Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 slibuje morální dilema i boje s androidy
5.11.2015 | Honza Konfršt
205 příspěvků
-
Ten čokl nepůjde zabít?
-
-
Jo, to jediný mě mrzí. Tak určitě vyjdou módy na zabití pejska, nebo přeskinování na různý jiný rasy. Ale nejradši bych byl za nástroj, kterej by umožnil vytvořit si vlastního pejska *4*
-
budes ho muset snit ziveho.
-
-
Ale aspoň není nutný jíst ho při pokojový teplotě, během hry se z něj dá udělat hot dog.
-
-
ani děti nepůjdou zabít, stejně jako ve trojce.
-
-
Moc nevim co někdo ma se zabijeni deti a psu, asi nejaka morbidni úchylka kterou radsi ani nechci vedet.
-
-
Pes by mel jit zabit, ne kvuli uchylce, ale kvuli uveritelnosti, kvuli tomu, aby byl clovek na nej opatrnejsi, je to prirozenejsi.
-
Působí to strašně nepřirozeně, když nejde zabít a všechno přežije, je to designerská vada, nikoli přednost, zvláště u Falloutu. Navíc já raději lidi za parťáky. Líbilo se mi, že třeba ve Falloutu 1 a 2, ty parťáci prostě umřeli, a už ve hře potom nebyli, navíc jste se mohli rozhodnout, zda je mít či ne.
-
-
To mě to tedy pěkně štvalo. Pořád re-loadovat...
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=9TUCmEI4jME
-
-
Ty by jsi to měl mít zakázané! Určitě ti nebylo osmnáct... Pak se nemají parchanti jako ty střílet ve školách v Americe! Přesně tu je to černé na bílém. Rodiče kupují smradům hry, na které nemají věk a pak jsou jen problémy!!! Škoda, že sem rodičů moc nechodí... Být mé dítě, tak s takovými hrami by jsi měl smůlu!
-
-
jasne ze to je modifikace, v bethesde nejsou uchylaci.
Jinak tohle jsi mel napsat k tomu odkazu a ne az ted.. -
Děti normálně ve Falloutu zabít nejdou, stejně jako psi. V tom videu se jedná o mod. Ty děti totiž v té hře byly hrozně otravné, a tak tam spousta hráčů tuto možnost postrádala. Já ne, protože jsem Fallout 3 nějak moc nehrál.
-
-
nic jiného jsme od tebe ani necekal. jak uzasne, ON ZABIJI DETI..parada *7*
Ne vazne jen chorej mozek tohle muze povazovat za minus když ve hre není.. -
*1* *1* Doporučuje 9 z 10 ochránců zvířat a bojovníků za práva dětí. *1*
-
-
-
-
-
Celkem fajn trailer, zdaleka ne taková emo tlačenka jakou bych čekal. Premisa vypadá poměrně podobně New Vegas, tak uvidíme. Kéž by šlo o lepší pokud navázat na Fallout: A Post Nuclear RPG než čtyři předchozí Fallout hry. *5*
-
Snad nekdo udela mod ktery zmeni toho psa na rasu Shiba Inu "Doge" :D
-
prosím neslibovat
-
Pissalci slibuji hodnoceni 11/1O a hulbu pro Todda...
-
jestli tomu rozumi správne tak moralni dilema spočíva jestli riskovat život pro androida = vec. není to blbost? proč by nekdo obetoval život pro kus dratku a plechu aneb v čem je logika? tam jsou asi fakt padli na hlavu a to byl duvod proč se mi fallout 3 ani skyrim nelibil, veci tam nedavali smysl
-
-
Přesně tak, ta "zápletka" hlavního příběhu, která se tímto trailerem vyklubala je úplně mimo logiku. Že je i mimo svět Falloutu - to už nemá cenu ani zmiňovat.
-
-
to je jak ten příšerný doják od Spielberga - Artificial Intelligence. To byla podobná slátanina, která hrála na city vůči androidům. Jediná dobrá věc na tom filmu byl soundtrack od Williamse
-
-
Doporucuju precist knihy Isaca Asimova Ja robot..Nadace atd..pak se mozna na ty dratky budete divat jinak.
-
-
1) knihy jsem kdysi četl. Ano, líbily se mi. Je to nejspíš hned po Clarkovi (Hvězdy a město atd) mé nejoblíbenější sci-fi
2) nechci tu o sobě psát žádné detaily, ale o strojovém učení resp. umělé inteligenci něco vím. Ty současné algoritmy mají do skutečné inteligence nekonečně daleko. Nevěřím, že někdo dokážeme vytvořit AI na urovni té lidské, minimálně ne v nejbližšíh několika stech letech. -
-
o tom pochybujem
-
Potkáš ho po svojí smrti ale to už bude pozde.
-
Bůh? Až nějakýho potkám, dám ti vědět.
-
človeka netvori jen inteligence ale taky duše kterou stvoril Buh
-
no ja jen ze někdo v tom nevidi logiku, tak by si to měli precist, mozna jim to pak dojde.
-
-
-
-
-
-
Grafika neurazí, Ono oblivion, skyrim atd také nebyli zrovna úžasné, ale stovky hodin sem u toho proseděl stejně. Pokud grafika vyloženě nebije do očí tak Cajk!!
-
-
Oblivion nebyla graficky nijak uzasna hra, vetsi blabol jsme snad neslysel. V roce 2006 to předběhlo dobu.
-
-
Přesně tak, pamatuju na E3 trailer na Level DVD, vypadalo to užasně, hezčí lesy nikde nebyly.. to samé Morrowind, ten ve své době také předběhl dobu, hlavně vodou a unikatní vegetací.
-
-
ja som oblivion dohral(so sebazaprenim - zatvarat x rovnakych bran bolo veeelmi zabavne), skyrim som 3x skusil a ble, humus hra pre mna...sandbox arkada
F3 bol bugfest, v kuse mi to padalo, takze som to len skusil..F NV som si uzil, bol to zavan stareho Falloutu -
-
mě bavila trojka stejne jako F NV. Skyrim sem hrál na PC přes 120h a na xboxu asi 70. V oblivionu me to zavirani bran taky nebavilo, ale vetsinu času sem ztravil jen tak pruzkumem a vedlejsimi questy
-
-
-
rychlovarne konvice maji taky svoje práva *3*
-
Bez aut to nikdy nebude nic jiného než simulátor chodce ... natož pokračování Fallout 1 & 2
-
-
V jedničce taky nebyly auta (ovladatelný). A když se teda dá mapa překrosit za 11 minut pěškobusem, je otázka, jestli je auto opravdu tak potřebná věc, aby do toho byl vložen vývojářskej čas. Na rozdíl od jinejch věcí, který má mít na bedrech vývojář, mi v tomhle případě auto fakt spíš připadá jako záležitost pro modderskou komunitu.
-
-
jak vis ze tam auta nebudou? ty uz jsi to hral? jako asi nebudou, ale tyhle zaruceny kecy co bude a nebude ve hre co ještě nevysla jsou vazne k posrani.
-
-
To se ptej Victora, já píšu akorát to, že auta nebyly v jedničce a nastoluju otázku, jestli je nutný auto na mapě velikosti F4. Nikde nepíšu, jestli ve F4 auto skutečně bude nebo ne, jen že mi to připadá jako něco, čeho se může případně zhostit komunita.
-
-
-
-
In Soviet Russia the Institute finds you.