Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • presne tohle. ale fanboiove jsou mimo dal.
  • Mimochodem, že hlavní dějová linie, resp. téma hry vůbec nezapadá do kontextu nikomu nevadí? Děj se odehrává 200 let po po jaderné apokalypse - je miliarda témat, která se tímto otevírají, ale ne, Bethesda vymyslí "lidská" práva pro uměláky. *1* Ty jo, představte si sami sebe v takovém bezútěšném světě - zbídačená planeta, všechno zdevastované (vypadá to tam jako v Libyi po vývozu emerické demokracie), zmutované obludy, ozáření chudáci, bída, hlad, nemoci. "Co asi dneska podnikneme? Copak nás trápí nejvíc? Že nemáme žrádlo? Kdepak, pohoda. Že voda je kontaminovaná a umíráme? Vůbec! Půjdeme vymlátit vedlejší osadu, protože mají keřík s rajčetem a náčelníkova dcera nevypadá jako mumie, ale jako něco, co už má blízko ke zdravé ženě? Naivové!!! My soudruzi dnes budeme řešit, že něco na způsob trošku mazanějšího kávovaru je utlačováno a proto zahájíme boj za jeho práva!" *1* Tohle téma do takové hry napadne fakt jen blbca nebo Evropskou komisi. *1*
  • Výborná recenze, díky za ní
  • no vidis a pritom jsi to mohl v klidu mit za 40
  • Myslis lolitky, ruzovy pipboye a kalhotky s napisem USA? protože 90% modu je prave o tomhle.
    tech 10% je dobrych a uzitecnych, ale ze by to nejak zasadne menilo to co udelala bethesda? Spis ne, porad tam bude 90% hry udelane od nich. Moderi nejsou zadna spasa, kolikrat téma modama nadelaj vetsi bugfest nez tam byl.
  • I kdybych jí měl (jakože nemám), tak věř mi, že tím, že crackneš hru jí neuděláš zabugovanou. zabugovanou jí uděláš tím, že používáš 10 let ten samej engine na kterej nabaluješ balast a pak už se v tom nikdo nevyzná. Ignoruješ QA (pokud nějaký máš) a všeobecně je ti úplně jedno v jakém stavu to vydáš, jelikož se najdou z nějakého záhadného způsobu lidi jako ty, kterým to nevadí.

Pokud tvoje verze je bez bugů tak ji mega lucker a gratuluji. Ale nemusíš obviňovat lidi z pirátství jen proto, že si legitimně stěžují na to, že je prodejce pojebal.
  • ten jouda, nezabil starou brecu, a nedal si jako totalni vypatlanej idijot nesmrtelnost. Toz tak.
  • :D To je zabijak
  • Bohužel se tím nikdo nezabývá. Na steamu stovky lidí, na stránkách Bethesdy to stejné, ale bez jakékoliv odpovědi nebo reakce. Otřes. Máte kliku, přeju vám to. Spousty lidí tu kliku neměli.
  • Právě, přijde mi nevděčný dát hře nižší hodnocení, když navazuje na něco co mě bavilo a sbiralo to 9,10ky hodnocení a ještě ti tam přidají nový prvky, který ještě víc obohatí hru samotnou. Ale proti gustu žádnej dišputát.. *3*
  • Diky, musim potvrdit, ze to hodne zlepsi zazitek z hrani. Must have.
  • Lze v menu nastavit aut. quick save při každém otevření inventáře. ...Tvoje blbost. A též nechápu že už jsi po 8 hod. v diamond. To jsi zatím přišel o hodně krásných lokalit, při průzkumech okolí. Já třeba do diamond dorazil kolem 20 hod. hraní :)
  • za to muzou konzole a nowadays KIDS.
  • Tak mám to koupený, tak už to snad dohraju ne. Hra je to zábavná a baví mě, ale pak přijdou bugy a člověk si přeje aby to nikdy nekoupil. Tohle je jiná situace než na kterou odkazuješ.

Nechápu jak tu hru můžete bránit. Za 60€ očekávám mnohem více. Není divu, že je herní průmysl ve stavu v jakém je.
  • Si to rozeseres a pak nadavas na hru, typicke u her od bethesdy, vždycky rikam ze hrat jejich hry chce sebekazen, ne se tam chovat jak hovadoo:) je to komplexni hra a ma stovky moznosti, ukládat, ukládat a ukládat..porad..zapamatuj si to a budes v pohode:)
  • uf, poslední větou jsi mě uklidinil že nejsi normální
  • tak ty mas v hlave dobre vymrdano, davat nesmrtelnost za svoji debilitu.
  • Je možné že verze Fallout 4 - CODEX, je trošku zabuggovaná :)
  • DonVirtuous
    Ten váš gamesplay byl zklamáním, ten jouda co to tam hrál je k pláči... Samotná hra mě bavila asi 8 herních hodin, pak jsem omylem zabil jednu starou brécu v Diamond dity a hra mě bez quick savu nemilosrdně zabíjela nasranou ochranou.. Takže 8 herních hodin v pejči a začít od znova, to jo teda. Tuto debilní situaci jsem vyřešil cheatem na nesmrtelnost a vystřílel jsem celé znepřátelené Diamond city, zdálo by se že jsem problém vyřešil, prdlajs, tím že jsem všechny vystřílel jsem přišel o obchodníky a hra se stala ještě hůř hratelnou.. Hře bych za tyto nedomyšlené savy bez checkpointu a hromadu bugů dal ještě méně. Na druhou stranu, skalní fanoušci série toto všechno přehlídnou a ještě jsou nasraní že je 7 málo, nikdy se nezavděčíš všem..
  • Něco jak když rusové, s plnou pusou bigmaca, nadávají na kapitalistickou USA :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit