-
Je fajn vidět recenzi od někoho, kdo nepodleh hypu a hru si sice evidentně užívá, ale zároveň nepřehlíží její problémy a nedostatky.
-
Ted nevim jak to myslis, jestli ironicky nebo ne. Ja si myslim, ze Fallout 4 je velmi dobra hra. Tech 99 duvodu, proc je Skyrim spatna hra, jestli narazis na toto, co psal Vavra, tak to jsem cetl a asi jako jeden z mala jsem souhlasil, ze nechapu, proc vsude byl Skyrim tak zvelicovan, jak je super a mel 10/10 hodnoceni, kdyz to bylo takove prumerne RPG s hezkou grafikou...
-
Já bych se vyprdl na nějaký číselný hodnocení ...ikdyž jak jsem četl recenzi, tak mi přišla velice pozitivní, kde by člověk čekal nakonci tak 9/10, ale budiž *7* ....... dal bych prostě jen místo číslo - Must play :D ...případně zlatou hvězdu :)
-
Tak Torment je spíše novela než adventura, ale jo taky by se to mohlo definovat jako dobře napsaná adventara. U mě strašná škoda, že Torment obsahuje combat a bojové scény, jelikož je to něco hrozného...
-
Hmm, takže bys třeba dal (příklad) F4 9/10, jenom proto, že někdo jinej před tebou dal Skyrimu 10/10, ačkoliv s tím osobně nesouhlasíš a tu devítku bys rozhodně nedával s čistým svědomím? To přece nemůžeš po recenzentovi chtít, imho =).
-
Mimochodem: jak moc na něm záleží zažil v roce 2010 na vlastní kůži Obsidian *1*
-
"nedohral Zaklinace 3, protoze me ty dialogy nebavily. Ve Fallout 4 jich je tak akorat" *15* *15* *15*
-
Ta stylizace, grafika a nasvícení mi často připomíná Half Life 2 :) ....takže za to další plusový bod :D
-
Na survival? Nechapu. Ja hraju na normal. Zkusil jsem dat jednou hard, ale kdyz jsem na toho prasopsa, kteryho jsem dal na dve rany z pistolky, vystrelil na hard asi 10x z combat rifle, tak jsem si rikal, ze asi nevydrzim s nabojema. Pak se mi stalo to same co recenzentovi, vlezu na hard do vaultu a tam vojak, tak ho strelim sniperkou 5x do hlavy, a az pak chcipne :-)
-
S recenzí souhlasím, jen to hodnocení bych dal tak za 9. Já osobně třeba žádné technické chyby nepotkal. Fyzika třeba u mne funguje na 100%, patchfinding to stejné ...
FPS drops ....Hra má zvrtanej konzolovej engine a PFS drops se dají vyřešit koupí rychlích ram - vysoká frekvence. Do teď jsem měl kingstony 2x4 GB na 1600 Mhz, s docela šitlím časováním na cl10. Koupil jsem nové kingstony 2x8 GB na 2400 Mhz, časování cl10.
Rozdíl je tak cca 10 - 15 fps+ ....a nemám žádné šílené propady fps. Hraji s GTX 770 2gb, i5-4,4Ghz, vše až na antiallis..na max. a hra se max. zacuká ve městě.
Ale je pravda že ten engine je těžce neoptimalizovanej ... -
Potíž je že medium jako takový by mělo aspoň trochu dodržovat nějaký zásady hodnocení her, protože čtenář se běžně orientuje (ať už bohužel nebo pochopitelně) podle těch veselých žlutých čísel. A pokud má Skyrim 10 a F4 7, něco nebude dobře, přestože se můžeš schovat za to, že se jedná o subjektivní názor autora recenze. Zkrátka tvrdit že na tom číslu nezáleží je taky problematický a zkreslující, záleží na něm.
-
Vidíš, já tady tvrdím pořád že Torment je adventura a pořád narážím. *1* A teď je za adventuru vydávanej i Witcher. *1*
-
Spoustě lidí se ten závěr naopak líbí, soudě podle světovejch fór a recenzí. (Já ho ještě neviděl a ještě nějakou dobu neuvidím, takže nemohu soudit, jen doplním, že imo závěr příběhu není až tak podstatná věc, pokud nejde o vyloženě story-driven hru. A že osobně za asi nejlepší rozuzlení příběhu hry považuju konec Mafie 2, kde je všechno dořešený, jen ne polopatě převyprávěný, spíš naznačený - a obrovská spousta lidí ten závěr nechápe.)
-
No takhle, ja vim o cem hry od Bethesdy jsou :-) Teda pokud mas na mysli treba serii TES. Tam napriklad jsem sice paril Arenu (TES 1) jak divej, ale byla to vuci dnesnimu Fallout 4 naprosta hruza. Tisice vesnic, tisice stejnych postav, nahodne generovane dungeony (neni nic horsiho), ale tenkrat nic lepsiho nebylo (3D). Prvni RPG co me bavilo byl Morrowind. Ale treba Skyrim u me dost propadl, hezka hra, ale lehka a na RPG nic moc.Proto me prekvapuje, ze Skyrim tady dostal 10/10 a Fallout 4, ktery me bavi mnohem vice ma jen 7/10. Ale je to proste vec vkusu, kazdeho bavi neco jineho.
-
Detail: 7/10 rozhodně není "nejhorší hra", kdyby sis tu recenzi přečet dál než k číslu, dozvěděl by ses to. A srovnávat hodnocení u her jinejch žánrů od jinejch autorů je naprosto scestný, ale to mám takovej pocit, že asi nevysvětlím.
-
Witcher je adventůra, kde je hratelnost potlačena na vedlejší kolej. Úspěch hry je tedy dán tím, že hráči mají rádi filmové hry ala Last of Us a mají ho rádi i PC hráči, kteří proti tomu u Last of Us, Heavy Rain bojovali. Dle mého velice zajímavé odhalení.
-
Hele, s tím příběhem to je takový... všelijaký. Nebudu ti samozřejmě nic spoilovat, ale to je právě ono, zezačátku vypadá nudně, pak to začne bejt zajmavý (přesně ta fáze, ve který nejspíš zrovna jsi)... ale pak ten konec... no, uvidíš =).
-
suhlasim, v takomto stave v akom hra je ,tomu bohate staci 7 bodov.
-
diskuse je jen hejno hateru co si notujou jak si krasne rozuměj, nechápu vás ani ten hate, ani tu recenzi, ani tenhle server, kde FC4 dostane 10/10 a Colonial marines 6/10 a FC4 7/10, nema to smysl, prijemnej hate vám všem, dejte si "RPG" witchera a pak se zas vratte nadavat jak v F4 neni RPG a jak stoji celej za prd, ma desne spatnou grafiku a celkove proste je to nejhorsi hra a basta... ste jak zmanipulovaný stádo, kdo vám co dal do pití? každopádně sem už nikdy, diskuse spina, recenze bez smyslu, co tady?
-
To je samozřejmě pravda. *5* Taky dvojnásobný příjem = úspěch hry. Bethesdě je ve skutečnosti asi celkem jedno jak hra dopadne u hard-core fans Fallouta z madbrahmin a u kritiky, hlavně když se prodá.