Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebude. / Proč se prostě nesmíříš s tím že se pro mne jedná o směšný žánr? Já ti taky nevnucuju detektivky, noir nebo western. Trochu úcty k cizímu vkusu neškodí, zvlášť když je uvozený "slovy" jako "imo" a "podle mne" nebo "pro mne". Snad mám nárok na to abych opovrhoval Střihorukými Edwardy a prerafaelismem, Stokerem a Lovercraftem a podobnými zoufalci. Nebo nemám? Aha. /
  • a čemu přesně říkáš dobře napsané postavy? Ožrala a válečný vysloužilec, co mlátí svoji ženu? Nezdá se ti to šablonovité? Pff.
  • WalkingWad
    Můžu se zeptat, co je to "konzolovej engine"? O enginy se trochu zajímám a nikdy jsme takovej pojem neslyšel..
  • Tak jasně, rozjede se to na horších strojích. Já to rozjížděl na gtx660, ale bez těch detailů nasvícení a stínů, to prostě nevypadá tak dobře a člověk pak není tak okouzlen tou stylizací. ...hlavně podnebí a počasí té hře dává strašné grády. Není prostě nad raní opar kolem své vesnice, nebo nad radioaktivní bouři v mutantským táboře :)
  • * bůča: strašně nerad jsem hnidopich, ale... holt. Ne hold.
  • *15* bože, když se vysměji tobě, nebude to vadit, co říkáš?
  • Asi bych měl ještě dodat že gothic novel / horror a ostatní viktoriánské módní odvozeniny zbytků dekadentního romantismu zbaveného podstaty si imo zaslouží jen nejsžíravější výsměch, proto mne Bloodborne neláká.
  • nightborne
    Mně třeba vadilo to, když raider "nožiči" a "trubkiči" vyběhli po přímce direkt na mě, čímž samozřejmě zaprvé vběhli mně přímo do rány, ale taky tím pochopitelně zablokovali palbu svých kolegů, kterým nakvačili před hlavně.

Cpal jsem všechno do sneakingu a pak když sem začal sniperovat, dost často se nepřátelé jenom točili dokolečka a pálili nazdařbůh, dřepovali v krytu a vůbec se chovali divně.

A což o to, s hodně velkým přimhouřením očí se nepřátelská AI ještě jakž takž dá překousnout, ale co předváděj tvý kámoši, to už je na skok do zdi občas =)).
  • Bloodborne? To spíš Witcher, kvůli příběhový lince Blood Barona a výborným postavám. Bloodborne mne nijak neláká. *3*

Otázka názoru, vkusu. Ale Age of Decadence může být zajímavý pro kohokoliv, už je pro rozšíření obzorů.
  • Mám odehráno přes 30 hodin a za mne musím jen doporučit ... must have letoška :)
  • a Bloodborne, to by si měl taky každý zahrát. Kde najdeš město pod městem, které je ještě hezčí než to horní?
  • Konkurence EG hold předběhla, ale to je u ní, asi tak jediný .... :)
  • Já mam třeba úplně opačnou zkušenost. Rozjel jsem to i na stroji, kterej nesplňuje minimální požadavky (core2duo 3.0Ghz, gtx460, 8Gb RAM DDR2), a když se v tom člověk trochu pošťourá a něco obětuje, jede to poměrně slušně. Hrát to na tom nebudu, ale kdybych jinou možnost neměl, moh bych.
  • Must play? To si letos mezi RPG hrami zaslouží leda Age of Decadence. *1*
  • Ještě trošku nechápu autorovu výtku k ai nepřátel, případně bojům. Za mne musím sakra ocenit, že nepřátelé hned reagují na kontak a začnou se krýt. Prostě zalezu co nejdál se sniperkou, dám hedku ...a co to ? ..Nepřátelé začnou pobíhat, krýt se ..zachvilu mne najdou a jdou po mne. ...Tohled ve starých falloutech nebylo, taže palce nahoru.

Jo a to že mne přerostlej supermutant, kterej má mozek velikosti psa a jde mne prostě zamáčknout, neobjehne přes celej blok aby mi vběhl do zad ...bych asi neřešil *15*
  • Games by se tak připravili o většinu vláken v diskusích, obávám se. *1*
  • Podle mne games.cz nemají hodnocení her dlouhodobě vyřešený, není konzistentní. Desítky tady běžně dostávaj nepříliš dobré hry. Porovnej například MGSV a F4. Tudíž: v kontextu hodnocení ostatních her tady si F4 zaslouží lepší známku. (Imo stejnou jako MGSV, o stupeň nebo dva horší
    než W3, o stupeň nebo dva lepší než Skyrim, ale tady si nejsem úplně jistý.)

Na druhou stranu sedmička pro F4 je sama o sobě spravedlivější než hodnocení řekl bych možná i většiny her tady.

Ale na to jsi se neptal, vím. Myslím, že recenzent je součástí redakce (nebo externista, na tom nezáleží) a měl by se držet nějakých standardů v redakci uplatňovaných. To přece není cenzura nebo potlačování vlastního názoru. Pan Slavík se těchto standard zřejmě drží lépe než někteří jiní autoři tady. Problémem není sedmička pro F4, ale hodnocení některých jiných her. Vím, že je hodnocení nakonec vždy subjektivní, jenže mělo by se zkrátka snažit usilovat o co největší míru řeněme "objektivity" (ať už objektivitou rozumíme vlastně cokoliv).
  • nightborne
    To nemůžu než souhlasit =). Čistě textový recenze by byly požehnání - ale obávám se, že jsme v menšině =).
  • Ty hodnotíš hry jen podle grafiky?
  • hra by neměla mít více custcén a dialogů než hratelnosti...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit