-
Vsadím se že ti synthové jsou všichni gayové a muslimové. *1*
-
ale vsechno co tam popisujes tam je....zamorena voda, tak postavis cerpaci stanici, dokonce je tam i primo Q na zprovozneni cisticky. O jidlo se ve svych ,,zakladnach,, taky muzes postarat...takze pokud je pro tebe dulezitejsi blaho tvych spoluobcanu, tak si z toho udelej hlavni Q linii a muzes po cele krajine vystavet super fungujici mestecka plna spokojenych, najezenych, okoupanych obyvatel chranenych automatickymi kulometnymi vezemi.
-
Potrebuješ na to jeden perk, ktorý ti umožní zakladať obchodné trasy. Neivem ako sa volá, ale je to tuším level 6 charizma. Potom stačí prísť k osadníkovi v budovateľskom režime, stlačiť Q a priradiť trasu do konkrétnej osady. Neviem, ale či to tiež nie je trošku zabugované. Zo začiatku mi to nefungovalo, ale potom sa to rozbehlo.
-
tak to potom v poradku.
-
Davat si na novou hru nesmrtlenost muze akorat debiil.
A vrat se do skoly na shodu podmetu s prisudkem. samej rettard tady. -
v jaké izometrii, máš zase tolik možností jako tady? Srovnávat to s izometrií je nesmysl, tam se musela kompenzovat hratelnost množstvím textu...
-
Jak by ta hra podle tebe měla vypadat ? ... a tím nemyslím, že by měla být v izometrickým pohledu ...
-
Stavění settlementu je super pokud jsi zenový mistr na rohypnolu. Tolik trpělivosti snad nemá nikdo. To ovládání mě dohání k šílenství. Leveling je jiný, není špatný ani dobrý. Objevování super, postavy super, crafting super, příběh nic moc. Nebýt zmršený technický stránky, je to chvalitebná hra.
-
Vzdyt tam mas defaultne nastaveno dalsich asi 5 loadu. Quicksave mi selhal jen jednou, ale vratilo me to asi jen o 5 minut zpet.
-
naopak. presne v tom si rozumime.
-
Mě je ták jedno. Vyzdvihnul jsem jednu trapnou zkušenost s touto přebugovanou hrou, takových propadů do textur, nesmrtelných enemáků a nesmyslné chování NPC tam bylo habakuk. Nemám zájem něco někde hledat v nastavení, hra má být v základu tak nastavená aby to dělala co má, opravdu na to kašlu.. Hru budu hrát a pořádně hodnotit hned jak jí opraví, zatím to je nedodělek pro ty škemraly co se nemohly dočkat.. Užijte si své dělání kompromisů, na to já Fallout zas tak rád nemám..
-
U RPG hry prostě očekávám, že moje postava hraje v příběhu roli a já se můžu rozhodnout jakou. Nemusí to být jen pomocí dialogů. S hratelností to nic společného nemá. Jen to z otevřené hry vytváří koridor na otevřené mapě. Asi jako třeba borderlands.
-
Nojo, odehraješ míň než padesát hodin, řekneš, co se ti na hře něco nelíbí a sesypou se na tebe, jak jí můžeš označit za špatnou, když jsi jí vůbec nehrál.
Odehraješ víc než padesát hodin, řekneš, co se ti na hře nelíbí a sesypou se na tebe, že to je póza, když máš tolik odehráno.
Prostě ta naše krásná prosluněná doba nepřipouští, aby si někdo mohl dovolit říct, že se mu něco nelíbí. Všechno je tu boží. *5* -
Něco na tom bude, předsedo *1*
-
to si nerozumíme, me se hra libi takova jaka je, a nemam rad si tam pridavat věci co neudelala bethesda ale nejakej pepik z horni dolni v americe, kterej po vecerech onanuje nad hosteskama a pije k tomu mliko.
-
Jak jsi řekl, teď jsem tu sepisoval něco v tomhle smyslu. Upřímně si nemyslím že to je špatná hra, ale s Fallouty už nemá bohužel nic společnýho.
Se Skyrimem jsem nikdy neměl problém, to je něco co Bethesda sama vytvořila. Tak ať si s tím dělají co chtějí, když to lidi mají rádi.
Ale to že mi to jejich know-how roubujou na Fallout, kterej jen odkoupili a tím mi bez výčitek k*rví mojí oblíbenou značku. To je něco přes co bohužel nemůžu přenýst.
Proto teď doufám, že z tohohle prskání Fallout fanboys, by mohlo Bethesdu trknout, že si s touhle značkou moc nevědí rady. A třeba si příště najmou studio/lidi, kteří už s ní mají zkušenosti a já dostanu hru, kterou budu s radostí nazývat Fallout. -
co to sem tahas ? My chceme strilet. (konzoloidni nowadays kids). *15*
-
V českých shopech hru koupíš za litr. 60 éček bych za hru už taky nedal - pokud jde koupit levněji ...
-
Vsak tady se nikdo nebavi o hratelnosti, ale o moznostech, ktera hra drive nabizela. Taky me to stve, ale i tak si F4 uzivam (proste spise jako FPS s prvky RPG).
-
Já mám nahráno cca 35 hod., hra je krásně stylizovaná do falloutí retro postapokaliptické krajiny(alespoň v nastavení grafiky full se všema efektama), buggy jsem žádné nepotkal. Hratelnost je suprová, stavění settlementů je supr, objevování krásných lokalit je supr, Mr. Handy co krájí ghouly je supr :D, obtížnost dle gusta - já na very hard/smrtí i v poweramoru tak akorát, munice a peněz spíše méně, než více, boj s nepřáteli, kteří se nedají lacině, fyzika nepřátel, craftig - využití všeho co lze najít - supr., powerarmor a vše kolem něj supr, leveling mi přijde též dobrý.
Hra má hlavně skvělou hratelnost, je ve všech aspektech vyvážená a odsýpá. Hlavně se u toho strašně bavím :)