Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak vono hrat ve 27 na gamepadu je tezka demence. ale to troll jako jsi ty nepochopi, na to nema mozkovou kapacitu.
  • předpokládám, že dneska už neni problém strčit do PS4 třeba obyčejnou bezdrátovou USB myš a klávesnici, nebylo by fajn, kdyby tvůrci her dodali plnou podporu těchto zařízení, aby si i konzoloví hráči mohli snadno vybrat preferované ovládání a přizpůsobit konzolové hry tak, aby šly hrát i na K+M
  • hral jsem to den a pul v kuse abych mel predstavu. mas vubec mozek ? pises jak 4 letej.
  • Harshday
    Tak si hoň triko s klávesnicí, tvůj peenis ti z toho nepovyroste. Opravdu mě nebaví nevyspělí lidé jako ty. Přestávám na tebe reagovat, trolluj si dál.
  • Jak můžeš, dle tvého hodnocení, hrát takovou "sr.čku" 35 hodin ? :D Seš divnej :D "Dávám tomu nulu, ale od vydání hraju každou volnou chvíli" :D To je zdar :D
  • V konfiguracnim souboru si predelejte FOV na 105, zmente si osu y u mysi na dvojnasobek, vypnete si tzv. mouse smoothing, vypnete si vsync, locknete si pomoci jakehokoliv programu FPS na 60. Az tohle vsechno udelate, dostanete krasne plynulou hru. Kdyby tohle vsechno mela PC verze uz v zakladu, tak ji hodnotim 8/10.
  • Tak podle všeho si to pořídím tak za rok v nějaké slevě a opravím hru módama
  • No ja si myslím , že pri hrách tak obrovským záberom sa nedá vyhnúť chybám a ako vždy čo sa hier od Bethesdy týka to moderi "vypucujú" do dokonalosti. Pol roka, niekoľko patchov, tak päťdesiat módov a ešte nejaký dobrý preklad a budeme mať na obrazovke takmer dokonalú hru. Aj napriek tomu , že počítače sa posúvajú neustále dopredu, ešte stále nie je možné vytvoriť hru s tak obrovskou krajinou, v ktorej vaše skutky vyvolávajú odozvu a následky so zároveň špičkovou grafikou a bez chýb. Tak výkonné dnešné počítače nie sú. Buď je to o 8 hodinách hracej doby a dokonalých grafických hodoch alebo o 100 a viac hodinách hrania a musíte obetovať grafiku a prehltnúť nejaké chyby. Zatiaľ sa pomyselnému vrcholu priblížil v článku spomínaný Zaklínač 3 a ešte MGS The Phantom pain. No a tie konce hlavného príbehu to mala Bethesda vždy problém. Taký Fallout 3 a ten jeho koniec...vďaka , že to poriešili potom v DLC. Jednoznačne však vždy dostanete vrchovatú porciu skvelej zábavy. Samozrejme je to len pre tých trpezlivých. Hodnotenie je v tomto prípade zodpovedajúce obsahu.
  • jestli ono to nebude tim, že se to projevuje jen u určitýho procenta lidí.. ale při tomhle počtu prodaných kopií ti i 10% udělá milion stížností.. a tim už by se asi někdo zabývat měl, ne?
  • po 40 hodinach 90 procent. Kdyz se koukam na tohle forum, jsem stastnej, ze si to uzivam. Super HRA!
  • mam nahrano 35 hodin. takze tvoje zavery jsou totalne mimo misu.
  • Též bez tech. problémů a buggy jen ty, co jdou zastřelit brokovnicí :)
  • clovek co hraje ve 27 na gamepadu, je zralej na leceni hochu.
  • Prepady fps ziadne, grafika vyhovuje, osekane rpg prvky mi nevadia a na interface sa da zvyknut (rozhodne lepsie ako v F3, FNW, alebo v Skyrime bez modov).
    Najhorsie dopadli dialogy a pribeh to je fakt. Ale ten postapo Boston a crafting - to je top zo vsetkych podobnych hier momentalne na trhu (su vobec nejake?)
    Za mna 8/10 *2*
  • Takže to nehráls a své hodnocení máš jen dle preview videa kde je hned powerarmec a boj s páračem. ....pravda je, že v této části hry jstem měl podobné hodnocení ....po dalších hod. hraní, se ale vše v dobré obrátí :) a hra je supr :)
  • Harshday
    Ok, tak to budu ve svých 27 asi taky dítě, jelikož vlastním jak PC tak konzole od microsoftu. A když můžu (tomb raider apod.) tak si vezmu controller.
    Asi by si měl vyrůst a přestat trollit.
  • minimalne 5-6/10 ? muhahaha, tak ty mas dost.
  • Propady hodně závisej na ramkách a jejich rychlosti, bohužel je to tak, zřejmě díky konzoloidnímu enginu.

Měl jsem ddr3 2x4 GB, na 1600 Mhz, cl10, koupil jsem dd3 2x8 GB na 2400Mhz, cl10 a propady jsou pryč. Jedu krom antial.(medium) vše na full, max full. na gtx770 a i5 4,4 Ghz a občas se mi to potrha jen ve městě...

Pro ty, kdo nemají hluboko do kapsy a serou je propady fps i s dobrou grafikou, doporučuji upgrade na pořádné ram ..
  • Harshday
    Neřešil bych ho. Má nadsazený snad každý bod. Podle mě to nehrál a jen posbíral informace co kde na diskuzích nasbíral. Pokud se tu hru koupil a až tak se mu nelíbí, tak je podle mě totální ocas. Jelikož pro každého fandu série fallout, musím být tato hra minimálně dobrá 5-6/10.
  • hrani na gamepadu je pro deti. klaveska a mys je pro vsechny ostatni. ale to nowadays console-kids nepochopi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit