Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • opravdu nechapu tu vecnou snahu omlouvat konzolovou grafiku ktera vypada jako z playstationu 1ky. *12*. a e tu snad nekdo komu vyhovuje to konzolove ovladani a nemoznost si hru vyladit na klavesnici ? vzdyt je to smesne. konzole opet nici PC hry.
  • Pes má velikou nevýhodu v tom, že neumí střílet. Lidský společník je lepší. A taková Pipe je i koukatelná *4*
  • Jako s tím vaším hatem proti konzolím už mě fakt začínáte štvát...hru jste si jako fanatici předobjednávali tak mlčte. Věděli jste moc dobře do čeho jdete. Dost pochybuju, že osekané RPG, mizerný příběh a chyby jsou kvůli konzolím. To spíš fušerství vývojářů, které jim tolerujete už X let a stále masivně kupojete jejich hry a bráníte je do posledního dechu protože "Modeři to přece opraví". Super koupím si hru za 1000 a budu čekat pár měsíců než bude v dobrém a kvalitním stavu.
  • co vím, tak ne, díky omezené možnosti voleb a chybějící karmě to nejde hrát jinak než na Dušína
  • Na gtx 660 a jejich ekvivalentech, se dneš už hold nové hry na max. a netrhaně, hrát nedají ...tak to je. Hra je zřejmě hůž optimalizovaná a velký vliv na fps mají také pomalé/rychlé ramky. Pokud si myslíš že máš slušný stroj a hra se ti trhá, protože je už výkonově za zenitem, tak chápu tvoji nasštvanost :)

Já kvůli téhle hře upgradoval stroj a jedu max detaily na gtx770.

Pokud srovnám možnosti skillů z předešlých dílů a nový systém rozdělování bodů. Tak jestli potřebuju % k otvírání zámku vždy po 25%, nebo zda rozděluju body 1-4, tak je to prašť jak uhoď. S tím že ve F4 je zvýšena obtížnost, díky nutnosti mít určitou výši levelu, pro vyšší staty.
  • Super -_-... mě spíš zajímalo jestli tam je něco jako Paradies Fall nebo obdoba Cézarovi legie. Přiznám se že mě baví zkoušet hrát za takovou svini a některé módy to dotáhly dost daleko. (Slavery Extanded např.)
  • ten kdo hral F1/F2, tomuhle konzolidnimu bazmektu nemuze dat vic nez 3/10. konzoloidni zprznena hnus hra. *11*
  • "Pes - otravna slozka, nemoznost ho poslat do p" pokud je myšleno poslat do pryč, tak na to je v rozhovoru "dismiss"
  • *1* Když se tak člověk dívá na to, co vyplodila Bethesda, tak si říkám, že ani ten Fallout tactics nebyl tak špatný. *1*
  • ma pravdu , predseda.
  • A kto uz konecne do zaporov napise aj tie unavne caste loadingi
  • to protozze hreni doba COD je 4 hodiny. ano v kuse, abych mohl napsat jak to vnimam. Dle tvyho zpusobu vyjadrovani a mysleni je ti tak 14-16. vic rozhodne ne.
  • Vždyť ano, co sis myslel? *1*
  • proto taky hře dal 6/10, což je ekvivalent lehce nadprůměrné hry
  • Tak hlavně, že za to můžou konzole co...
  • v podstate tam za otrokare hrajes defaultne :) a zakladas jednu otrokarskou osadu za druhou
  • A nebo si staci stahnout http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/102/?
  • dokud nevyjde Fallout, který bude mít parádní příběh, propracované RPG prvky, super hratelnost a uživatelské hodnocení na metacritic nad 9...

tak pro mě celá fallout série končí Falloutem 2...
  • Stejně seš divnej. Vyhejtíš hru, kterou hraješ 35 hod. v kuse :D .... to asi tak špatný není, ne? .... Někteří by za tuhle dobu dohráli celou serii COD :D
  • Dotaz, je tam možnost hrát například za otrokáře jako v minulých falloutech ? Já to hrál jen pár hodin u bratra ale z toho se sedmičkou docela souhlasím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit