Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč je tam pejsek a ne kočka? Já psy nemám ráda, protože jsou hloupí a nemají čest.
    • kočky tam jsou, ale jsou určený na odstřel pro srandu. K ničemu jinýmu nejsou vlastně ani v reálu ;)
    • main
      anicko, kocky tam jsou, ale cest uz davno nemas jenom ty
    • uz je to tady, ta hra neni genderove vyvazena, rychle napiseme studii a za par let tu mame zenskou verzi. Ave Krotitelky duchu.
    • Neboj, kočku tam Bethesda přidá v DLC. *1* I králíčka a morče. Fallout, jak byl koncipován jako drsný svět po apokalypse plný násilí, radiace, mutace a civilizace v troskách se dle manažerů z Bethesdy zřejmě přežil a tak z toho dělají PostNuclear Sims s příběhem zaměřeným na ochranu práv strojů. Vedle ochrany přírody, zvířat, lidských práv apod. hovadin došlo i na práva našich kovových soudruhů...
    • Protože kočky vymřely
    • Protože kočka když hoří, tak u toho otravně mňouká. Hafan něco vydrží.
  • Objednane bud tyzden to dojde
  • Fallout mám rád, ale ta grafika mi přijde taková...nějaká....nemoderní a stará...?
    • Pokud máš rád Fallout tak nechápu co řešíš. Nejen že tato série nebyla nikdy o grafice a už vůbec ne o moderní, ale především grafika byla téměř pokaždé sic na slabší úrovni, ale měla svůj styl a smysl.
      • škoda ze fallout 3 nemal ani zmysel ani styl...bol to len preskinovany oblivion...vysmech povodnym falloutom ;)
  • Morální dilema? Jako v Zaklínači? :D jistě navíc to je grafický hnusne
    • opravdové morální dilemanta mělo PoE - a řekl bych až ke škodě. V té hře snad nebyl jediný quest s opravdu pozitivním černobílým východiskem. Většinou to bylo něco ve stylu necháte si uřezat pravé nebo levé varle?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit