Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 vyjde ještě letos, na Xbox One půjdou mody z PC
15.6.2015 | Adam Homola
227 příspěvků
-
Jezisi, kdy uz vyrostes? jsi jak maly harant na piskovisti co dostal nove modre auticko a nechce ho nikomu pujcit, nadute tvářičky, brek na krajicku, vzrustajici vztek..prober se..dospej.
-
Třeba to bude nějak ošefované - stylem, že modér udá jeslti schvaluje portování na konzole. Jestli tam budou rvát všechno automaticky tak to bude fujárna, ale moc tomu nevěřim.
-
podle mne je to podpasovka. my jim ty mody nedelame proto aby to pak hrali taky na konzolích. imo by to melo byt podmineno souhlasem autora modu, aby to mohlo jít i na konzole
-
Tak třeba pak aspoň pár konzolistů, přestane nadávat na PCčkáře... mluvim samozřejmě o těch normálních co nevidí hate za každou tečkou a čárkou z obrou stran pomyslné barikády.
-
Díky, tak se mi jenom nezdálo, že to byla hutná prezenčka.
Jinak tou první větou jsem nijak nemířil na Bethesdu. Jak tak koukám, Skyrim se tu vláčí kanálama, ale pro mě je to jediná ES hra kterou jsem zdárně dokončil. Výborná hra. -
Bethesda vždycky ukazuje hru tak jak potom vyjde, neoblbuje. Ta prezentace na E3 co Bethesda předvedla je jedna z nejlepších co kdy byla, a fallout 4 je zase hra která posune hranice her nekam dal, ostatne jak byva u Bethesdy zvykem. Udelali Skyrim a zacli zavody kdo udela lepsi open world, draky a kdo vi co všechno ještě. Evoluci open worldu jak ho nastinil Skyrim muzeme dnes videt třeba v Zaklinaci 3.
-
Jestli půjdou některé mody na konzoli tak to potěší. Takto mohou vybrat ty nejlepší které často velice opravují hru (bugthesda..).
Sice tam sotva dají něco co rozhodí nároky na HW (grafické módy, lepší xichty apod), ale i ta část co tam bude určitě lidi potěší. -
Většinou jsou tyhle promo ukázky v porovnání s výsledným produktem, který vám přistane na stůl dost odlišné....
Ale. Musím říct, že z prezentace Falloutu jsem nadšený. Nemám moc srovnání, páč tyhle představovačky moc nesleduju, ale maník to dobře prodal.
A ten Pip-Boy? Best fuckin gimmick I´ve ever seen, jak bylo řečeno.
Takže jako celek moc povedený vystoupení, hlavně díky kvalitnímu obsahu.
Vapadá to na plnotuk jak sfiň. -
sorry ale toto nemá s Fallout skoro nič spoločne ... hral som sériu od začiatku ... a som divní lebo mam rad aj tactics ale to čo roby bethesda je n grc ... vďaka bohom za NV ten bol zábavní ... ale trojka z nej si nič nepamätám len to že po dohrati som bol znechutení ešte mesiac ... jednoducho zla hra a z tohto mam dojem že na skvelú pribehovu a vtipnú rpg narubovali ich TES ... čim sa vraciam k povodnému tvrdeniu to nie je fallout
-
Jdi už s tou svou neustálou věrohodností a uvěřitelností k čertu. Úplně si dokážu představit, že musíš být člověk, kterému jeho poorno musí dávat velký smysl, nejlépe mít hluboký filozifický podtext (například propracované řešení otázky, kde se tady vlastně vzala ta kupa sena), jinak nedokáže dojít vyvrcholení.
-
Já to v půlce přestal číst. Srdce se rozbouchalo už ohledně modifikovatelnosti zbraní a armoru a získávání surovin, celé to tak nějak vypadá slibně... Já obvykle moc neočekávám a radši se nechám překvapit, než se přetěšit a pak být zklamaný, ale teď to bude dost těžké. Očekávání je už teď vysoké.
Doufám že to jako celek bude dobře fungovat a nebude nic upadat v repetitivní činnost. Pokud to bude člověka hnát pořád za nečím novým a bude pořád co nového objevovat, tak super.
Ideálně kdyby se kvalita a důležitost vedlejších questů z Witchera3 stala standardem ve všech open-world hrách, není nic otravnějšího než opakující se činnosti jako v Assassin Creed, FarCry3 atd. nebo v ůkolech typu dones, zabij, přines, hotovo. -
Prijde mi fantasticke ze firma, která vydelava nejvíce na hrach plnych lidi neumi poradne lidi naanimovat a nikdy neumela. ale hracum to ocividne nevadi, tak asi nic no .)
-
Nikomu nevadí, že to není izometrické. Problém je ten, že s přechodem k real time soubojům se vytratila část RPG prvku. Ta druhá část se vytratila kvůli imbecilním možnostem v dialozích. Proč sakra nemůže dialogy ovlivňovat pouze charisma/inteligence a řečnictví, jako tomu vždy bylo?
-
Nestras. CD projekt by mi dal na zacatku na vyber celyho jednoho! hrdinu *12*
-
Ja vetsinou hraju rpg za zensky. Fallouta taky. Akorat nevim proc...
-
Libuše jsi to ty?
-
Falout je predevsim funcni system abilit ... abilit, ktery maji zprdele veljej vliv na zpusob hrani. F3+ je prachsprosty FPS.
-
Ja sem napriklad hral pred davnymi roky Fallout 1 a pak az New Vegas. A bavilo me vic to vegas *7*
-
Jasne ... takze budes jak kkt behat k pile, tam shodis kladu (ses totiz nabusenej borec) pak pobezis k pace abys tu pilu spustil a az to udelas asi tak 100x, a budes mit dost klad na zakladni domek, tak dobehnes k manikovi kterej ti zanehoraznej peniz ty klady dopravi. Pak budes potrebovat nejaky mensi drivi, takze budes pekne hodinu stipat drivi (z niceho). K tomu nejaky zelezo, takze budes obihat 10 spawnu zeleza a dalsi 3 hodiny kutat, abys ho mel dost ... ze NE? Ale tohle je PRESNE popis toho, jak funguje Skyrim, a toto bude fungovat presne stejne.
Sak si nahodi skyrim a postav si vlastni barak, abys vedel jaka uzasna zabava te ceka. Jop, mam postaveny ty baraky vsechny ... ale az dlouho po skonceni hry, protoze to jaksi ingame postrada zcela jakejkoli smysl. Jop, kup si k baraku kravu ... neco ti ji sezere, a dalsi uz si ani nekoupis, protoze ji prece mas. Normalni lidi si totiz bezne stavej neopplocenej barak uprostred divociny/bazin/... -
Tak muzes odehrat tech 10 Qstu na tema prines a zabij, tim to dohrajes a hotovo.