-
To je příšerně subjektivní, stejně jako recenze =). Copak se ti nikdy nestalo ještě ve škole, že ti každej učitel vyčítal něco jinýho a navzájem si třeba i protiřečili? Mně se to stalo nejednou, co si pamatuju =).
-
Infantilní vykřík? Cituji: "A gothic fiction je prostě odpad, to se na mne nezlob" Takže Poe je odpad a hotovo, ok. *15*
-
Big Boss je symbol. Všechny tvoje kydy okolo jsou naprosto zbytečné...
Dvojník na scénu přijít musel, aby dořešil první smrt na MSX2, pokud to chceme brát ještě jako kánon. -
Symbol, Davide? Asi jako písmeno A?
-
Ne, já tu navrhuju chovat se konzistentně a přečíst si třeba ty deklarovaný principy hodnocení když už tu recenzi píšeš. Možná taky protože si uvědomuju kam může novninářská subjektivita v recenzích her zajít - pamatuju Andreje Anastasova a jemu podobné.
-
Big Boss je symbol. Všechny tvoje kydy okolo jsou naprosto zbytečné.
-
Co hodnocení slohových prací, esejů a podobně?
-
Jaký infantilní výkřiky zas? Ale dobře, nechme stranou že mi únik před odlidštěným industriálním měšťáckým světem do fantaskní eklektický deprese přijde směšnej.
Blood Baron i Big Boss trpí, protože nedokážou zvládnout svou agresivitu. Jsou to podobné postavy. Jedné z nich rozumíš. Do druhé se autor snaží promítnou příliš poměrně nesouladných a protichůdných myšlenek, jako když pejsek a kočička vařili dort nebo Lucas vařil Vadera. Big Boss chce být plátnem velkých dějin 20. století i individuálních dějin na ose idealismu - nihilismu. Jenže pak Kojima v rozhodující chvíli vytáhne kartu "dvojník". Samozřejmě, tohle je do značný míry unfair, protože BB je vedlejší postava, kdežto BB hlavní postava. Přesto: Barona, dobře exponovanou a uvěřitelnou postavu sleduješ v rozhodující chvíli dramatu. Big Bosse v rozhodující chvíli dramatu nahradil Kojima v podivném zbytečném zauzlení pro zauzlení dvojníkem a Big Boss je tudíž postava zcela neživá, tezovitá. -
Tvůj komentář mi přijde trochu mimo. Já tu řeším něco trochu jinýho.
-Autor webu udělí nějaké hře známku. Třeba Skyrim. Dostane 10/10. A za pět let vyjde Fallout 4, hra v jiné sérii, v jiné době, hodnocená jiným autorem. A dostane 7/10.
-A někdo se zeptá: "jak je možný, že na webu, kde Skyrim má 10/10, tohle dostane 7/10."
-A stejně tak by se mohl zeptat proč Hotline Miami taky dostalo 10/10 a novej Assasin's Creed dostal 8/10.
-Jde o to, že hledáte konzistenci nebo souvislost v něčem, v čem ani souvislost bejt nemůže.
-A přesně tohle se snažim vysvětlit. I kdyby tam teda nebylo jméno autora, ale třeba "redakce Games.cz", takže by to uděloval web, zkrátka všichni v něm, absolutně všichni by se shodli.
-Furt by to muselo bejt na základě subjektivity a v kontextu jedné série. Neříkali by si: hele, tady Hotline Miami jsme dali tolik, takže teď všem hrám s lepší grafikou než Hotline Miami budeme dávat 10/10. Protože to je naprostá kravina.
-Proto se vybere redaktor, kterej neviděl jednu hru v životě, a má odehráno hry v dané sérii, ale dokáže si udržet třeba odstup. A řeší tu jednu konrétní hru. A je to jeho subjektivní názor na tu hru.
A to se dá použít i v tý škole jak říkáš, každej učitel hodnotí jinak a vnímá studenty jinak, každej má jinej přístup, a vlastně jinej obor. Nebude hodnotit výsledky studenta v biologii v kontextu jeho výsledků v matematice. :D Protože tam opět neni ABSOLUTNĚ ŽÁDNÁ SOUVISLOST, ani konzistence. -
reknu to takhle: prečti si nazory daniela vavru na fallout 3 nebo skyrim a pak recenzi treba od lukáše grygara nebo od smejkiho. Každej se na to diva zcela jinak a každej by dal jine hodnocení. neda se rict že by jedna recenze byla špatna a druha ta spravna.
-
Solidní hate, co ? *1* *2*
-
Vyjádřím se ještě k F4. Nejsem si jist, jestli je to stejně dobré jako New Vegas, ale dle mého je to to nejlepší od Bethesdy za poslední roky.
-
Slavík je ješte mladej a neumí v tom chodit, ne jak ostrileni recenzenti typu dobrovsky ktery si za recenzi nechaji zaplatit
-
souhlas.
-
Hra vyzerá perfektne v pustine, so všetkou tou vegetáciou, hrdzavými vrakmi, super nasvietením...ostatné je už horšie a to tak, že fakt zlé. Hlavne interiéry, postavy...proste je to na AAA hru málo.
-
je videt ze jeste chodis do skoly a mas cas se zabejvat kokotinama...
-
Tady je ještě info k těm ramkám a Falloutu ....jen je to z části nevypovídající, páč tam nění časování. Každopádně mě ram s vysokou frekvencí, dost pomohly ...
http://wccftech.com/fallout-4-performance-heavily-influenced-by-ram-speed-according-to-report/ -
hratelnost je nezajímá, to by ve druhé větě, když pomlouvají Fallout, neglorifikovali Witchera 3.
-
bavi me, jak tady stejna banda "uvedomelejch" sracu, ktery hrajou jen kvalitni hry, kde jde v prvni rade o hratelnost a ne grafiku, nakonec pise plky o hruzny grafice f4...o to vic me to bavi, kdyz f4 kolikrat nevypada vubec spatne...
-
Tak, tak.