Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Btw i když je to podle mě fajn hra, tak bych si rád přečetl 99 důvodů (záchody jsou) proč Fallout 4 stojí za starou belu od Dana Vávry.
  • * nejvyšší, vynchává mi kb notebooku
  • Ja hraji zatim 25 hodin a porad v Commonwealthu a porad me to hrozne bavi :-) Nejkrasnejsi jsou bitky v tovarnach - super atmosfera - jdes vecer s odstrelovackou - sejmes venkovni strazce. Pak si vezmu brokovnicku, nebo laserovou pusku a jde se dovnitr kosit, nadhera. Ale je fakt, ze ted uplne naposled uz jsem do Diamond take dosel a setkal se s tema dvema jak pises. Ironii je, ze ty dve postavy, ktere te tak zaujaly, se me nelibily vubec :-) Radsi bych zase do pustiny kosil raidery a mutanty nebo synthy. Jsem takovy stalker...
  • Souhlasím, ta hra má zvláštní kouzlo. Mimochodem dobrá připomínka o náročnosti hry na nejvyší obtížnost.
  • ale jo prispel, když nebudes cist jen první stranku tak se dozvíš..moc práce ja vim.
    A skutecne si myslis ze budu nejak vazne diskutovat s lidma jako třeba Samuel..to snad ne..
  • Ristoro
    Respektuji názor autora, ale sedmičková hra to rozhodně není. Čím déle to hraji, tím mi to přijde lepší. Jasně, grafika je outdated, nasvícení venku je parádní, textury jsou otřesné, nevadí mi to. Co se postav a příběhu týče, začátek je poněkud klišé, trošku otočka s Falloutem 3, kde teď naopak hledáte svého syna, nicméně po pár hodinkách mě příběh chytil, zajímá mě, copak je ten Institute zač a proč všechny ty věci vlastně dělají. Co se postav týče, nesouhlasím, že nejsou zábavné. Většina lidí psala recenze asi po 2 hodinách, kde se dostanete k tomu nudnému Minutemanovi v muzeu a vyzkoušíte si power armor. To je jen ochutnávka toho, co vás čeká. Později narazíte na fantastické postavy, jako detektiv syntetik Valentine nebo parádní sarkastický feťák ghoul Hancock. CO se RPG prvů týče, zaručeně tady jsou a jsou sakra potřeba, pokud hrajete na survival. Strávil jsem několik hodin craftěním své zbroje a zbraní. Budování osady je příjemné odlehčení, pokud máte dost střílení a prozkoumávaní. Hra vás k tomu vůbec nenutí, což je paráda. Přestřelky jsou naprosto bombové, zvuky zbraní taktéž, fungují na jedničku. Největší chyba na hře je ovšem engine, na který už si všichni jaksi zvykli, dále jsou tu bugy, debilní UI a FPS dropy. Jinak je to kvalitka, mám tam asi 25 hodin a myslím že tam strávím ještě alespoň 10x tolik. Číslo dávat nebudu.
  • jaká škoda, že je to screen z PC verze *3*
  • Tak jasně –> dvojnásobek na krámě, dvojnásobný hype/hate/PR *1*
  • Hehe, pises: "...vc. technickych chyb, zabugovane to je...". Hele to hrajeme asi kazdy uplne jinou hru, ja uz mam nahrano pres 25 hodin cisteho casu a nenarazil jsem na jediny bug nebo technickou chybu. Hra nespadla ani jednou a i presto, ze jsem zurive prepinal do googlu a hledal tipy na netu - jine hry mi v takovem pripade padaji...
  • nech ho bejt, za chvili bude pulnoc a bude muset do postele, at se vyzvani..
  • Pořád je to během 24 hodin dvojnásobek expedovaných kopií Skyrimu. *3*
  • *15* všechny tu ubíjíš svými argumenty.
  • jj, ps4 verze je fakt hnusna, zkus to radsi na pc
  • Proč? Narativně je 4 mnohem lepší než zoufalá 3.
  • Hele, Vy dva jste se hledali, az jste se nasli. Jako z filmu Blby a blbejsi. *5*
  • h0p3
    Sorry, ale to můžu říct o každém tvém příspěvku tady, že je hloupej. Nijak jsi do diskuze nepřispěl, jen se navážíš do lidí, kteří mají jiné názory než ty. Ale že bys rozvedl proč s nimi nesouhlasíš, to už tě ani nenapadne.

Takže jedinej blb tady jsi ty.. podle mýho názoru.
  • myslis ze to bethesda expeduje do kramu zadarmo? ne, ona to prodava..
  • Ten konec se Ti asi tezko splni. To by F musela delat jina firma
  • 12 milionum vyexpedovaných, ne prodaných *1* *1* *1*
  • než něco vytrollíš, tak přemýšlej. Není moc her s vertikálním level-desingem a ano, Bloodborne mezi ně patří. Ono, udělat placku ala Wicher 3, není moc kreativní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit