-
jojo, ale konzoloidni ADHD deticky, to budou stejne obhajovat. pac vedi houno.
-
Jediný co mne štve v inventáři, je, že např. nelze věci přehazovat držením klávesy, nebo není možnost předat vše - je pouze možnost vzít vše ! ...Jelikož, pro stavění, schraňuju veškerý junk v krabici a když jdu něco stavět, nebo upgradovat, tak vemu všechno z krabice - to je ok, jen to pak vše vracet zpět je tak na 200 kliknutí :( ....tohle jediný mne sejří.
-
To na věci nic nemění.
-
mich 29 kamosu bys neprepral, ty gadzo bilej rasysto, pyzo.
-
Tato ukázka ze steamu, kam se série dostala, je pro mě všeříkající a bohužel pravdivá:
http://steamcommunity.com/id/Yagey1/recommended/377160/ -
Konzole ani vývojáři za to nemůžou. Můžou za to hráči, že kupují takové hry, které na PC vypadají jak čisté porty z konzolí. A může za to trh, kde jsou PC hráči u některých typů her už v menšině a pro vývojáře a herní studia se prostě nevyplácí nějaké větší úpravy pro PC hráče. Můžou za to také recenzenti, kteří dávají Bethesda her vesměs velmi dobrá hodnocení, přestože se od Morrowindu příliš neposunuli. Zatímco Morrowind byl ve své době přes pro Bethesdu tradiční technické nedostatky fenomenální, dneska už to prostě nestačí a musí jít dál. Hlavně příběh a postavy by se měli posunout. No a taky by měli najmout více herců na namlouvání postav. *1*
-
Všichni víme že by si se pochcal strachy kdybych ti zaklepal na dveře.
-
tebe jebnu asi dvakrat kdiz mas dve hlavi teda no.
-
Kromě velice slabé hlavní příběhové linie, tam snad není žádný extra problém. Stačí na ní kašlat a jet některou z frakcí.
-
*1* *1*
-
Jj, nějaký tele tady hru sepsulo hru na 3/10 a pak napíše, že nahrál 35 hod. Ale spíš bych řekl, že to vůbec nehrál :))
-
grafuika vypada jak hra na konzoli :D :D vetsi nesmysl snad ani nejde rict :D tohle je opravdu jen zazite u pc hracu aby si pripadali lepe nebo chytreji ... vy tu grafiku studujete pod lupu ne ? v tom je takovy rozdil ze to ani nejde znat to jen chce byt nekdo chytry :D
-
Asi ti jebnu trubkou do hlavy ty dezo bilej.
-
tak oni i ti ,,hejtri,, maji nakonec odehrano 50+ hodin, takze ona je to spis takova poza, kterou graduji do extremu
-
Momentálně v Izraeli, útočí palestinci nožema rovnou proti m16 ... takže asi tak. Nevim co tady řešíte. Nepřátelé kteří mají zbraně se dobře kryjí a ostřelují ze zákrytu. Ti co jsou melee na vás prostě vyběhnou. Třeba i u nás byla kauza kdy několik týpků s bejsbolkama, zaútočilo na ozbrojenou ochranku klubu ...tři jsou mrtví ....
Takže ještě jednou, ano boje ve hře i nabíhání nepřátel na steč, jsou úplně v pohodě. :) -
Naštěstí hra nemíří na hráče jako si ty. Pro tebe je tu Call of Duty, Assassins Creed a NFS kde je grafika super, ale všechno ostatní nestojí za řeč.
-
co do me kerujes ty pyzo, udelam rizi rizi a hlava na tri pulky.
-
Libi se mi jak je kolem F4 zivo. Vite, blbe a spatne hry mivaji třeba 20 prispevku a nikoho nezajimaj. Takze vlastne i zdejsi hejtri delaji F4 obrovskou reklamu. Proste, když bethesda vyda hru je vždycky kolem ni peknej hukot, a to klidne i pet let po vydani, uprimne neznam hru/studio která by se timto mohla pochlobit. Vetsinou i když jde o super hru po ni po roce nestekne skoro ani pes. ty hry jsou tak dulezite ze skoro každý se ma potrebu nejak vyjadrit, at uz v dobrem ci zlem, oboji znaci zajem.
-
kokos ty normalne neprezijes ze se to nekomu libi a nedostatky nevadi se zblaznete.. inteligentni clovek by to oduvodnil normalne sam za sebe tyhle vase hned nepratelske reci o vas vypovidaji jen jedine .. ze vas nazor nema vahu.. ale jen ktomu zaklinaci ze by si zaslouzil min.. taky bych rekl ale sou lidi ktere to neskutecne bavi viz treba recenzator zaklinace takze proc ne je to o tom jak to komu padne
-
presne, taky se mi zda, ze to recenzent nejak nevi, ikdyz nechapu jak je to mozne...inventar mi teda nijak neprehledny neprijde