-
typickej PC hrac, bez si zahrat Dotu bllbecku..
(ja jen aby si někdo nemyslel ze PC hraci jsou něco vic, sam hraju taky na pc) -
to je úroveň toto *4*
-
co to má společného s hratelností?
-
když máš něco ve workshopu a stavíš tak se ti tahaj surroviny i z něj ne? nemusíš to přesouvat ... Vesničaní mi nanosili do workshopu asi 20 kukuřic a já je mohl pak bez problému zasadit, ikdyž vím že v inventáři žádná nebyla
-
Co s tim mas, hraju cca 40 hodin a nic takovy se mi nestalo. krome jednoho pripadu když mi u rozhovoru nepreskocil text na další.
ta poslední veta fakt pobavila:) -
Zase co si čekal od Bethesdy. Mě teda hra jede bez problémů, sem tam fps drop.
-
typickej konzoloidni hrac. bez si zahrat COD blbecku.
-
Dřív bylo možné si přecijen víc vybrat jak v dialozích reagovat. Dnes je to ořezáno na naprosté minimum.
-
nevím jak seš daleko, ale je to docela porod hrabat se mezi 50ti druhama oblečení, kde se ti menu po každém prodání/rozložení předmětu hodí zpátky na první předmět v nabídce. Úplně stejný problém měl i Skyrim u kterého to vyřešili pomocí SKYui modeři, takže můžeš srovnat a pak třeba se štěstím pochopíš proč je současný inventář tak nedoladěný..
A u zbraní ta možnost seřazení podle dmg,rychlosti střelby,váhy, ceny atd je sice fajn, ale jediný co potřebuju a to je sežazení podle typu munice tam není. To sem opravdu nepochopil
Jinak je to skvělá hra, i s debi*ním příběhem (který je dnes v každé druhé hře) se to hraje samo -
U některých rozhovorů je volba s možností použití levelu charisma. Je pravda, že Obsidiani ve FNW to vyvedli do dokonalosti, ale též jako ve F4, ne ve všech rozhovorech byla možnost použití různých skillů. Takže ten výpis není úplně objektivní.
-
ja myslim ze to nemam zapotřebí ti něco dokazovat, pokud ti moje příspěvky prijdou spatne a o nicem dokazu s tim zit. To je asi tak vse co bych k tomu ještě chtěl dodat.
-
No "hejtri" ...my jsme spise hlavne zklamani z toho ze to mel byt Fallout ale ona je to jina hra jen s texturami a nazvy okopirovanych z Falloutu navic se znacne technicky neodladenymi vecmi ackoliv neni nijak spatna. Mit jinej nazev tak to beru ale tohle je primo rana do srdce fandum Falloutu.
-
Co to má přesně dělat s hratelností? Jako čím více textu, lepší hra? Od kdy?
-
Jo tak revoluce se nekoná, ale nápad stavět a opevňovat základny mi v týhle hře jako revoluční myšlenka přijde nespa?Atmosféra že by se dala krájet..no jo no člověk už je tak zhejčkanej, že už neví co by na tom ocenil, ale nu což za mne 9.9 *1*
-
Souhlasím...smutné kam se legandární RPG dostalo.
-
Jako všechny Bethesda hry potřebuje Fallout 4 čas na vyzrání a zásah modderů. Za rok, dva to bude hra na 9/10 jako se tomu stalo u Skyrimu.
Recenzentovi palec nahoru, že se odvážil dát 7/10. To je z mého pohledu docela dobré hodnocení. -
Jak tenhle zabugovanej shitfest muze dostat 7/10? Takový hodnocení by hra dostala, kdyby běžela na jedničku.
Má to memory leak, CPU usage místy padá ze 100% na 50% a tím pádem to dropne ze 60FPS na 20FPS a je úplně jedno jaký nastavení detailů máte. Bugy s terminály, bugy s HUDem (který si třeba jen tak zmizí), parťáci zmizí (pak se najednou z čista jasna oběví), dementní dialogy, kdy nevíte jestli vám to uprostřed dialogu neuvolní střelbu, takže nemůžete přeskakovat text (čtu to rychleji, než NPC mluví) ze strachu aby jste toho blba nestřelili do hlavy.
Někdy se zaseknete v dialogu a můžete odejít. Pak ovšem nefunguje střelba and VATS. Musíte se pak vrátit a doufat, že se ten dialog reinicializuje. Hra má nechutný memory leak. Sama vypadá nechutně. Ten pes je něco co zmákne 12ti letej kluk v nějakým freeware modelovacím nástroji.
User interface je totálně k ničemu (press TAB to exit, wtf really?). V současném stavu na PC to je tak za 4/10. Kdyby byla hra po technické stránce OK, tak 8/10 (přeci jenom ty možnosti tam převáží mírně plytký příběh a side questy jsou občas zábavné).
Ale beztak to hraju, páč nic lepšího není. To ovšem neznamená, že to je dobrá hra. Není, je příšerná. -
drz hubu, nebo to reknu mimu brachovy a ten te zabyje i celou tvojy rodynnu ty pco.
-
Proč trolling ? Jenom by mě zajímalo, kde se v tobě bere ta odvaha, někoho kritizovat za to, že se mu líbí jiné věci než tobě . Máš na to nějaké školy nebo tě někdo zvolil ? Dřívě se říkalo "Snědl Šalamounovo hovno"
-
Podle mého názoru a pozorování zdejších hodnocení od redakce si myslím, že pro AAA produkci je zdejší stupnice v rozmezí 6-10 a pokud by jeden rád hodnotu na stupnici 0-10, musí si provést přepočet.