Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra je dodělaná. Jinak doporučuji tomu dát alespoň 15 hod. a pak uvidíš, že tě to chytne. Ja jsem hru začal po 1 hod. hejtit, ale po dalších několika hodinách, jsem pochopil jak co funguje, kde se dá co dělat atd.. a vše se v dobré obrátí. A najednou člověk hraje supr hru :)
  • Aha. Někde jsem četl něco o možnosti zřídit obchodní trasy, ale k tomu jsem se zatím nedostal. Možná tím mysleli jen nějaký ten perk *4*
  • slabej troling. zkus to lepe.
  • Asi tak no :) Na Skyrim se tady nadavalo taky jedna basen a i par let po vydani je to porad v top10 nejhranejsich her na steamu :) i kdyz je fakt, ze je to treba kvuli modum, ale tady to bude uplne stejna pisnicka. Pockam, her mam stejne mraky, a pak si to s chuti zahraju
  • Pozor na obranu kolonií. Pokud má kolonie, sečteno bodově, víc vody + potravin, jak bodů na obraně. Tak je velká pravděpodobnost nepřátelského útoku a vyplenění kolonie. Většinou když jste někde na mapě ....

Už se těším jak dostavím hradby, zvednu vodu a jídlo tak na 150, obranu na 100, a budu konečně mela o mé postapo útočiště :D
  • Bethesda by měla dostat nějakou cenu za oblbovani videohernich kritiků. Takrka pokaždé vyda monumentalne vyhypovanou hru, která nasbíra skoro samá absolutní hodnocení, aby po pár tydnech až měsících vypluly na povrch nedodelky, bugy, konceptualni chyby a hráči zjistili, že je to vlastně prinejlepsim jen mírně nadprůměrná hra (viz TES série, Dishonored, TES online, Falloutv3)... Aspoň tady hodnocení odpovídá...
  • Jestli hru z PS4 jako tohle http://www.czechgamer.com/pics/clanky/21658_maxresdefault-1442587914.jpg rozjedeš na průměrném PC tak jsi borec.
  • To jste schválili na posledním sjezdu nebo kde ? Vydali jste k tomu i brožurku ? Ty co to mají jinak, tak ty zavíráte nebo rovnou upalujete ?
  • jo tak ty sem nehral to je pravda .. ale je to proste s tohohle prostredi porad je co objevovat... jenze to rikas ty... dalsi rekne nejlepsi bylo v f3... to uz je jen o tom ze tobe se to nelibi preci... je tam hezky venkov mocaly mesto 80% budov ma interiery metro a tak... takze prostredi urcite neni tak tragicky... jestli neni nejlepsi tak co no... pro me skvely jak tady tak v trojce i new vegas
  • popiras fakta nesmyslama. Konzole JE obsolete hardware. a vykonem je tak na 20% prumerneho PC. precti si neco o hardwaru, misto hrani na konzoli.
  • Materiál v koloniích může být sdílený !!! - tedy ten který vytvořím "rozložením věcí" v budovatelským režimu, ne junk který najdu. Avšak je nutné rozposlat vesničany do ostatních kolinií, které mají mít sdílený obsah.... potřebuju k tomu ale char. a rank.

Na F4 je fajn, že je stále co objevovat :)
  • To je výhoda konzolí. Když bug, tak pro všechny !
  • Harshday
    Slyšel jsem to, někdy minulý rok, ze školy už jsem taky nějákou dobu, tak jsem tomu věřil. Nicméně to používám jak kdysi.
    V tom případě se omlouvám za bludy a toho kdo mi to řekl nakopnu. *1*
  • 9/10? Sakra teda ta škála se mění. Tím mě chceš říct, že ta hra je legendární, perfektně vyladěná, důstojný nástupce série, která má jen drobné chybičky? Protože to 9/10 znamená...

Mimochodem tím myslíš ty fanatyky co měli ztráty 80% při těhlech útocích? U tupého supermutanta bych to pochopil ale zkus přemýšlet, běžel by jsi proti brokovnici s nožem?
  • vratit do skoly, doucit.

http://www.slovnik-cizich-slov.net/ztec-1293526387/
  • nepochopils. F1/F2 je oproti tomuto asi o 10000% lepsi herni prostredi. Bud vis anebo nevis. a ty evidentne nevis.
  • Harshday
    Sdílení materiálu ti dělá jeden perk s charisma stromu, teď nevím přesně jak se jmenuje.
  • Textově recenze v poho. Jen jak to čtu, tak by mi výsledné hodnocení sedělo tak na 9/10. Což té hře i osobně dávám.

Jinak pořád nechápu, co komu nesedí na soubojích. Nepřátelé se dost kryjí a neustále házejí granáty, moloťáky. Teda alespoň na very hard obtížnosti.

Jo a že na mne mutant nebo raider co má zbraň na blízko, běží rovně a nekličkuje ......tak jen srovnání s realitou ...japonci když běželi na steč, tak taky neuskakovali, ale prostě běželi na steč, stejné je to asi se všema vojákama co útočili na bajonety...
  • Harshday
    Ne, těch kolonií je více. Lidi přicházejí i sami od sebe, pokud postavíš radiový vysílač. Musíš se starat v jednotlivých koloniích o vodu, obranu, jídlo, nocleh apod.(pro každou kolonii zvlášť. Pokud budou lidé spokojeni, budou ti tam přicházet.
  • evidentne napsat nevis co je dobra hra je dost propad inteligence pokud nedokazes pochopit ze se lidem nelibi jen to co tobe ... sem hrac od mala hraju od dne vydani... nehledam chyby abych tu mel co psat.. hra me bavi prostredi se mi libi a herni system taky to ze tobe ne uz neni muj problem ... stahni si cod novej a muzes jen behat a nesmyslne strilet pokud ti to vyhovuje vic ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit