-
A to jsem čekal že sem veskrze chodí rozumní lidé (ano, uznávám, u Jacka mě to nepřekvapuje) a podobný nesmyslný chenofobní fašounský keci si odpustí...
-
Hodně lidí čeká od Falloutu trochu víc, než kosení raiderů a supermutantů. Bethesda zkrátka zjednodušuje svou formuli s každou novou hrou. TES6 nejspíš bude jen jedna dlouhá buranice.
-
6/10?! .. to si hrál asi něco jiného, ne? :-D Chtěl bych vidět tvůj TopList. Z mého pohledu je mnohem, mnohem více her, které dostaly 7/10 a z daleka se nepřibližují kvalitě F4.
-
Nemůže moderátor takovýhle offtopic sakrat smazat?!? Ještě navíc je to jasné podněcování nenávisti vůči skupině lidí vyznávající určité náboženství...
-
V tom je ta krása Falloutu. Musíš řešit perky, upgrady zbraní i zbrojí. Je to těžké jako prase, ale tak to mám rád. Já mám třeba perky na zlepšené criticaly, takže sniperkou sundám headshotem i mutanta na jednu ránu, pokud dám critical. Pokud si z toho člověk chce udělat CoD, dá si to na easy/normal a není problém. V tomto případě dostane průměrnou hru.
-
nemusi nic urezavat, bohate postaci, kdyz se k nam nastehujou a vyzerou nas, jak se o to letos tim najezdem snazi
-
Nebudu ze svých daní živit negry, ručníkáře a jiné opice. Nemáme na důchody, pro lidi, kteří celý život pracovali a odváděli daně. Nemůžeme živit i nesnášenlivé muslimy. Rozhodně náš stát musí mít pevné a hlídané hranice jinak chcípne. Nechci celý život budovat domov pro své děti, abychom se pak báli vylést na ulici, kvůli uřvaným zafašovaným bubákům.
Vám multikulti sluníčkářům z celého srdce přeji, abyste na demonstraci dostali pořádně porypáku, aby se vám v těch vymetených makovicích rozsvítilo. -
Projel jsem to celý, věř mi. A kde nic, tu nic relevantního jsem od tebe nenašel. Tak mě prosím tebe kdyžtak nasměruj, ať se taky poučím.
-
Kvalitni web *15*
-
Jacku jestli tim narážíš na to, že tenhle web neumí dát jiný hodnocení než 5, tak jsi hloupej. Oni zkrátka a dobře vybíraj hry, který maj aspoň šanci, že těch 5/10 dostanou. Pokud jsi někdy četl level, za celou jeho historii, v každym čísle se objevila aspoň jedna hra pod 4/10, a dost často se mi stalo, že jsem takovou recenzi pro jistotu ani nečetl. Oni zkrátka nemaj lidi ani prostor aby hodnotili hry typu
Hannah Montana: The Movie (na xbox 360), aby tomu mohli dát 1/10. -
Přijdu, ale akorát proto, abych podpořil všechny dobré lidi odsud https://www.facebook.com/events/1211155135567294/
No nationality, no borders! -
Nechápu proč se bojíš o svojí hlavu beztak v ní nic nemáš
-
Aha, tak až budou řezat hlavu tvé rodině před tebou zajímá mně jestli se budeš takhle smát taky. On ten muslim se tě totiž na nic ptát nebude a rovnou ti užízne tu hlavu ani ti nenasere do krku, nebo až se odpálí ... jak naši polirici sluníčkový až za hrob. Jen se směj dokud můžeš.
-
To video pobavilo, dík :)) zajímavé je, že skoro 2 miliardy muslimů jsou teroristi a uřezávají hlavy na počkání *1* *1* *1*
-
Tohle je herni web, nespeletl sis to z novinkama.cz *7*
-
na*
-
OT: prosím žádám všechny kdo mají možnost, přijďte 17.11. ve 14:00 do Prahy na Václavské náměstí ne Demonstraci proti islámu- jedná se o osud našeho státu. Naši předkové nebojovali proto abychom tu měli islám!
https://www.youtube.com/watch?v=1Bxj1r7BbJg -
Přestanete chodit na web kvůli číslu v recenzi? Hodně úsměvné, tak to pro vás asi text nemá moc velký význám. Ach jo kam jsme se to dostali. *12*
-
Sorry za double post.
-
Samozřejmě, že se recenzent musí držet určitých mantinelů daných útvarem recenze jako takovým. Ale číselné hodnocení prostě není součástí recenze. To je výmysl, který existuje za účelem jakémusi srovnání a taky pro líné čtenáře. Popravdě nemusí úplně souhlasit s textovou recenzí, která je více subjektivní a kritická, hodnocení pak obecnější.