Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    ja mám psa :) ten je úžasný borec :) ostatných neriešim :)
  • maros.goc
    somarina :) 5/10 je známka priemernej hry :) to že tu v priemere dostávajú hry takých 7/10 neznamená, že je 7/10 známka priemernej hry, ale znamená to, že hry sú tu hodnotené v priemere nadpriemernou známkou 7/10 ;)
  • Pro me tahle hra jednoznacne uplne rozcarovani a zklamani. Zvuky a hudba perfektni, grafika v pohode pro me libiva, souboje a prestrelky ..no na me az moc akcni pojeti ale v pohode.Svet je primo lakajici k prozkoumavani...no a timto vsechna pozitiva konci.Co je nejvetsi fail tehle hry je interface, ovladani a vubec technicka stranka tehle hry.Nemoznost zmenit ovladani na klavesnici k obrazu svemu to je katastrofa a kdyz uz to jde nekam dat ta klavesa tak pozdeji zjistite ze uz je davno zamcena a preddefinovana v modu pro sbirani a rozebirani veci a tudiz to co mate nastaveno vy tak se vyrusi takze ve finale vlastne treba ani nemuzete tu a nebobtu vec sebrat ci rozebrat nebo neco jineho.Tahleta nemoznost customizace je pro me naprosto nepochopitelna.Dalsi vec co je katastrofalni je ovladani menu. Kazde menu se potvrzuje jinaci klavesou a odchazi a rusi stejne tak.Proste kdyby tam nebyla ta napoveda tak se nechytam a cele to ovladani vsech menu spise vypada jako hra na klavir nez pohodlne hrani na klavesnici.Zamek na 30 FPS..no toto je snad nejvetsi ulet. Myslel jsem si ze mam tak spatny PC ze to neutahne tu hru ze se tak poskubava.Pozdeji jsem zjistil ze nejaky cvok vyvojar to zamcel na 30fps....no to snad ne!Po tweaku ini souboru to na 60 fps a vyse ma konecne plynulost a neni to jak zpomalenej film.FOV je taky katastrofa. 80stupnu ...to si pripadam jak kun s klapakama na ocich.Zase pomohla uprava INI souboru a prestaveni na 90.Aspect ratio a rozliseni jen pro widescreen..tohle jsem taky absolutne nepochopil jak se tohle mohlo zrodit nekomu v mozku.AI postav je primo hrozna.S kovovou tyci jde po primce proti Vasi pistoli 5 raideru ..nechapacka.Pathfinding je taky strasny.Stale nekoho musim nekam postrkovat nebo odstranovat krabice ci jiny veci z cesty postavam pac to auticko fakt neprekroci ani neobehne kdyz ho nekdo kopne mezi futra.Takze takhle bych to shrnul.Kdyby hra nemala tyhlety ulety tak si myslim ze je docela zdarila i kdyz to uplne s filozofii falloutu moc nesedi ale kdyz bych to bral jako prvni Fallout co hraji tak bych jeste bod hodnoceni pridal.Za me 6 z 10 jako fandu pro novacka 7z 10.
  • Harshday
    To bude asi nějaký bug, ještě se mi to nestalo. Nicméně co se týče spolubojovníku, tak tam je pravda, že nemůžu nic říct. Dal jsem si perk lone wanderer a chodím všude sám.
  • To co tady někteří předvádí je bohužel k pláči. Ale zpět ke hře. Hra je to vynikající(je to můj názor a nikdo mi ho nevezme). Bugy jsou v každé hře, stejně tak problémy s NPC, ale aby byly takové, jak někteří popisují, to vůbec(hráli jste to vůbec?) stejně tak jsem nezaznamenal jediný pád, nebo problém s nemožností něco dokončit. Problém se spuštěním nebo chodem hry a pádem framerate jsem taky nepostřehl. Na FX6300, 8GB RAM a GTX760 to jede na ultra bez problému.
    Nechápu tolik nenávisti a plivání špíny na tak dobrou hru. Ale co si pamatuji, tak to samé bylo i u Fallout 3. Takže asi žádné překvapení. Nechápu ani číselný verdikt, když třeba takový průměrný a později velice nudný Mad Max je na tom číselně stejně. A naopak derivát GTA 5 -na povrchu načančaný uvnitř pustý - absolutní hodnocení - to snad ne. A konečně Witcher 3 - možná dobrá hra, dobrý příběh atd, ale to je například pro mě, hra, kterou já nikdy hrát nebudu a nechci. Už jen pro nalinkovanosti, naprosto nesympatickému hrdinovi a celkově mě nesednoucímu světu.
    Podle mě si to tu čistou 8 zaslouží a po vydání všech DLC a patchů to bude ještě lepší hra.
    BTW nepotřebuji tuny textu, odpovědí, voleb aby to byla dobrá hra(já to stejně nečtu). Jde mi o možnosti vyžití a vyblbnutí ve světě. Questy pro mě byly vždy jen možnost, jak rychle nasbírat XP pro další postup. A tady je toho vyblbnutí dost. Včera jsem jen hodiny lítal po světě a sháněl izolepu a lepidlo pro stavbu zbraní a pak jsem uklízel ve vesnici bordel a budoval chatrče a pak netrpělivě očekával příchod nových lidí. Prostě je tam pořád co dělat a to se mi líbí.
    Co se týče grafiky tak ta je super, hlavně momenty při svítání nebo západu slunce, to mě vždy donutí zastavit a podívat se kolem.
    A třešničkou na dortu je Inon Zur - tentokrát opravdu suprová ambientní hudba. Stojí samotná za poslech.

Samozřejmě chápu, že dostanu více mínusů, protože je zde neskutečně agresivní komunita, která nic neocení, ale je mi to srdečně jedno. V tomto případě totiž opravdu nechápu, co by jste vlastně chtěli. Holt taková je doba. A já jdu zase hrát....
  • A pořád si házej granáty pod nohy, jo krejou se, to je ale ve všech hrách za posledních 10 let, to nikoho neohromí, chování NPC v civilu a spolubojovníků je hrozné
  • Ty downvoty jsou za co ? Ne, že by mě to trápilo, ale to, co jsem napsal, je prostě pravda. Téměř 75% muslimů v UK souhlasí s tím, že zřeknutí se Islámu by se mělo rovnat smrti, to je umírněné ? A co se týče do 50 let a jiné Evropy, jen si to spočítejte. Vemte si číslo uprchlíků ( neberme již "usazené"- ne integrované, muslimy ) teď to znásobte 6-7 ( průměr rodinných členů co si přivezou ) a přidejte k tomu dítě co jeden/dva roky a máme tady tadáááá Evropistán.
  • No to je o teba zlate, uz som si myslel, ze pod recenziou o F4, zostanes len pri blbostiach o Witcherovi.
  • maros.goc
    vieš čo napr? hral som na very hard a ked som zautocil na nepriatelov tak sa otocili mne chrbtom do ukrytov a strielali na opacnu stranu...
  • 10-25%
  • ty vole 7/10 jo :D to sem teda nečekal zajimalo by mě co na to třeba lukas grygar nechce udělat videorecenzi po dlouhe době ??
  • Harshday
    V tom případě asi nevím co to hloupá AI je. Nepřátele se schovávají do krytu a ty kryty mění. Jakmile jsem já v krytu, tak na mě lítá jeden molotov za druhým. Pokud na něco střílím, mění to směr zleva doprava apod. Skoro nepotkám raidera, který by stál proti mě slepě tváří tvář. Maximálně nějaký legendární.
  • Naivní děcka myslej si že zákazama se něco změní, naposled když chtěl nĕkdo hromadně perzekuovat lidi na základě náboženství skončilo to milionama mrtvejch v koncentrácích
  • AI nemá s obtížností co dělat, je hloupá pořád stejně
  • Odpověděl sis. Z TVÉHO pohledu.
  • Zhruba 10-25 muslimů jsou extrémisté ( dle bezpečnostních složek většiny států ) což dělá asi 300 milionů lidí. Ano, je tady asi ještě dalších 2.7 miliardy co jsou "umírnění", ale co se týče muslimů, umírněný rozhodně neznamená to, co pro křestaňy ( jít dvakrát za rok do kostela ). Ono i mírný muslim má svoje názory na shariu + o lidských právech ani nemluvě. My spíme, ale oni už se probudili, do 50 let máme kompletně jinou Evropu..
  • Rozhodnuto,fallout koupim az vychytaj bugy. Koupim Just Cause 3 pevne verim v perfektni optimalizaci s minimem bugu(viz. Mad Max)...
  • Harshday
    Nevím, podle hodnocení recenze bych se měl asi méně bavit, ale jde o subjektivní pohled :). Jinak už mám nahráno více jak 65 hodin na survival obtížnost a hra mě stále neskutečně baví.
    Jediné čemu nerozumím, jak si recenze může stěžovat na umělou inteligenci. Zajímalo by mě na jakou obtížnost to hrají. Stále nevycházím s náboji, mám je skoro na nule a v kapsách max 200 zátek. Nepřátelé mi lezou do zad. Zaútočím na skupinu much, jedna se odtrhne a zavolá ostatní apod.
    Jediné, s čím musím souhlasit, je množství bugů, ale že by mi to kazilo zážitek ze hry se říct nedá.
    Příběh taky trochu strácí, ale hra mi ještě tak na 150 hodin vydrží. *1*
  • Bezne tema v nekolika poslednich hrach...at uz se jedna o Zaklinace nebo F4 :) Tady to vidis v realu.
  • Obavam se ze se sem nikdo netlaci, vsem jsme u zadku a muslimu je tady min nez zamestnancu statni spravy. Je dost precenovani se myslet si ze se sem hrnou vsici a hodlaji tady utocit, tak zajimavy opravdu nejsme :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit