-
Kua, junk jsem do workshopu dávat nezkoušel ... a co teď čtu tak to asi jde + workshopy jde dále sjednocovat pro všechny vesnice. Tak mám dneska zase co zkoušet :)
-
kdyby nebyly rybníky, ryby by byli v prdelii. *1*
-
tady u nas v cechach vyhraje rpg roku zaklinac 3, lidi na nej dost trpej. ve svete uz to tak jednoznacne nebude.
-
Ja ji zabugovanou nemam. Asi si hru ukrad tak se nediv.
-
Kdyby se ta hra nejmenovala Fallout, hodnocení jde ještě níž, třeba si to uvědomit "fanoušci" ...
-
No uvidíme, dle mého nazoru Fallout 4 vyhraje RPG roku a bude i hrou roku. Zaklinac 3 a jeho hodnoceni 10/10 je smesne, je to jedna z malo her které jsem nedohral protože me prestala bavit po par hodinách.
-
VATS mi pri odchodu z rozhovoru funguje. Memory leak jsem nezpozoroval a pes je nahodou super. Az n ajdes toho 12letyho kluka, dej vedet. Klidne ho zamestnam *1*
-
No nevim jestli tam něco dovedli k dokonalosti, pokud si nemel urcitej sklil na urcity urovni a jako ze všechny clovek nemel tak ti stejne nezbylo nic jiného nez dat odpověď která sla dat a nakonec to bylo v mnoha pripadech vic omezeny nez v F4.
-
Dobry den, hru jsem si koupil a teprve ji instaluju. Muzu se nejak naporad zbavit toho psa ? videl jsem videa a dost mi tam vadil.
-
a ty si myslíš, že hratelnost tvoří čtení brakového textu a klikáním upoceného myšítka na výběr dialogů?
-
3/10 Priste to zkus znovu a lip *2*
-
Hra je zabagovana az hruza. Kazdej druhej quest nejde dohrat, dialogy nedavaj smysl, a k tomu stupidni ovladani z konzoli, ktery nejde zmenit. Vyvojari by potrebovali kopacku do drzky aby se probrali. Herni prostredi je slaby.
za mne 2/10. -
tychto cyber priestorovych silakov ja zerem. chyba uz len popcorn a pivko *1*
-
Pardon pane češtinář já zapomněl že jsme na pravidlech českého pravopisu a ne na herním portálu ... psal jsem rychle moje blbost
-
O 2 roky později... ne v den vydání
-
v tom pripade preju at mas brzo novy pilulky.
-
A ty si ako myslis, ze hratelnost tvori iba to ako sa manipuluje s packovacom?
-
tak on se baví o Zaklínači, ne?
-
Zapl jsem god mod, všechny jsem vystřílel a pak jsem hru odinstaloval. Mou slohovou zdatnost zkouší věc které se říká hydroponie, světle modrá a vonící jak citron.
-
tak to jsem snad ještě nikdy neslysel, hry od bethesdy jsou koridor...vy vazne z tech pribehu jednou totalne zblbnete:)