asi =).
  • Těším se jak doplním Bethesda sbírku na Steamu .... a to jsem odmítl hrát Skyrim , jen jsem viděl úvodní scénu s odsouzencem. Dnes se od Bethesdy hraje tak leda Morrowind na GOG... Uvidíme jak hluboko herní průmysl zajde za dalších 10 let . Možná pak bude i Fallout 4 doceněn jako hra , kde byly vůbec nějaké další možnosti kromě jdi , střílej a otvírej dveře ;) ...
  • Ale i tak, přidat se ke všem, na to je třeba žaludek zkušené... údernice ulic. Inu co. Roleplay je roleplay. *1*
  • Minutemen taky? ty vypadaj ze sou neutralni?
  • tak ne, muze se pridat ke vsem ctyrem, ale u BoS , institutu a railroad budes ziskavat negativni reputaci k ostatním frakcim. minutemen nikoho neovlivnuji. A v urcite fazi hry bys mel dostat nejaky ukoly u kazde frakce které ti pak jakoby zneprateli ty ostatní. Takze pokud jsme to spravne pochopil, nejde u všech frakci udelat všechny ukoly.
  • Ja sem fanousek Fallotu 1 a 2 a Falloutu 4 bych dal klidne 9 uz po osmi hodinach je to pro me suverene nejlepsi hra tohodle roku,a serii Fallout rozhodne ostudu nedela.
  • nightborne
    To zásadní rozhodnutí je s kým budeš infiltrovat Institut. Do tý doby si můžeš vybrat, pak už to nejde. A vzhledem k tomu, jakej konec má linka za Railroad, flashi, věř tomu, že se s Bratrstvem opravdu vylučuje =D.

Tzn. ano, opravdu si můžeš zvolit jen jednu frakci, ale samozřejmě si ji nemusíš volit hned, chvíli můžeš bejt djevka pro všechno =).
  • Myslim ze BoS se vylucuje jen s institutem..
  • Ahoj. Mel bych dotaz ke hre. Pridal jsem se na police station k bratrum oceli a presto po te co me prijali me chteji prijmout minuteman i railroad gang. To se k nim muzu pridat? Slysel jsem ze je mozne zvolit jen jednu frakci
  • Herní systém je ten poslední problém. Fallout byl pro mě skvělý díky neskutečně propracovanému světu, spoustě různých řešení questů a velmi uvěřitelným a charakteristickým NPC. Všechno ostatní byl pro mě jen bonus. Fallouty od Bethesdy nic z toho nemají, tam svět nedává smysl, questy jsou černobílé a NPC nudné. Možná to má lepší herní systém (na dnešní poměry) a lepší grafiku, ale tím to u mě nezaboduje. Jestli je to 2D izo nebo 3D fps je mi šuma fuk, mně tam prostě chybí ta propracovanost, která naštěstí byla aspoň v New Vegas.
  • Pojdmě dát tisícovku: Fallout 4 > Witcher 3 s obrovskou rezervou...
  • Problém není hra, ale hráči. Jmenuje se to Fallout a tak by to měla být isometrická adventura, jinak je to špatně. Proč ? Tohle je RPG střílečka ze světa Falloutu a je udělaná celkem dobře. Grafika i na nejhorší nastavení vypadá výborně (možná jim to nastavaní nefunguje) Zatím jedu linii Minutemanů a je to fajn. Questy celkem povedené, zaplavená vodárna, třeba. Hra na pár desítek hodin pobaví. 7 je ok, 8 by to klidně sneslo.
  • A nepriznaji to na nepriznaji
  • Pokud mi skleroza slouzi, tak v puvodnich se dalo i sexovat, a bez gumicky chytit breberky.
  • Spis kdyz si pockas, az to bude za $2, jako ten skyrim, tak to bude dobra cena, vcetne tuny modu, ktery to daj do aspon castecne pouzitelnyho stavu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit