Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele horvathe, vy mate v pastaku konzole jo ? *14*
  • tak ja za sebe muzu ryct ze se mi nelyby grafyka. vypada to jako hra na konzoly, proste hnus cus bus. u nas pyzo rikaly ze to bude bomba hustarna, a ty vale je to osklivy jako hnus pyzo. dete s tim do pce.
  • Ale když to porovnáš s CoD který dostalo 6/10 tak mi to hodnocení příde dost nefér.
  • F1 a F2 jsou izometrický ...srovnával bych třeba s Wasteland 2. Je to asi jako kdybych srovnával GTA-1,2 a GTA-V ...
  • Též tak, nejsem ani tak fanouškěm F3, NV, ale hlavně původních izometrických dílů ale pod 8/10 bych nešel.
  • a ješte bych dodal, že to hraju na grafice gtx 960 na 1080p s Ultra detaily a hra jde plynule fps se pohubuje mezi 45 - 60. Zezačátku fps padaly nízko ale to dělala Vertikální synchronizace(Vsync) po vypnutí už FPS nepadají.
  • Nj ale japoncu bylo na banzai tak 500 a ne 5 a kdyz byl sam tak se radsi vodpravil pac zajeti brali jako strasnou potupu a pospineni cesti
  • nesmysly. Fo4 je objektivne na 4/10. jsi mimo misu.
  • Já jsem fanoušek a několikrát dohrál F1, F2, F1,5-resurection, F-Tactis, F-NW. A hře dávám min. 9/10 :) Ten styling postapokaliptickyho wastelandu je prostě supr :)
  • ja bych to tedy taky hodnotil na 9/10 me se to libi ... a bezel proti brokovnici s nozem... no hry opravdu nejsou az takhle daleko s inteligenci a pokud ses posahanej magor jako neaky islamec ( coz tam sou ) tak by bezel i z holejma rukama
  • Takže sám říkáš, že se musel několik hodin nutit, přihmouřit obě oči, zacpat nos,no a pak to vlastně "není zas až tak špatné"... no to je vysloveně k pláči, když tohle píšeš. Tohle má být hlavní titul, ne hra od indie studia, které "když dáte šanci a čas, tak je to dobré". Tohle má být plnohodnotný titul pro rok 2015, na kterém totálně není co experimentovat s hráči a za který lidé platí plnou palbu. No čím víc nad tím přemýšlím, tím jsem znechucenější. Hlavně že jsme se měli rozplívat nad trapnými animovanými videi, a ve finále hraju post-apo pastelky... no prostě konec (a to jsem potají doufal).
  • jj, za troling redakce. ma to mit 4/10.
  • Co meles. Ve F4 se zasekavas o kazdej sutr na ceste....
  • To jde?
  • Z recenze na tiscali je mi na bliti... Zaklinac který mel sice peknou grafiku ale po 2h byl nudny a stereotypni, s craftem který ani craft nebyl, s postavou co se zasekávala o kazdej kamen atd.... hodnoceni 10/10.

Fallout 4 - se super atmosférou, skvelym craftem a moznosti staveni vesnicek 7/10 ....

Realita je takova ze 7/10 mel dostat Zaklinac 3.
  • Jenom bych rád připomněl, že 7/10 je velice dobré hodnocení. Vemte si, že průměr je 5, minimum 0 a maximum 10. Hra je teda nadprůměrně dobrá. Možná než tady zuřivě bránit hru by jste se měli zamyslet a sáhnout si do svědomí. Opravdu mám z toho super extra mega pocit wastelandu? Opravdu jsou tam dokonale zvládnuté RPG prvky? Je hra bez bugů? Co grafika? Uchvátila mě? Co příběh a dialogy o kterých Fallout vždy byl? Jak je to s rozhodováním a dopadem mých činů?

Nechci tím kálet na hru, věřím, že je zábavná a dobrá ale rozhodně není na 9/10 nebo 10/10. Věřím ale že pokud jste nikdy nehráli přrdchozí Fallouty nebo jste fanouškem F3 a F:NV tak můžete argumentovat o 8/10 a naopak fanoušci původních Falloutů budou chtít 6/10. Takže 7 je dobré číslo a férové.
  • v recenci kritizovali inventář a hlavně obchody, že to je jeden dlouhý seznam ve kterém se špatně hledá ale ono se to dá roztřídit podle typu. např jenom zbraně, armor, aid atd. takže potom roztřídění to lehké něco najít
  • 11/10
  • Tak znovu. jakakoliv soucasna konzole ma 20-30% vykonu standartniho soucasneho PC. Je to dano HW komponentama. Zjisti si co je vlastne hardware. konzole je 100 let za vopicema.
  • Zkus se o tom sdílení rozepsat. Nabude to asi automaticky. Když přijdu z hlavní báze někam jinam, tak nemůžu skoro nic stavět, namám materiál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit