Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenže já ti se_u na 10sítku, hejtře/fanboji. Napsal to dobře pro všechny, i bez čísla a konci. Konečně někdo *12*
  • nightborne
    Já se taky rozhodně nesnažím tvrdit, že je nějakej nedostačující nebo podobně, neměl jsem s ním problém =). Jenom že je klasickej a standardní, proto nebyl důvod se mu explicitně věnovat v recenzi - na což si stěžuje autor vlákna =).
  • Kazdopadne gratuluju producentum ke 12 mil prodanych kopii zatim, skvely uspech a to jestli ta hra tady dostane 3 nebo 9 je vlastne uplne burt, nevim proc to resim, hlavne ze jdou prodeje a bude zase v budoucnu dalsi dil, treba lepsi graficky a pribehove
  • Me se Fallout 4 libi stejne jako predchozi dily. Nevim na co tu vsichni nadavaji. O tom, jak silne me hra dokazala zaujmout hovori to, ze jak podobne psal i sam recenzent, jsem behal pul hodiny po baracich a shanel nejakou komponentu na novy upgrade pusky. Proste ty herni principy tahnou...
  • tak hrajou roli ne? když bez nich ty perky neodemknes. ten systém nnei nijak slozitej ale funkcni, myslim ze to je v pohode..
  • https://i.ytimg.com/vi/cAqCdvRuWlw/maxresdefault.jpg

? Takhle?

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • když je ten názor blby a hloupy tak urcite :)
  • gratuluji ze jsi pochopil o cem hry od bethesdy jsou +1
  • h0p3
    Tebe hodně s*re, když lidi mají jinej názor než ty, co ?
  • nehral jsem, zatim jsem nenasel na to chut, doporucuju divinity original sin, tak ma vypadat rpg
  • kdyby dal desítku, tak je nejhorší recenzent za posledních pár let. Ach ty děti....
  • ty jsi hraním těch konzolovek tak zakrněl, že už ani nevíš, co jsou argumenty. Věřím, že na druhé straně stříkáš nadšením ze Zaklínače, jak je tam fantastický RPG systém.
  • Jan Slavík rulezz *5* Anebo když všichni hejtou všechno a všechny a nikdo nic, povolejte novou tvář. Za mě nejlepší recenzent za posledních pár let *16*
  • hral jsem tes od daggerfallu a po slabym oblivionu prisel upocenej skyrim, vyvoj postavy, na nic, crafting, na nic, frakce, na nic, ovladaci rozhrani, na nic, questy, na nic, snad to staci
  • V recenzi je toho hodne pravdiveho. Jenom nesouhlasim s nazorem autora, ze je ve hre spatny pribeh, nebo postavy a questy. Me to naprosto vyhovuje i styl rozhovoru. Je zde proste dan duraz hlavne na akci, RPG prvky a otevreny svet. Ne na adventurovske dialogy a knizni romany. Kvuli "ukecanosti" a ohromne "pribehovosti" jsem prave nedohral Zaklinace 3, protoze me ty dialogy nebavily. Ve Fallout 4 jich je tak akorat a hrac muze obejvovat svet, hrat "survival" hru, taktizovat, bojovat, vylepsovat. Da se toho ve hre delat spousta a je tim zabavna. Kazdemu sedi neco jineho. Teto hre velmi rad odpustim spatnou grafiku a nektere nedodelky. Samozrejme beru, ze hra se v zasade od tretiho dilu moc nezmenila, coz me na jednu stranu mrzi, ale na druhou, proc menit neco, co se skvele hraje?:-)
  • Jan Slavik rulezz
  • nightborne
    Základní statistiky. Ty nehrajou roli. Odemkneš cokoliv s perkem, hackneš cokoliv s perkem, ale kolik máš inteligence je fuk - pokud ji máš dost, abys vůbec měl ten perk. Pokud ne, pár levelů si dáš bod do inteligence, a už to jde. Prostě normálka. Před radiací tě ochrání power armor a jeden rad-x úplně v pohodě, nic dalšího potřeba není. Zkrátka, RPG systém je tak standardní a ničím nevybočující, že nevidím důvod s ním ztrácet odstavce =).
  • V čem je dvojka lepší než New Vegas nebo 4? Osobně považuju dvojku za první špatný Fallout. Klišé záporák, klišé příběh, klišé svět (NCR, Vault City...)... absentující atmosféra postapokalyptického světa první hry, absentující atmosféry boje o přežití, základní příběhová premisa (vodní čip už jsme zkusili, co takhle GECK?)...
  • Draken69CZ
    Když přimhouřím oko nad technickou stránkou grafiky tak je to právě ona která mě láká si F4 zahrát.
  • Jacku... nalej si panáka Jacka a nech to být, ono se to nějak vyřeší ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit