-
si me to nandal teda :) nezapomen se poplacat s klukama v hospode a vyresit to....no ja mam ale nazor stejny jen ta situace, i cisla, souvislosti jsou daleko slozitejsi.
-
srazckckaaaaa 0/10
-
že je rok 2015 znamená,. že nedokážete ovládat hru na vícero klávesách? Proboha...
To je fakt zajímavé, že já jsem si na to zvyknul po chvíli hraní.
Můj názor je, že je to super a mě to takto vyhovuje. TEČKA -
seš v poho kámo ?
-
Tohle jsou next-gen věci, které budou až v Kingdoms Come Deliverance :)) Možnosti který jsou v F4 jsou supr, a zda někdo čepuje vodu, nebo chodí jíst, bych neřešil ....
-
Proto počkám do Vánoc, hlavní bugy do té doby doufám vychytají.
-
100 - Gamer.no
100 - Hardcore gamer
95 - Ign
90 - GameCrate
7/10 - Games.cz
Je to rebel!! *1* *1*
(P.S ano vím, že i jiné stránky dali Falloutu nižší hodnocení, můj komentář byl myšlen pouze jako vtip) -
1. Optimalizace a ovládání není normální a ne nedokážu, je rok 2015 proboha. Už jsem ten paskvil odinstaloval, než to někdo opraví
2. Ano, je to věc názoru a můj i většinový názor lidí co to hráli je, že to podělali
3. Mě tedy ne, z RPG udělali střílečku, jednoznačný fail Bethesdy -
Rozumni...? Na gamesech...??? Jak jsi na to, prosim te, prisel?
-
ještě, aby takový prastarý engine jako gamebryo nejel na moderní grafický kartě jako GTX970 a světě div se, on fakt někomu nejede, někomu jo, nejsi jediný na světě, to že zrovna tobě běží neznamená, že s tim další lidi nemaj problémy, jak píšu, špatná optimalizace.
na tom, že ovládání he hrozný, se schodli všichni co to nehrajou na gamepadu a recenzent, otvírání menu jinym tlačítkem než zavírání, orientace v inventáři, stavěcí mod, tvorba postavy, to vše je na K+M naprostá designerská tragédie co se týká ovládání
pokud ti nepřijde, že systém vývoje postav zjednodušili, když odebrali skilly, karmu a další věcí, zkus si zahrát starší fallouty a uvidíš, crafting ať si strčej do zadku, ve světě kde je 300 různých druhů zbraní fakt necejtim potřebu dělat variantu č 301 -
He ? 99% z nich jsou muslimové. Jako.. doslova.. Co se týče jejich rodin, to je prostě jen statistický průměr. A co se týče těch procent, ony odpovídají, chápeš ? To není něco, co si cucám z prstu. Drtivá většina muslimů by radši zabila člověka, než ho nechala opustit své náboženství ( sektu ). A jinak nejsem čecháček, jsem moravan ( haha ). A já si nepřipadám jako někdo, kdo plete páté přes devátý, to ty jsi ten co vyplodil tenhle zmatený text zmiňující knížky, čecháčky a TV ho*na. A knížky a učení ovlivní procenta ? Jo a ještě poslední věc. "uprchlíci" = většina jsou ekonomičtí migranti. Mkay ?
-
Trošku lepší nadprůměr, recenze hru docela chválí, plně souhlasím, ty prachy za to stojí. V rámci konkurenčních titulů, pravda moc velký boj tam není, se Bethesda nemá za co stydět!
Největší problém vidím v tom, že tvůrci hry vydávají moc brzo, moc se s tím nemazlí k dokonalosti. Každopádně nemám problém s tím, když výsledný produkt uzraje až časem :) -
1. optimalizace mi pro normální herní stroj přijde v pohodě, ovládání je standardní, normálně funguje jako u jiných her, nebo dnes nedokážete přehmátnout k TAB a ENTER?
2.to je věc názoru, nikdy to není takové, že by to sedlo všem
3.asi jsem tedy d3ment - super mě to takto vyhovuje
4. to ano, zde jedině souhlasím -
Já jim postavil studnu, ale nikdo u ní nepumpuje, vanu, ale nikdo se v ní nekoupe, pole s jídlem, ale nikdy sem nikoho neviděl jíst frajer s Elvisovskym hárem ráno vstane a pak až do večera přitlouká nějakou desku k baráku asi ji chce mít fakt fest
-
njn ale kazdy uprchlik neznamena kazdy muslim...prumerny pocet clenu co si privezou anebo ty procenta, prosimte, kup si naky knizky a napred se uc. zas dalsi cechacek co plete prate pres devate pac se podival ted nedavno na TV nova
-
Strč si svojí angažovanost s postfašistickými demagogy někam, jste stejná pakáž jak sluníčkáři. Tady je herní web. Tenhle příspěvek smazat.
-
1. Nevím, mám střední třídu GTX970 a s optimalizací problém není. Ovládání taky není promlém.
2. Ano hlavní příběh je sračcka. Ale jsou tam i jiné parádní questy.
3. Zas tolik mi nepřijde, funguje to jinak, trochu to supluje crafting.
4. Pravda. -
S tím jsem hrál asi 5 levlů, vždycky mi při bojí utekl do boje, samozřejmě umřel a pak kňučel o stimpacky, tak jsem nechal v base. *1*
-
Já to zas chápu celkem dobře, hlavní 4 pilíře zklamání u mě tvoří
1. Špatná optimalizace, grafika, hrozné ovládání
2. Nudný přiběh a questy, strašný system rozhovorů
3. Zjednodušený RPG system pro d3menty, konzolovatost
4. Zabitì jakehokoliv roleplay, možnosti řešit situace různými způsoby -
Nejlepší bylo, když jsem postavil setlerům boudu, do které se ani jeden nedostal, protože vchod levitoval pár cm nad zemí.