-
Myslim, že jedinej problém je tvůj komplex vůči nim. Vsadim se, že más i nesmyslnej odpor k hraní na gamepadu.
-
když postavy co choděj na jídlo a pumpujou vodu zvládal už Gothic II :)
ne že by to ten gamebryo engine nezvládal, pamatuju si ten mod na stavění osad z NV a tam šlo osadníkům nastavit spousty různých animací, postavil jsem jim tam bar a poblíž ohniště, npc tam posedávali a polehávali kolem ohně, tancovali, chlastali a zevlili u baru, bylo to takové veselé když se tam večer všichni sešli *4* -
Tak jsem to jen 3 hodinky zkusil na půjčené PS4 a není to až tak hrozné. Nicméně tato recenze mě přesvědčila, že, stejně jakou u většiny her od Bethesdy, to má smysl koupit tak za rok, až vydají několik patchů a budou dostupné fanouškovské mody, které tu hru dopilují.
-
ty asi moc nerozumis psanymu textu ze ? kids these days.
-
problem je v tom ze ty problemy pochazi z konzoli. takze ?
-
Si to nehrál, co ? :D Pokud máš kompa kterej to rozjede na plnou grafiku a efekty, tak si to kup a po 20 hodinách hraní, to zhodnoť znovu. ....jinak já jsem začínál na demu F1 ...a F4 si sakra užívám :)
-
A teď moje recenze. To se jednou v Bethesdě rozhodli, že si utrhnou od huby a koupili licenci na hru Fallout. Protože vývoj stojí prachy, oprášili na disku Oblivion, fantasy krajinku překreslili na radioaktivní pustinu, zombie, kostry a duchy přepixelovali na nájezdníky, supermutanty a ghuly, firemní toaletářka spíchla hlavní dějovou linku, uklízečka vedlejší questy a svačinářka rozhovory. Vznikla hra s úžasnou atmosférou, kterou vzápětí zničily nelogičnosti a tuposti jako funkční počítač uprostřed bazénu s vodou, bouda babky vedle hnízda párače a nuka bloncky vedle tábora supermutantů, taky postižený příběh a hloupé questy, nicméně hlad hráčů po novém Falloutu byl větší a tak se toho prodalo tolik, že se manažerům protočily panenky a tak se mohlo na vánoční večírek Bethesdy nakoupit lepší chlebíčky a pěknější štětky. Protože se kravka dojí, dokud dává mléko, začal se programovat Fallout 4. Chlapci programátorští zrovna makali na Skyrimu a tak se hned po jeho vydání, jak na disku u zaschnuly clustery, vrhli na F4.
Opět se přepixelovaly postavy, dračí brnění na Power armor, pak se 3/4 postav vymazaly ("však pustina, ne?"), rozhovory zkrátily na 4 volby ("o čem by ti mutanti chtěli kecat"), toaletářka zase nažhavila hlavu a protože se zrovna malý George Toileter junior ztratil, hledáme v F4 fakana, vyhodil se RPG systém, ("protože to děcka na konzolích stejně otravuje"), odflákla se optimalizace pro PC ("z konzolí jsou prachy, ti PC šmejdi stejně všichni kradou z Torentů") a pořádně se namazalo na reklamu a další marketingové kličky a pro jistotu zrušila lokalizace. A výsledek je zase rozporuplný, hra je dobrá střílečka, ale pravý Fallout to bohužel není, nicméně my, hráči jsme zase nažhavení, tak tomu dáme šanci, chvilku nás to pobaví a za rok budeme kroutit hlavou a čekat na F5. -
Tak s tím jídlem, to tam máš bug. Když se setmí, tak se všichni slezou kolem kamen nebo kotlíků a cpou se z misek nějakým jídlem.
-
Souhlas, nahrano 25h za celou dobu ani jeden pad, ani jedna chyba, error, technicky problem...
-
Nepsat ty demence o konzolích, tak bych ti dal i palec nahoru.
-
Takze si to shrneme. Placenejm recenzim 80%+ muze verit snad jen 5 lety naivni retardovany decko. Realnych je tak 30-40% kdyz jsi fanousek. Grafika - extremni hnus, textury z konzoli jsou jak z roku 2000. odpad 0/10. Zvuk docela ujde 6/10. UI - konzoliodni srazczczczczka, 0/10, jdete se s konzolema vycpat. Nemoznost namapovat klavesy na PC ? U MAD ? -1/10. Questy - repetetivni bez tam , vykosti to, hotovo 2-3/10. Pes - otravna slozka, nemoznost ho poslat do p 1/10. Boj - primitivni AI, ktery strci FarCry 1 do kapsy kdykoliv 1/10. Sbirani tuny balastu, bez vyuziti (staveni slumu, bez efektu nepocitam, tohle neni do zadele SIMS) 1/10. Ziskani maximalniho armouru ve hre po 10 minutach, zatimco v F1 jste na to cekali desitky hodin. jasne ADHD konzoloidni deticky nemaj trpelivost i dont care. 0/10. Overall - nuda nuda a zase nuda. celkem 3/10. a nazdar bazar. Nebrat. *6*
-
Upřímně mi nejvíc kazí požitek ze hry ty propady FPS a celkově technické zpracování kdy to snad úplně random lítá od 30 k 60 (jak na 1080p tak na 1440p -R9390x, 980, 980Ti) a zpět a člověk má pocit, že se hra každou chvilku rozsype.
-
Mám nahráno asi 60 hodin. Ani jednou mi to nespadlo. Pouze grafický bug s mizením pipboye nebo zbrane. NVidia, Intel, Win7. Nepřehřívá se grafárna ? Díky špatné optimalizaci, jedou grafárny na 100%
-
To víš, takhle nějak funguje marketing
-
harcore gamer? a 100?
http://images.firstcovers.com/covers/flash/i/i_don't_want_to_live_on_this_planet_anymore.-947004.jpg -
souhlasim se sedmickou - RPG system oholenej na kost, konzolovej "dialog wheel" kde dopredu nevis co reknes a odpovedi yes/no/maybe/sarcastic jsou aplikovany skoro na kazdou situaci, sileny UI, bugy, "cernobile" postavy, boj mi porad prijde takovej neohrabanej... neni to uplna tragedie ale spis tu hru posunuli dozadu :D btw - bavi nekoho sbirat ty tuny odpadu a stavet z toho napr. settlementy? ja tyhle aspekty hry uplne ignoruju, vzdycky jenom vyhazim nepotrebny kokotiny kdyz prekrocim maximalni vahu, kdyby se obecne dalo sebrat min veci tak by to pro me bylo jedine dobre :D
-
Ovladani, customizace, menu - vsechno strasny jak pises. Ale presto, kdyz te hra bavi, tak tyto veci nejsou podstatne...
-
Já mám bohužel ten nepříjemný bug, kdy hra padá bez jakékoliv hlášky, takže nemůžu vůbec hrát. Na Steamu jsou stovky a stovky lidí se stejným problémem, který zatím nikdo nespravil. Vše mám aktualizované samozřejmě. Doporučují nainstalovat nějakou Betu, ale ta v nabídce hry vůbec není, takže smůla přátelé. Ano, mám povoleno e Steamu přijímat Bety než se někdo zeptá.Vyjmečně jsem hru koupil hned po vydání, protože jsem měl volný víkend, ale ouha, čumím na ikonu na ploše jak kkt, protže to náhodně padá, stále dokola.. SUPER Bethesdo!! Díky moc.. Vím, proč hry nekupuju hned při vydání, zase se mi to potvrdilo..
-
Nevím, tak možná lidé z mého okolí problém s optimalizací nemají. Nevadí, ale co se týče skillů, tak tak tam si stojím za svým. Je dobré, že to po dlouhé době alespoň nějak změnili. A ano, nemusím zkoušet fallouta 1 nebo 2, hrál jsem to poprvé už před 15 lety. Včetně fallout tactics, který se moc neujal a možná to byl nejslabší díl série, ale mě se líbil, zase trochu jiný typ hraní. Nechci mít stejnou hru 5x vydanou,
-
Podněcování nenávistí vůči skupině lidí vyznávající určité náboženství.. Kdo, kde ? Oni to zvládají sami se svýma názorama na gaye, bombardováním, kamenováním, pofidérníma lidskýma právama, názorem na nevěřící ( Buď věříš, nebo máš ku*va problém ) a celkovou omezeností. Není potřeba nic podněcovat.